Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Bayrağa saygı Yürüyüşünde Kameramız yanınana bırakılan Bombayı Polisimiz etkisiz hale getirdi

13.06.2014
1.697.104
A+
A-

13 Haziran 2014 günü BBP- Büyük Birlik Partisi ve İstanbul Alperenlerinin birlikte organize ettiği Yürüyüş Başlangıç yeri olan Beyazıd meydanında Haber çekimi yapmak için katıldığımız Bayrağa Saygı Beyazıd meydanından Ayasofya camisine olan Yürüyüşümüzden döndüğümüz zaman Beyazıt meydanında kalabalık halkın içinde çekim yaptığımız noktadaki Kameramız hemen yanınana bırakılan Bombayı Fark eden Kahraman Polislerimiz önce güvenlik önlemlerini alıp daha sonra Uzman Polislerimiz tarfından fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirdiler.

 

Yüce Allahımız Tüm Güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Beni defalarca çok önemli durumlarımızdan her zaman Kahraman ve Fedakar Polislerimiz kurtarmıştır. Eğer bu gün nefes alıyorsak İşte O Kahraman Fedakar , Cefakar Polislerimiz tarafından Habercilik görevimizi yapıyoruz.Dünyanın en Özgür ülkesi Türkiye Cumhuriyetidir. Dünyada En özgür Basında Türk Basınıdır. Ben yıllardı Basın ve Habercilik işiyle iştigal ediyorum.Asla ve asla hiç kimse bana yaptığım veya yapacağım haber konusunda bir baskı veya Talimat vermemiştir. Bizde Cesur Haber olarak Basın Ahlak ve ilkelerine her zaman sadık kalarak Tarafsız objektif haberlerimizi Belgesiyle İspatıyla 20 seneden fazla bir süredir yapmışızdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.