Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

GÖKHAN GÜLMEZ CANLI YAYINDA ÖLDÜRECEKTİ

Sektörün toplam mevduatı, geçen hafta 2,6 milyar lira azalarak 2 trilyon 113,5 milyar liraya geriledi. Bankalarda bulunan yabancı para mevduatı, geçen hafta 2 milyar 660 milyon dolar artarak 197 milyar 290 milyon dolara yükseldi.

31.01.2019
879.623
A+
A-
  • Beşiktaş Vodofona Arena stadının orada Teröristler tarafından patlatılan bombanın ardından bir kaç dakika sonra bende hemen gazeteci refklesiyle ve Polis kardeşlerime hain bir saldırıya çok üzüldüğüm için patlamanın olduğu noktaya gittim.
  • Olay yerinde Patlama sonrası çok acı görüntüler vardı olay yeri hemen Polis tarafından kontrol altına alındığı için yüzlerce Polis kardeşimizin rasından geçerek vede pek çok noktada kimlik kontrolumuz yapıldıktan sonra geçişimize görevli polislerin bilgisi dahilinde izin verilerek olayın olduğu yere giderken 2 ayrı noktada Güvenlik amacıyla ellerinde Makinalı tüfek bulunan keskin nişancılar bulundukları noktadan ellerindeki makinalı Tüfek bulunan polisinde Fetöcü olduğunu düşündüğüm Bu 2 polis Benim omuzumda koskocaman Tv Kamerasından canlı yayın yaptığımı gördükleri halde ve pek çok noktada Polis kardeşlerimizin güvenlik yönünden Kamera ve Kimlik kontrolü yapıldığı halde tarafıma kumpar kurarak rsmen beni Canlı yayın yaptığım esnada suikaste uğrayarak öldürülmek susturulmak istendim.
  • Canlı yayın yaparken 14 dakika resmen ölümle kalım arasında adeta dans ettim.
  • Bende kamu görevi yapıyorum.Ggörevimin başında kameranında canlı olarak yayınladığı gibi ölümden dönüp az kalsın Basın Şehidi oluyordum.
  • Benim yaşadığım bu korkunç olay uaptığımız Gazeteciliğin doğasında var.

Haberci olmak kolay değil !….

Yayın yaparken veya çekim yaparken her an her yerde başınıza bir şeyler gelme durumu yüksek ihtimaldir.Her an ölümle ve entrikalarla karşı karşıya gelebilirsiniz.Bende zaten defalarca Ölümlerden döndüm.Bir çok kez suikastlere uğradım.Bir sürü kazalar geçirdim.Hatta Oruza yakın bir sayı soyuldum.En son Aracım çalındı hala aracımı bulamadık ama bende şimdiye kadar bütün soydunlarımı Polise ve Jandarmaya bildirip yasal işlem yaptırmama rağman enteresan bir şekilde Yaşadığım soygunlarla ilgili bana ne bir dönüş yapıldı.Nede Çalınan bir eşyam malzemem bulundu,Hatta Babamdan Hatıra kalam 7,65 mm Çapın da Belçika Browning silahım bile Babamın Toprağa verildiği gece Baba evinde Kuran okunulken bile soyuldum.En acı günümde bile hırsızlar tarafından Beylikdüzündeki evim soyuldu.Özel eşyalarım,Bilgisayarım,Laptopum,Telefonlarım eşimin ziynet eşyaları kısacsı pek çok özl eşyem ve iş malzemelerim datalarım çalındı.

Gazetecinin her an her yerde başına bir şey gelebilir.Ben buna hazırlıklıyım vede antremanlıyım.

Terörist saldırının gerginliğinİ bahane edip beni hedef gösterip Silahlı Müdahalede Bulunarak 14 dakika yerde yüz üstü yatırılıp uzak mesafeden üzerime UZUN NAMLULU TÜFEKLER DOGRULTULMUŞ Seni öldürüm sıkarim ve ağır sinkaflı küfür hakaretler eşliginde ölümle yaşamak arasında kaldım ama soguk kanlılığımı kaybetmeden bir gurub polisin ortasında kaldım.

Daha sonra etraftaki Çevik kuvvet olayı fark eince beni keskin nişancıdan korumak için etrafımı çembere alıp Görevleri gereğince Kimlik kontrolü ve Gbt yapmaları ve Aldıkları üst düzey eğitimlerden dolayı Ayaklarıyla kontrollü bir şekilde bana acı ve zarar vermeden dokunan Tekmeleriyle üst aramam yapıldıktan sonra Gazeteci Televizyoncu oldugumun anlaşılmasından sonra Olay yerinden Güvenli bir şekilde uzaklaşmamı sagladılar.

Allah O çevik kuvvetteki GARDAŞLARIMDAN razı olsun.Onlara ve Görevini Şerefiyle namusuyla yapan Tüm Güvenlik güçlerimizden Allah razı olsun.Beni tanıyanlar bilir ben asla ve asla Güvenlik güçlerimize Polisimize ,Askerime laf söylettirmem.

Biz vatandaşlar ülkemizde huzur içinde kardeşçesine yaşıyorsak Güvenlik güçlerimizin başarılı bir şekilde görevlerini yapmalarının sayesiyle yaşıyoruz.

Kısacası Gazetecilik işte böyle bir sey. Ben Gökhan Gülmez sahadayım görevimin başındayım,Allah can verdiği sürecede görevimin başında olarak devletime sağdık kalarak araştırmacı,soruşturmacı gazetecilik işimi yapacağım.Tanrım Polislerimizi,Askerlerimizi,Mit çalışanlarımızı ve Basın mensuplarımızı koru yarabGazilerimize sağlik ver Allahım. Acil şifalar ver Allahım. Amin.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun .Amin.Şehitlerimiz bizim onurumuz gururumuzdur.Turan eller var olsun.Tanrı Türk’e yar olsun.Düşmanlar Kahır olsun…

NOT : Videonun 55 Saniyesinden sonrasını seyredin. TELEFON YERDE CANLI YAYINA VE ÇEKİME DEVAM ETMİŞ ”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.