Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Galatasaray’da Diagne transferi an meselesi

Galatasaray ile Diagne’nin yolları ayrılıyor… Al Nassr kulübüyle el sıkışan Diagne’nin transferinin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor. Böylece Galatasaray’ın eli bir hayli rahatlayacak.

23.07.2019
104
A+
A-

Mbaye Diagne’den gelecek haber dört gözle bekleniyor…

Al Nassr kulübüyle her konuda anlaşma sağlayan Senegalli yıldız, Avrupa’da kalma inadından vazgeçti ve transferi kabul etti. Resmi imzaların atılması halinde, Galatasaray’ın kasasına 13 milyon Euro civarında bir para girecek. Bu şekilde Sarı- Kırmızılılar’ın transferde eli bir hayli güçlenecek.

Finansal Fair Play anlaşması gereği, sattığı oyuncu bedeli kadar transfer yapabilen Cim Bom, Luyindama’nın bonservisinin alınması sebebiyle şu an eksi seviyede. Diagne’nin transferiyle hem artıya geçilecek hem de bundan sonra yapılacak transferler için limit sağlanmış olacak.

Galatasarayda Diagne transferi an meselesi

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.