Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Beşiktaş transfer haberleri | Anlaşma tamam! Yevhen Konoplyanka…

Beşiktaş, Schalke’nin Ukraynalı oyuncusu Yevhen Konoplyanka’nın transferinde mutlu sona çok yakın. Alman kulübün inadını kıran siyah beyazlılar, 3 milyon Euro’da anlaşmaya vardı. Tyler Boyd’un ardından Ukraynalı kanat oyuncusunun da kadroya katılması bekleniyor.

01.08.2019
122
A+
A-

Beşiktaş’ın, Konoplyanka transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezonda kadrosunu takviye etmek için çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar özellikle hazırlık maçlarında hücum hattında yetersiz bir görüntü sergiledi.

Kartal’ın, bir süredir gündeminde olan Yevhen Konoplyanka ile anlaştığı ve kulübü Schalke 04 ile yürütülen görüşmelerde tarafların uzlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar, Ukraynalı kanat oyuncusu için Schalke’ye 2 milyon Euro bonservis bedeli önerirken, Alman kulübü 4 milyon Euro istemişti.

Yapılan sıkı pazarlıklarda tarafların 3 milyon Euro’da el sıkıştığı ve transferin bir iki gün içerisinde resmiyete döküleceği ifade edildi. Beşiktaş yönetimi, 29 yaşındaki tecrübeli yıldızla yıllık 2.5 milyon Euro ücret için anlaşmaya varmıştı.

Konoplyanka’nın önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

iddaa’da en çok oynanan bahisleri kaçırmayın, incelemek için buraya tıklayın!

Beşiktaş transfer haberleri | Anlaşma tamam Yevhen Konoplyanka...

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.