Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Galatasaray transfer haberleri | Ve KAP geliyor! Mbaye Diagne…

Transferi yılan hikayesine dönen Mbiaya Diagne konusunda Galatasaray’ın, Katar ekibi Al Rayyan ile her konuda anlaştığı ifade edilmişti.

05.08.2019
150
A+
A-

Henüz kesin takım ismi netleşmemesine rağmen Diagne’nin satışıyla ilgili olarak tüm işlemlerde artık sona gelindiği bildirildi. 27 yaşındaki oyuncunun 11-14 milyon Euro arasındaki bir fiyata elden çıkarılacağı ifade edildi. KAP açıklamasının bu hafta içinde yapılması bekleniyor.

EMRE MOR HEYECAN YARATTI

Sarı-Kırmızılılar’ın, İspanyol ekibi Celta Vigo’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Emre Mor, yeni takımıyla ilk maçına Panathinaikos karşısında çıktı.

Sadece tek bir idmanla Türk Telekom Stadı’ndaki mücadelede boy gösteren Emre, ikinci yarının başlarında Seri’nin yerine oyuna girdi. Henüz tam olarak hazır olmamasına rağmen sahaya ayak basmasıyla birlikte taraftarın destek tezahüratlarıyla karşılaşan genç yıldızın, bir hayli heyecanlı olduğu gözlemlendi.

Kısa süre oyunda kalmasına rağmen topu her ayağına aldığında maçın bir anda hızlanmasını sağlayan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, attığı deparlar ve şık çalımlarıyla, tribünlerin de heyecanlanmasını sağladı. 90 dakikanın ardından kale arkasındaki taraftarların tribüne çağırdığı Emre, ilk üçlüsünü de çektirdi. Takım arkadaşlarından bu konuda yardım alan genç yıldızın performansı, ondan büyük beklentiler içinde olan Fatih Terim’i de çok memnun etti.

Galatasaray transfer haberleri | Ve KAP geliyor Mbaye Diagne...

iddaa’da en çok oynanan bahisleri kaçırmayın, incelemek için buraya tıklayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.