Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

iPad fiyatları düşüyor: Apple’ın son sürprizi ortaya çıktı

Tablet piyasasının mutlak hakimi konumunda olan Apple iPad, kimine göre fiyatı yüksek bulunsa da tablet alacakların büyük kısmı iPad’i tercih ediyor. Tablet satışlarına bakıldığında da kullanıcıların bu yöndeki tercihi net bir şekilde görülebiliyor. Apple ise tablet kullanıcılarının sayısını daha da artırmak adına fiyatı daha düşük tutulan yeni iPad modellerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

05.08.2019
123
A+
A-

Apple, bütçe dostu yeni bir iPad modeli üzerinde çalışıyor. Eylül ayından sonra satışa sunulması beklenen ucuz iPad modeli iki farklı ekran büyüklüğüyle gelecek. 9.7 inç ve 10.2 inç ekran büyüklüğüne sahip olması beklenen yeni nesil iPad’lerin gelecek ay gerçekleştirilecek iPhone 11 lansmanında görücüye çıkması ise kuvvetle muhtemel görünüyor.

Tabletin genel boyutunun aynı kalması bekleniyor. Apple’ın çerçeveleri incelterek ekran boyutunu artıracağı bildirildi. Cupertinolu teknoloji devi her zaman olduğu gibi yeni tablet hakkında şu ana kadar hiçbir bilgi paylaşmadı.

Ucuz iPad’ler resmi olarak duyurulana kadar da Apple kanadından bir açıklama yapılması beklenmiyor.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.