Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Gelinler Müjde!Modaya Yön Veren Koleksiyonlar Miss Point’te

19.09.2019
263
A+
A-

Vizyonege ailesi olarak bu hafta Miss Point gelinliğe konuk olduk. Miss Point firma yetkisi Mürsel Patlar  sektöre dahil gelişmeleri gazetemiz Vizyonege’ye değerlendirdi.

 

Miss Point firması olarak 2000 yılından bu yana gelinlik ve abiye sektöründe hizmet veren bir kuruluşuz.19 yıldır kaliteden ödün vermeden her gün kendimizi yenileyerek müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

 

 

Küçülerek Büyümek En Doğru Hamle !

Sektörü değerlendirdiğimizde ise İzmir takım elbise ve abiye sektörünü ne yazık ki İstanbul’a kaptırdı ve İzmir’e ait bir tek Gelinlik kaldı bunu da elimizde tutmak durumundayız bu yüzden de şuan doğru yatırımlar yaparak iyi sonuçlar elde etmek durumundayız.

Ekonomik zorlukların yaşandığı bir süreçte küçülerek büyümek en doğru ve karlı yatırımdır diye düşünüyorum.

 

 

 

“Yurtdışına özel kreasyonlar”

Toptan ve perakende satışlarımızda mevcut,birçok ilde bayilerimiz bulunmaktadır.Gelecek yıllarda inşallah yurtdışında da özel kreasyonlarla hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

 

Hedefimiz Tüm Afrika ve Arap Bölgelerinde varlığımızı sürdürmek!

İzmir’li firmalar olarak şuan Gelinlik sektöründe İtalya’yı geride bırakmış ve adımızdan söz ettirmiş durumdayız.

Miss Point olarak sektörde ilk beş firmanın içinde yer almaktayız,farklı stilimiz ve koleksiyonlarımız ile müşterilerimizin beğenisini almaktayız.Özellikle yurtdışı pazar olarak baktığımızda ise Arap ülkelerinden ciddi talepler almaktayız ve ağırlıklı olarak oralarda çalışmaktayız.

2020 yılı itibariyle yönümüzü biraz daha Afrika pazarına çevirip yapacağımız Ar-ge çalışmalarımız ile müşteri hacmimizi geliştirmek ve sektördeki payımızı 1 puan daha arttırarak kalitemizi üst seviyelere taşıyarak lider firma olmak ana hedefimiz.

 

Gelin Adayları istediklerini söylesinler gerisi bizim işimiz!

Miss Point olarak gelin adaylarının memnuniyeti bizim önceliğimizdir.İstedikleri modeli göstermeleri bizim yeterli oluyor ama zaten üretim yerimize gelen gelin adayları kreasyonlarımızı görünce kafasındaki modellere gerek kalmadan istediğini elde etmiş olmanın keyfini yaşayarak buradan ayrılıyorlar.

Son olarak ilave etmek gerekirse Miss Point ile gelin adayları zerafet ve şıklığı bir arada yaşamanın keyfine varacaklar….

Haber; TANER ÖZGÜR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.