Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Akarsu’dan Yatırım Hamlesi

25.09.2019
143
A+
A-

Karabağlar bölgesinde ticari yaşamına devam eden Su bayiğili ticareti yapan Murat Akarsu; yeni iş planlarını ve geleceğe dair projelerini gazetemiz Vizyonegeye anlattı.

“2020 yılı yatırım yılım olacak”

Şu anda su bayiliği ticaretimi büyütme yolunda adım adım ilerliyorum ve satış ciromuzu da her geçen gün arttırıyoruz

2020 yılı hedefimize baktığımızda ise ana su bayiliği alarak kendi tali bayiliklerimizi vermeyi hedefliyoruz,ayrıca turizm sektöründe yatırım hedefimiz bulunmaktadır.

Su bayiliğinden Turizme geçiş sürecini değerlendirir misiniz 

ilk emlak sektörü ile başladığım ticaret serüvenim ani strateji ve pazar araştırması ile su ticaretine döndü ve ne kadar doğru bir karar aldığımı farkettim.

Turizm sektörüne geçiş planımız ise bir arkadaşımın iş birliği teklif etmesi ile gerçekleştirdi ve ekip arkadaşlarım ile yapmış olduğum istişareler neticesinde özellile turizm alanın butik otel işletmeciliği yönünde karar kıldık.

Gelecek yılda bu yatırım planımızı devreye sokmak gibi bir düşünce içerisindeyiz ve bütün sistemimizi bu yönde kuruyoruz.

Gençlere önerileriniz neler olacaktır bahsedermisiniz 

Genç bir iş insanı olarak önerim şu olabilir inandıkları hayallerin peşinden gitsinler ve asla geri adım atmasınlar.işte o zaman gerçek başarıyı yakalayacaklardır.

Bizlere de bunları söyleme fırsatı verdiğiniz içinde Vizyonege ailesine teşekkür ederim.

Haber ; TANER ÖZGÜR

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.