Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

MÜSİAD Vizyoner’19 konuklarını bekliyor

Milli teknoloji hamlesine yönelik önemli bir adım atarak toplumsal refah artışı ile sürdürülebilir ekonomik kalkınmayı hedefleyen MÜSİAD, teknolojik bağımsızlık ve katma değerli üretim için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu amaç doğrultusunda düzenlediğimiz VİZYONER’19 zirvesinde, konusunda kanaat önderi olan birçok konuşmacı bir araya gelerek, katılımcılara birçok deneyimi aynı anda yaşatma fırsatı sunacak.

13.11.2019
111
A+
A-

Türkiye ve dünyadan önde gelen uzman, akademisyen ve iş insanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek zirvede, güncel teknolojik çalışmalar ve teknolojinin sosyal ve ekonomik değişimleri kapsamlı bir şekilde ele alınarak, kurumun ve ülkemizin 2 senelik ekonomik stratejisine doğrudan etki edecek. 

MÜSİAD tarafından 3.kez düzenlenecek olan VİZYONER’19 Zirvesi, ilham verici konuşmacıları ve panelistleri ile bu yılki teması olan “Dijital Gelecek’’ hakkında katılımcılarına geniş bir çerçeve çizecek. 

MÜSİAD VİZYONER’19 İcra Kurulu Başkanı Sn. Muhammet Ali Özeken ve İcra Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde Basın Toplantımız 20 Kasım 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. 

Program:

Tarih: 20 Kasım 2019 Çarşamba

Yer: MÜSİAD Genel Merkez

Adres: Ataköy 7-8-9-10 Mah. Çobançeşme E5 Yanyol Cad. No:4 Bakırköy / İstanbul 

Kayıt : 09:15 – 09:30

Kahvaltı : 09:30 – 10:00

Basın Toplantısı : 10:00 – 11:00

LCV:

Hande Aytan / hande@santrall.org / 0532 612 06 14

MÜSİAD Vizyoner’19 konuklarını bekliyor
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.