1 – BAKIRKÖY BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI

2019 Yılında tamamlanacak olan Bakırköy Belediyesi yeni hizmet binası, yaklaşık 40 bin metrekare kapalı alana kurulacak. Açık alan düzenlemesinin yaklaşık 20.000 metrekare yi bulacağı projenin altındaki 570 araçlık otopark bölge halkına ücretsiz hizmet verecek. Yeşil teknoloji ile hizmet sunacak bu yapının içinde konferans salonu, çok amaçlı salon, meclis salonu, kütüphane, kreş, kültür-sanat atölyeleri, bebek bakım odaları, restoran ve kafeterya da yer alacak.

Teknolojik, akıllı ve yeşil bina olarak; 24 saat yaşayacak bir mekan şeklinde tasarlanan yeni hizmet binası, önemli bir işlevi yerine getirerek, belediye ile halk arasındaki işbirliğinin artmasına sosyal belediyeciliğin gelişmesine katkı sunacak.

2- BAKIRKÖY BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ VE EVLENDİRME DAİRESİ

İçinde 2 adet nikah salonu, sergi alanları, 1 adet balo salonu ve kokteyl salonları olan Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi toplam 3248 metrekare kapalı alandan oluşacak olup. Kompleksin içinde Nikah salonları, tebrik salonları, balo salonları, bekleme salonları, sergi salonları, kokteyl salonları, idari ofisler, nikah arşiv bölümü, çiçekçi, nikah şekeri, fotoğrafçı ve kuaför v.b birimlerden oluşacaktır. İlçemizin modern görünümüne katkıda bulunacak olan bina da nikah merasimi için gereken tüm hizmetler bir arada sunulacak olup vatandaşlara büyük kolaylık sağlanacaktır.

Teknolojik, akıllı ve yeşil bina olarak tasarlanan Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi’nde cephe malzemeleri ile iklimsel konfor ve enerji tasarrufu da sağlanacaktır.

Haber : Gökhan Gülmez