Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Beylikdüzü belediyesinde 1989 ile 2021 arasında neler olmuş?

26.01.2021
1.679.348
A+
A-

 

Beylikdüzü  Belediyesi  2021 yılı ocak ayı meclis toplantısında Ak Parti meclis üyesinin belgelerle gündeme getirdiği hatalı ipotek işlemi uygulamasının , Beylikdüzünde  1989 ile  2019 yılları arasında  Beylikdüzü Yakuplu Köyünde İpotek uygulamasını hatalı olarak kimler yapmıştır.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün buradaki sorumluluğu nedir ? Beylikdüzü eski belediye Başkanı Orhan Traşoğlu’nun bu konudaki sorumluluğu nedir ? Beylikdüzü Eski Belediye başkanı Vehbi Orakçının bu konudaki sorumluluğu nedir ?Sınırlı sorumlu Büyükçekmece Yapı Kooparatifine  20 yıl sonra ne kadar bir ücret ödenecektir ? 20 Yıldır  bu konuya mevzuu olan yerde oturan vatandaşlar ne kadar daha para ödeyeceklerdir ? Belediyenin kasasından  yani Beylikdüzü Halkının parasından  ne kadar ödeme yapılacaktır ?Yirmi senedir  bu konuyu kim neden çözmedi ?Bu konudan kimler zarar görecek kimler ödeme yapacak ? Kimler bu konudan dolayı Para kazanacak rant elde edecekler ?

Madem ortada Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık’ın konuşmasında ortada hatalı bir uygulama var dediği için bu hatalı uygulamaları kimler yapmış ? açıklasın.
Madem hatalı bir uygulama var ,Belediyenin yani Halkın parası  olan ödenecek zararı önlemek için neden yıllardır  hatası,kusuru,veya ihmali olan yanlış uygulama yapanlar hakkında Savcılığa neden suç duyurusunda bulunulmamış? yakuplun gecekondu önleme bölgesi bedellerinin 1989 ve sonrasın da çözüme kavuşturulmadığı için ortaya çıkan net zarar ne kadardır bu zararı kimler ödeyecek ? Hangi siyasetçiler bu güne kadar sessiz kaldılar ?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.