Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

CHP’DE CİHANGİR İSLAM TEPKİLERİ BÜYÜYOR!

11.03.2021
123
A+
A-

Saadet Partisi’nden istifa eden Cihangir İslam’ın CHP rozeti takması parti içinde rahatsızlıklara neden oldu. Bir grup milletvekili parti yönetimine itirazlarını iletti.

Cihangir İslam’ın katılımı CHP’de itirazları da beraberinde getirdi. Parti yönetimini Atatürk ilkelerinden uzaklaşmakla eleştiren milletvekilleri itirazlarını grup yönetimine iletti. CHP’den son dönemde yaşanan istifalara dikkat çeken milletvekilleri, bu eleştirilerin dikkate alınmasını istedi.

İslam’ın geçmişte yaptığı sosyal medya paylaşımlarının gündeme getirilmesi de tepkileri arttırdı. Cihangir İslam söylemleri ve yazıları ile CHP’yi eleştiren mesajlara imza atmıştı. Milletvekilleri bu mesajları da hatırlatarak, İslam’ın CHP sıralarında siyaset yapmasına tepki gösterdi.

İstifalara neden oldu

İslam’ın transferi CHP’de istifalara da neden oldu. Beyoğlu eski İlçe Başkanı Ertuğrul Gülsever, CHP’den ayrılarak Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi’ne katıldığını duyurdu.

“Demokrasi için herkesle çalışırım”

Cihangir İslam ise gelen tepkilere yine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. İslam, “Çoğulcu demokrasi için eşit şartlarda herkesle çalıştım ve çalışırım” dedi.

 

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.