Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Seyit Tümtürk,Oğlun Türk gençlerini zehirlerken, sen neyin temsilciliğini yapıyorsun?

24.03.2021
588
A+
A-

Bize bunları anlat Doğu Türkistanlı Seyit Tümtürk… Babalar evlatlarının yaptığından sorumludurlar.

İstanbul Zeytinburnu’da polis ekipleri, Seyit Tümtürk’ü de çok yakından ilgilendiren başarılı bir operasyona imza atar ve operasyonlarda yaklaşık 700 bin zayıflama ve cinsel etkili hap, kaçak içki ve sigaralar ele geçirilir. Elbette ele geçirilenler bunlarla sınırlı değildir; 1 adet hassas terazi, 40 adet flash bellek şeklinde gizli kamera, 3 adet anahtarlık şeklinde gizli kamera ve 1 adet bıçak… Ancak operasyonu ilginç kılan ise yakalanan kişiler…

Bize bunları anlat ey Seyit Tümtürk…

DHA’nın servis ettiği habere göre;
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 27 Ocak 2015 günü Sümer Mahallesi’nde bulunan bir ikametten yardım isteği ve yasa dışı ticaret bilgisi üzerine harekete geçti.
Söz konusu adrese giden ekipler, İ.T. (26) isimli erkek şahıs ile Çin uyruklu Doğu Türkistanlı Z.Z. (28) ve G.Z. (32) isimli kadınlarla karşılaştı. Z.Z. isimli kadının burnunun kanadığını fark eden ekipler, İ.T.’nin de şüpheli davranışlar sergilemesi üzerine adreste arama yaptı.

230 KİLO CİNSEL İÇERİKLİ HAP VE 43 GİZLİ KAMERA

Adreste yapılan aramada; fatura ve reçetesiz yaklaşık 690 bin adet zayıflatıcı ve cinsel etkisi bulunan hap,1 adet hassas terazi, 40 adet flash bellek şeklinde gizli kamera, 3 adet anahtarlık şeklinde gizli kamera ve 6136 sayılı kanuna muhalif nitelikte 1 adet bıçak ele geçirildi. İ.T. hakkında 5067, 6136 SKM ve kişilerin hayatını ve tehlikeye sokacak biçimde ilaç yapma suçlarından adli işlem yapıldı.

İ.T. KİMDİR? CEVAP VER EY SEYİT TÜMTÜRK!

Operasyonda gözaltına alınan ve bazı sitelerde İ.T. olarak geçen kişinin Seyit Tümtürk’ün oğlu İbrahim Tümtürk olduğu belirtilmiştir.

Şimdi sana soruyoruz Seyit Tümtürk;
–    Oğlunun bu tür pis işleri yaptığını biliyor muydun?
–    Oğlun Türk gençlerini zehirlerken, sen neyin temsilciliğini yapıyorsun?
–    Konu haberlere çıkınca oğlunun sitelerdeki ismini çıkartmak için gayret gösterdin mi?
–    Şu an oğlun nerede ve orada ne yapmaktadır?
–    Operasyonda ele geçirilen 43 gizli kamera nerelerde ve hangi amaçla kullanıldı?
–    Polisten yardım isteyen Doğu Türkistanlı kadınlar kimdir?

İŞTE KONUYLA İLGİLİ DİĞER SİTELERDE ÇIKAN HABERLER

HABER 1     HABER 2     HABER 3     HABER 4    HABER 5 

ÖNCEKİ İLGİLİ HABERLER

       

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.