Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

YOLDA KALAN İSTANBUL’LULAR TREN BÜYÜK, İTEMİYORUZ

14.09.2021
111
A+
A-

Bu kez tramvay bozuldu! Tramvaydan inip raylarda yürüdüler

İstanbul’da çökme noktasına gelen ulaşımda arızaların sonu gelmiyor. Bu kez T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında arıza yaşandı. Tramvaydan inen yolcular raylarda yürüyerek durağa ulaşmaya çalıştı.

 İstanbul’daki ulaşım sorunları megakentte ulaşımı çekilmez hale getirdi. Her gün yaşanan otobüs arızalarına bu kez tramvay arızası eklendi.

T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında teknik arıza yaşandı. Tren raylarda ilerleyemeyince yolcular tramvaydan indi, Rami-Topçular durakları arasında raylarda yürüyerek durağa ulaşmaya çalıştı.

DURAKLARDA KALABALIK OLUŞTU

Arıza nedeniyle seferler yavaşladı, Rami istasyonundan aktarmalı olarak gerçekleştirildi. T4 Topkapı-Mescid-i Selam tramvay hattında arıza yaşanınca seferler Mescid-i Selam ile Rami durakları arasında yapılabildi.

Tramvay arızası nedeniyle duraklarda yoğun kalabalık oluştu. Hınca hınç dolu duraklardaki insan seli, kameraya yansıdı.

tramvay ariza istasyon

”YOĞUNLUKTAN BİNEMEDİM”

Tramvayın Topkapı, Edirnekapı ve Topçular başta olmak üzere 7 durağa uğramaması yolcuları çileden çıkarttı. Rami durağına kadar gidip durakta inmeden tekrar geri Uluyol/Bereç durağına dönen vatandaşlar, görevlilere tepki gösterdi.

Arıza nedeniyle Rami durağında inmek zorunda kalan Osman Çiğ, yoğunluğa tepki gösterdi: “Trene binmiştim. Yolcuları burada indirdiler. Sanırım bir arıza varmış. Baktım çok yoğunluk var, binemedim. Buradan İETT otobüsü ile aktarma yapacağım” dedi.

tramvay ariza vatandas tepki

”TREN BÜYÜK, İTEMİYORUZ”

Rami durağında arızanın giderilmesini ve tramvaya binmeyi bekleyen Rasim Şengül de ulaşımdaki sıkıntıya tepki gösterdi: “Arıza olduğunu söylüyorlar. Bu trenlere hiç bakım yapılmıyor. Otobüsleri vatandaş itiyor. Tren büyük olduğu için itemiyoruz. Bineceğiz ama tramvay gelmiyor. 1 saati geçti, bekliyoruz” diye konuştu.

tramvay ariza yogunluk

İSTANBUL’DA TOPLU ULAŞIM ÇÖKME NOKTASINDA

CHP idaresindeki İstanbul’da ulaşım çökme noktasında. Yaşanan sıkıntıyı AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı canlı yayında anlatmıştı. Son dönemde artan otobüs arızalarından bahseden Kabaktepe, “Otobüslerin bakım ve onarımı için 1 milyar TL’nin üzerinde ihale yaptılar. Üstelik bu ihaleyi alan şirket, CHP’li bir ismin de yer aldığı bir şirketmiş. O halde bu şirket ne yapıyor? Yeni otobüs alınması için yapılmamış bu ihale. Bakım ve onarım yapılması için yapılmış. O zaman yapsın işini.” şeklinde konuşmuştu.

ibb tramvay ariza

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.