Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

CHP’li Belediye Başkanı Ender Sevinç Rüşvet İddiasından tutuklandı. 

02.12.2021
176
A+
A-

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediyesine usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan CHP’li Belediye Başkanı Ender Sevinç tutuklandı. Sevinç ayrıca İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırıldı.

Rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan Kıyıköy Belediye Başkanı tutuklandı

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine başlattığı soruşturma üzerine Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda aralarında CHP’li Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı.

BELEDİYE BAŞKANI SEVİNÇ TUTUKLANDI

Jandarmada işlemleri tamamlanan ve aralarında Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’inde bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edilirken, 7 kişi ise jandarmadaki sorgulamalarının ardından serbest kaldı.

Adliyeye çıkarılan Ender Sevinç tutuklanırken, 5 kişinin ise işlemleri sürüyor.

Jandarma ve polis ekipleri adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Sevinç’in yakınları basın mensuplarına tepki gösterdi.

Savcılıktaki işlemlerin ardından Sevinç ve iş insanı Tolga Ö, tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Görevden uzaklaştırıldı

Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ‘Rüşvet Almak’ suçundan Kırklareli Sulh Ceza Hakimliği kararınca tutuklananan Kırklareli Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, Anayasanın 127’nci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunun 47’nci maddesi gereğince İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırıldı.

 

Kıyıköy Belediye Başkanı tutuklandı

Ne olmuştu?

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı iddialar üzerine soruşturma başlatmış ve jandarma ekipleri, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda Belediye Başkanı Sevinç’in de aralarında bulunduğu 13 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Kıyıköy Belediyesinde rüşvet operasyonu! Belediye başkanı ve 13 kişi gözaltında

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Vize ilçesine bağlı Kıyıköy belde belediyesinde usulsüzlük ve rüşvet iddiaları ile ilgili başlatılan soruşturmada aralarında Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de olduğu 13 şüpheli gözaltına alındı.

Kıyıköy Belediyesinde rüşvet operasyonu! Belediye başkanı ve 12 kişi gözaltında

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı, Kıyıköy Belediyesi’nde usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine soruşturma başlattı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

3574490dd5afee0b25056039257e1c76

Şüphelilerin adresleri ve araçlarında arama yapan jandarma, evraka el koydu. İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında 4 kadına “cinsel taciz” iddiası

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında belediye çalışanı 4 kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında 4 kadına "cinsel taciz" iddiası

Kıyıköy Belediyesinde çalışan kadın personellerden D.S, M.K, M.İ. ve B.Ç’nin şikayeti üzerine Vize Cumhuriyet Başsavcılığınca Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında hazırlanan ve Vize Asliye Hukuk Mahkemesince kabul edilen iddianamede, Ender Sevinç hakkında “sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” ve “cinsel taciz” suçlarından 9 yıldan 34 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.