Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Kadın orgazmı için en iyi teknikler

03.01.2022
203
A+
A-

“Pelvisinizi biraz eğin … bana buraya dokunun, hayır orada!” Denemek ve iletişim kurmak iyi seks için çok önemlidir. Sağlıklı bir cinsel yaşamın psişe ve vücudumuz için ne kadar önemli olduğu uzun zamandır kanıtlanmıştır. Ama bir kadın şu anda neyin iyi hissettirdiğini nasıl tanımlar? Şimdi bir araştırma, hangi cinsiyetin kavrama ve dokunuşlarının kadın zevkini arttırdığını analiz etti ve onlara isimler verdi.

Sağlıklı bir cinsel hayata sahip olanlar daha mutlu ve daha sağlıklı bir hayat yaşarlar. Ama iyi seks öylece olmaz. Bunu yapmak için, neyi sevdiğinizi ve hangi hareketlerin sizin için işe yaradığını bilmek önemlidir. Ve bunu bildiğinizde, aynı zamanda partnerin ne demek istediğini anlayacağı şekilde iletilmek ister. Birçok kadın için hangi pozisyonların ve tutuşların eşit derecede işe yaradığını bulmak ve uygun kelime dağarcığını bulmak için ABD’de bir araştırma için 3.000 kadınla röportaj yapıldı. Hangi teknikler özellikle tatmin edici veya orgazma ulaşmaya yardımcı oluyor?

Çalışma tüm kadınları kapsamalıdır

İlk önce ilk şeyler : Çalışma , köpek veya misyoner pozisyonundaki belirli seks pozisyonları ile ilgili değildir. Bunun yerine araştırmacılar, kadınları harekete geçiren evrensel teknikler bulmak ve onları adlandırmak istediler. İster cis ister trans *, heteroseksüel, biseksüel veya lezbiyen fark etmez ve bir partnerle seks veya mastürbasyon yaparken fark etmez.

Çalışma, çevrimiçi platform OMGYes ile işbirliği yapan Indiana Üniversitesi’nden geliyor ; kadın hazzı ve araştırmalarıyla ilgilenen kadınlara yönelik bir web sitesi. Toplamda, 18 ile 93 yaşları arasındaki 3.000’den fazla kadına seks sırasında neleri rahat buldukları soruldu: Penis, seks oyuncakları, dil veya parmaklarla penetrasyon hangi açıda daha rahat hissettiriyor? Belirli alanlar ne kadar hassas? Zevkte bir artışa ve yoğun bir orgazma ne yol açar?

Bu orgazm artırıcı teknikler, sağlıklı bir cinsel yaşam geliştirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
Çalışmalar Başkanı Dr. Devon Hensel, anketten özellikle popüler olan dört tekniği türetmiş ve bunları aynı anda adlandırmıştır:

“Açılama” – hizalama

Veriler, kadınların yüzde 87,5’i için sadece doğru hizalama ile vajinal penetrasyonun daha rahat hale geldiğini gösteriyor: Pelvis ve kalçaları döndürerek, kaldırarak veya indirerek penetrasyon açısı değiştirilebilir. Bu sayede sürtünmenin nerede gerçekleştiğini ve arzunun arttığını kendiniz belirleyebilirsiniz.

“Sallanan” – orada kalmak

Kadınların yaklaşık yüzde 76’sı, sürekli temas ve basınç sağlandığında vajinal penetrasyonu daha rahat bulmaktadır. Yani penis, seks oyuncakları, parmaklar veya dil sürekli olarak içeri ve dışarı itilmediğinde klitoris üzerindeki sürtünme aynı kalır.

“Eşleştirme” – bağlanma

Ankete katılanların yüzde 84’ü aynı anda hem vajinal hem de klitoral olarak uyarılırsa daha sık orgazm olacaklarını belirtti. Bu teknik aynı zamanda hem mastürbasyon hem de ortaklarla seks için çalışır.

“Sığ” – daldırma

Kadınların yaklaşık yüzde 70’i vajinal penetrasyonu çok “sığ” olduğunda daha hoş buluyor: parmak ucuyla, seks oyuncağıyla, penis ucuyla, dille veya dudaklarla yumuşak bir dokunuş, ne tamamen dışta kalıyor ne de çok gidiyor. derin.

Bu dört temel tekniğe ek olarak, elbette kadın zevkini besleyen başka pek çok teknik daha vardır: örneğin, doğru nefes almanın yanı sıra, pelvik taban bölgesindeki kas gruplarını da germek. G bölgelerinin veya tüm klitorisin uyarılması. Önemli: Elbette her teknik her kadında işe yaramaz, çünkü her beden bireyseldir, tıpkı kendi zevk duygumuz gibi. Biri belli bir dokunuştan hoşlanır, diğeri hoşlanmaz. Bu nedenle, kendinizle empati kurmak ve neyi çekici bulduğunuzu kendiniz bulmak önemlidir.

Tam da bu nedenle vurgulayan Dr. Devon Hensel, neyi sevdiğinizi ve neyi sevmediğinizi iletebilmek için açık bir dil oluşturmak çok önemlidir. Doğru kelimelere sahip olmadığın zaman o kadar kolay olmayan bir şey. Ve kadın zevki hala bu kadar büyük bir sosyal tabuyken bunu nasıl öğrenebilirsiniz?

Sağlıklı bir cinsel yaşam neden bu kadar önemli?

(Solo) seks eğlenceden çok daha fazlası olabilir: bizim için zihinsel ve fiziksel olarak da sağlıklıdır! İyi hissettiren hormonlar dopamin, endorfin ve oksitosin, ruh halini yükselten salınır. Seks, stresi azaltmamızı ve daha iyi uyumamızı sağlar , migren ve adet kramplarına yardımcı olduğu gösterilmiştir .

Yapılan araştırmalara göre bağışıklık ve kardiyovasküler sistemlerimiz de sağlıklı bir cinsel yaşamdan faydalanıyor . Özellikle cinsel olarak aktif olan ve yoğun orgazm yaşayan yaşlı kadınlar, kardiyovasküler hastalık ve yüksek tansiyon riskini azaltabilir. Bu, birkaç yıl önce Michigan Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından keşfedildi .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.