Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Pentagon UFO arayışına girdi

03.01.2022
215
A+
A-
Pentagon tarafından atanan bir çalışma grubu, şimdi UFO gözlemlerini bir araya getirmek ve araştırmak için çalışıyor

Uçan bilinmeyen nesneler, gizemli manzaralar, açıklanamayan fenomenler. Yıllardır dünya çapında anormal karşılaşmalar oldu – peki bu karşılaşmalar aynı zamanda dünya dışı mı? Diğer şeylerin yanı sıra, şimdi yeni bir çalışma grubu, UFO gözlemlerini araştırmak için bu soruyu araştırıyor.

Washington – Pentagon Salı akşamı (yerel saatle) uçan nesneleri tanımlamak ve bunlarla ilgilenmek için senkronizasyon grubunun kurulduğunu duyurdu – kısaca AOIMSG. Pentagon, heyetin, Savunma Bakanlığı ile diğer bakanlıklar ve devlet kurumlarının uçuş halindeki bilinmeyen nesneleri “bulma, tanımlama ve atama” çabalarını bir araya getireceğini duyurdu.

ABD hükümeti gizli UFO dosyalarını açmalı

Washington (ABD) – UFO gözlemleri hükümetler tarafından onlarca yıldır belgeleniyor, ancak bu belgelerin çoğu şu ana kadar kilit altında tutuldu. Çok gizli – şimdiye kadar!

Çünkü Cuma günü ABD Savunma Bakanlığı, “Bilgi Özgürlüğü” (Bilgi Özgürlüğü Yasası) yasası uyarınca ilk kez ABD gizli servislerinin uçuşta bilinmeyen nesneler hakkında bildiklerini yayınlamak zorunda.

Nasıl ortaya çıktı? Bir ABD senatörü, eski bir terörist savaşçı, bir rock yıldızı ve bir “New York Times” gazetecisi yıllarca bunun için savaştı! 

1995 ABD’li multimilyoner Robert Bigelow, Las Vegas’ta renkli bir topluluk kuruyor. Dahil olanlar: bilim adamları, bir CIA casusu ve iki eski astronot. Konu: UFO’lar ve dünya dışı varlıklar. Saygın dergi “Politico” bunu bildiriyor. Daha sonra Nevada’dan Demokrat Senatör Harry Reid onlara katılır. Görüşmelerin gizli tutulacağı kabul edilmiştir.

Başlatıcı ve multimilyoner Robert Bigelow (76) CBS röportajında: “Dünyada dünya dışı bir varlığın olduğuna ve olduğuna kesinlikle inanıyorum” Suskun ABD’li politikacı Harry Reid (82) oldukça çekingen olarak kabul ediliyor   

  • UFO raporu: Pentagon raporunda ne sır var?
    GERÇEĞİN GÜNÜPentagon Raporunda Hangi UFO Sırrı var?

    25 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan UFO istihbarat raporunu tüm dünya merakla bekliyor.

    2007 ABD ordusu tarafından artan sayıda UFO gözlemi nedeniyle, Harry Reid ve Marco Rubio gibi diğer senatörler, eski bir CIA adamı ve terörist savaşçısı olan Luis Elizondo liderliğindeki Pentagon’un 22 milyon dolarlık gizli bir UFO soruşturma programını başlattı.

UF0 Program Direktörü Luis Elizondo, 20 yıl boyunca ABD Ordusunda görev yaptı ve Afganistan, Güney Amerika ve Guantanamo Körfezi’ndeki Yedinci Kamp’ta askeri istihbarat operasyonlarını yönetti.

2017 UFO gözlemleriyle ilgili katı gizlilik politikası konusundaki anlaşmazlıkta, Luis Elizondo Pentagon’dan ayrılır ve ABD’li rock yıldızı Tom deLonge’un (eskiden Blink-182 grubunun bir üyesi) “Yıldızlar Akademisine” katılır . dünya dışı varlıkların keşfi Meşgul yaşam.

2017 sonu Gazeteci Leslie Kean, “New York Times” da bir ABD savaş uçağının UFO’yu gösteren video kayıtlarını yayınlıyor. Videonun kendisine “To the Stars Academy” çevresinden sızdırıldığı söyleniyor. ABD Donanması daha sonra kayıtların gerçekliğini doğruladı. Daha muhteşem UFO yayınları takip edecek.

2020

ABD Senatosu Gizli Servisler Komitesi, ABD’nin UFO olarak da bilinen UAP’ler (Tanımlanamayan Hava Olayları) hakkında ne bildiği hakkında bir rapor talep ediyor. Başlatanlardan biri: Harry Reid ile birlikte Pentagon’un UFO araştırma programını başlatan Florida Senatörü Marco Rubio.

2021 Şimdi gizli UFO dosyaları gün yüzüne çıkıyor: 25 Haziran 2021’de ABD Savunma Bakanlığı, “Bilgi Özgürlüğü Yasası” kapsamında ABD gizli servislerinin uçuşta bilinmeyen nesneler hakkında bildiklerini yayınlamak zorunda.

Pentagon Raporunda Hangi UFO Sırrı var?

25 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan UFO istihbarat raporunu tüm dünya merakla bekliyor. Yeni detaylar şimdiden ortaya çıkıyor. Şüphe: atom bombalarının uzaylıları dünyaya çektiği söyleniyor!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.