Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

TRAKYA’DAN İSTANBUL’A ARAÇ GİRİŞİ DURDURULDU

24.01.2022
141
A+
A-
İstanbul’da kar hayatı felç etti. Arnavutköy’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı, kayganlaşan yollarda çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Ayırca Beylikdüzü – Büyükçekmece E-5 yolu da kapandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Trakya’dan İstanbul’a araç girişlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Günlerdir yapılan uyarıların ardından İstanbul’da kar hayatı felç etti. Arnavutköy’de bir anda bastıran kar nedeniyle yollar kapandı, çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Beylikdüzü’nde E-5 yolu kapanırken Vali Yerlikaya Trakya’dan İstanbul’a girişlerin durdurulduğunu açıkladı.

 İSTANBUL KARA TESLİM OLDU! KAZA HABERLERİ PEŞ PEŞE GELİYOR

İstanbul’da kar hayatı olumsuz etkiledi. Uçuşların durduğu, mesailerin erkene çekildiği İstanbul’da çok sayıda kaza haberi de geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 30 aracın karıştığı belirtilen kaza meydana geldi. Yassıören mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle trafik durdu.
SON DAKİKA | İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar durduruldu! İstanbul Valisi duyurdu, mesailer 15.30'da sona erecek

Arnavutköy’de bir anda başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Kayganlaşan yolda çok sayıda zincirleme kaza meydana geldi. İtfaiye araçlarının ilerleyemediği için kazalara müdahale edemediği belirtiliyor.

BEYLİKDÜZÜ E-5 YOLU KAPANDI!

Öğleden sonra aniden bastıran kar ile Haramidere D-100 Karayolu’nda araçlar yolda kaldı. Beylikdüzü – Büyükçekmece E-5 yolu da kapandı.

2

TRAKYA’DAN İSTANBUL’A ARAÇ GİRİŞİ DURDURULDU

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trakya’dan İstanbul’a girişlerin durdurulduğunu belirtti. Vali Yerlikaya, “Kıymetli Sürücüler, İkinci bir duyuruya kadar; #Trakya istikametinden #İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur.” ifadelerini kullandı.

MERTER D-100’DE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Öğleden sonra aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. D-100 Merter mevkiinde Avcılar yönüne trafik yoğunluğu yaşanıyor. Metrobüs kullanan vatandaşlar yoğun kar yağışı ve kar tutan üst geçit nedeniyle güçlükle yürüyebiliyor.

1

5

6

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.