Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

“Kalleş ve hain bir saldırı bu. Failler bulunmalı”dedi.

09.02.2022
151
A+
A-

Halil Falyalı’nın şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Murat Özçelik saldırganların yakalanmasını istediklerini ifade etti “Bu hain ve kalleş saldırı bir an önce aydınlanmalı” dedi.

 

  Les Ambassadeurs Hotel & Casino & Marina Satın Alma Koordinatörü Murat Özçelik “Acımız çok taze ve çok fazla. Şok içindeyiz. Halil Bey’e bu saldırıyı düzenleyenlerin yakalanması gerekiyor, talebimiz budur” dedi.

Özçelik, “Saldırganların yakalanması talebimiz sadece bizim değil, tüm Kıbrıs Türk halkının talebidir. Yarın cenazemiz var. Yarından sonra şirketlerimiz adına daha detaylı açıklamalar kamuoyuna yapılacaktır. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Halil Falyalı’nın kayınpederi Mehmet Taşker  konuştu Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Halil Falyalı’nın kayınpederi Mehmet Taşker  konuştu

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Halil Falyalı’nın kayınpederi Mehmet Taşker  , çok üzgün olduklarını, aile olarak olayın aydınlanmasını istediklerini söyledi.

“Kıbrıs böyle bir şey yaşamamalıydı, Kıbrıs bu olmamalıydı” diyen Taşker en kısa zamanda faillerin bulunmasını talep ettiklerini ifade etti.

Konuşmakta güçlük çeken Taşker, “Büyük bir acı yaşıyoruz. Aile olarak yaşadıklarımızı ifade etmem mümkün değil” dedi.

Ulusal Birlik Partisi , yaşanan katliamın ardından açıklama yaparak Falyalı ailesine başsağlığı diledi.

Başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi:Partimizin Uzun Yıllar MYK Üyeliği ve Genel Sekreter Yardımcılığı Görevlerinde Bulunan Değerli Büyüğümüz;Sayın Cahit FALYALI,Ülkemizde başta turizm sektörü olmak üzere yaptığı önemli yatırımları ile bilinen yardımsever iş insanı kıymetli evladımızın silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybettiğini derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
Ülke sevgisi, insan sevgisi yardımseverliği asla unutulmayacak, Halil Falyalı’nın acısını yüreğimizde taşırken, Allahtan rahmet diler, sizlere, saygıdeğer annesine, kardeşine, hayat arkadaşı eşine ve evlatlarına sabırlar dileriz.Hepimizin başı sağ olsun.

Cinayetin Uluslararası boyutu araştırılmalı

YDP Başkanı Arıklı, Falyalı cinayetinin uluslararası boyutunun araştırılması gerektiğini kaydetti

Yenide Doğuş Partisi Başkanı Erhan Arıklı sosyal medya hesabından Halil Falyalı cinayetine ilişkin paylaşımda bulundu:

Cinayetin Uluslararası boyutu araştırılmalı…Değerli iş insanı Halil Falyalı’nın hunharca işlenmiş bir cinayete kurban gitmesi, Halkımızı derin bir endişeye ve üzüntüye sevk etmiştir.
Saldırının işleniş şekline bakıldığında, bu cinayetin son derece profesyonelce işlenmiş olduğu görülmektedir.
Bu saldırı polis teşkilatımız tarafından , uluslararası boyutu ile de araştırılmalı ve failler yakalanmalıdır.
Hayırsever iş insanı Halil Falyalıya rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.