Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

HALİL FALYALI SUİKASTINDA ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

11.02.2022
94
A+
A-

HALİL FALYALI SUİKASTINDA YENİ DETAY ORTAYA ÇIKTI: ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Halil Falyalı’nın profesyonel bir suikast ile evine giderken öldürülmesi KKTC’de ülkenin gündemine oturdu. Türkiye’de de Halil Falyalı cinayeti oldukça dikkat çekti. Falyalı’nın ölümündeki sır perdesinin ortadan kaldırılması için KKTC’de tüm Emniyet birimleri seferber edildi.

Şu ana kadar 3 kişi gözaltına alınırken cinayetin aydınlatılması için ekiplere Türkiye’deki Emniyet birimlerinden de her türlü destek veriliyor.

Türkiye’nin konuştuğu iki cinayette dikkat çeken detay! Halil Falyalı ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ortak çıktı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.