Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Pol Em Der Anadolu Şube Başkan Yardımcısı Yesugay Aksakal yurtgezimize başlamış bulunuyoruz.

09.05.2022
325
A+
A-
Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Anadolu Şube Başkan Yardımcısı Yesugay Aksakal Sosyal medya Facebook sayfasından paylaştığı yazısında ‘‘Dernek Asli Üyesi olabilmek için mutlaka emekli emniyet mensubu olma şartı mevcuttur, bu da bir nevi meslek örgütü manası taşır. Bugün Türkiye genelinde 150.000 emekli emniyet mensubu bulunmaktadır. Günümüz gelinen noktada; özellikle son 25 yıldır derneğe üye olmak kısıtlanmakta, küçük olsun bizim olsun anlayışıyla yönetim bir avuç kişi elinde tutulmaktadır. Türkiye genelindeki üye sayısı 5500 kişi civarındadır. Derneği amacı doğrultusunda hak ettiği yere getirmek, yeni nesil anlayışı ile yeniden yapılandırmak, gerçek manada işlerlik kazandırmak ve tüm emekli emniyet mensuplarını kapsayacak şekilde etkin bir sivil toplum örgütü haline getirmek, Emniyet Genel Müdürlüğümüz ile entegre olup emekli olmuş ve olacaklar için kendilerini ve ailelerini kapsayan ileriye dönük projeler gerçekleştirmek, için Ayhan MİMAROĞLU ağabeyimle birlikte, başkentimiz Ankara ilinden olmak suretiyle yurtgezimize başlamış bulunuyoruz. ” mesajını yayınladı.
Yesugay Aksakal Sosyal medya Facebook sayfasından paylaştığı yazısının tamamı aşağıdadır.
Değerli Büyüklerim, Sayın Arkadaşlarım, 28 Şubat 1948 tarihinde 19 meslek büyüğümüz tarafından, ikinci Dünya Savaşı’nın hemen akabinde kurulmuş olan Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğimiz, bugün itibariyle 74 seneyi geride bırakmıştır. Türkiye’nin en eski kurulmuş derneklerinden birisidir. Dernek Asli Üyesi olabilmek için mutlaka emekli emniyet mensubu olma şartı mevcuttur, bu da bir nevi meslek örgütü manası taşır. Bugün Türkiye genelinde 150.000 emekli emniyet mensubu bulunmaktadır. Günümüz gelinen noktada; özellikle son 25 yıldır derneğe üye olmak kısıtlanmakta, küçük olsun bizim olsun anlayışıyla yönetim bir avuç kişi elinde tutulmaktadır. Türkiye genelindeki üye sayısı 5500 kişi civarındadır. Derneği amacı doğrultusunda hak ettiği yere getirmek, yeni nesil anlayışı ile yeniden yapılandırmak, gerçek manada işlerlik kazandırmak ve tüm emekli emniyet mensuplarını kapsayacak şekilde etkin bir sivil toplum örgütü haline getirmek, Emniyet Genel Müdürlüğümüz ile entegre olup emekli olmuş ve olacaklar için kendilerini ve ailelerini kapsayan ileriye dönük projeler gerçekleştirmek, için Ayhan MİMAROĞLU ağabeyimle birlikte, başkentimiz Ankara ilinden olmak suretiyle yurtgezimize başlamış bulunuyoruz. Bunu bir duyuru olarak kabul edin. Ulaşabildiğiniz tüm teşkilat mensubu çalışan ve emekli olmuş mensuplarımıza bu derneğimizin BİLİNİRLİLİĞİNİN ARTMASI VE FARKINDALIK YARATMAK için iletmenizi rica ederim.
Selam ve Saygılarımla
Yesugay Aksakal
Emekli Emniyet Müdürü
Pol Em Der Anadolu Şube Başkan Yardımcısı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.