Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Kuşadasına Gemilerle Gelen Turistler Kötü manzarayla karşılandı

12.05.2022
144
A+
A-
Kuşadası Uluslar arası limanına bugün deniz yoluyla gelen turistlere karşı ,Ülkemizin Turizmi  plansız ve hesapsız kenti yönetenler adına  sınıfta kaldı.
Dünyanin en gözde gemilerinin geldiği bir günde,Kuşadası’nın zamansız ve plansız Kaldırım yapma işinden dolayı ,ne yazık ki turist misafirlerimiz yüruyecek kaldirim bulamadılar..
Aşağıdaki fotoğraflarda da görüldüğü gibi Kuşadasını  idare edenlerin  kötü ve beceriksiz  yönetimi ,plansız yönetine karşı sesini çikaramayanların bu rezalette hep birlikte payı vardır.Umarız ki Kuşadası sürekli yaşanan bu rezalet fotoğraflarini bir daha yaşamaz.
Kültür ve Turizzim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Derhal bu duruma müdehalede bulunarak Aydın Valisi’ni,Kuşadası Kaymakamını ve Kuşadası Belediye Başkanının koordinesiz Plansız,zamansız yaptığı bu İnşaat çalışmaları hakkında Acil müdehalede bulunması lazım.
Gerekirse de Kuşadasına Planlamayı ve Organizasyonu bilen genç dinamik Kaymakam atamalı.Çünkü Makam masalarında oturarak,Makam araçlarıyla ve yaya olarak kenti denetlemeyen bu tür durumlara müdehale etmeyen kaymakamın başarısız bir yönetim sergilediği ayan beyan ortadadır. Kuşadasına İvedi bir şekilde Belediye Projelerini takip edecek ve Halkın arasında gezecek genç,dinamik Kaymakam atanması lazım.
Bu duruma en çok üzülen Kuşadası esnafları oldu.Bizler Pandemiden sonra dört gözle turist gelsin diye beklerken Turist gemileride geldi ancak bizler fotoğrafta kentin görülen halinden sebeb Turistlere çok mahçup düştük ve Turistlerden gördükleri mazara için özür diledik açıklamasında bulundular.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.