Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İstanbul’da Maltepe Belediyesi’ne rüşvet operasyonu!

20.05.2022
118
A+
A-

Maltepe Belediyesinin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10’u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye ‘örgütlü olarak rüşvet almak, vermek’ ‘aracılık etmek’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ suçlarından operasyon düzenlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında ‘örgütlü olarak Rüşvet almak, vermek’, ‘aracılık etmek’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ suçlarından suç tarihinde Maltepe Belediyesi’nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10’u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye yönelik bu sabah saatlerinde eş zamanlı Operasyon düzenlendi.

İstanbul’da Mali Suçlarla Mücadele Polisi, Kadıköy Belediyesi’nin ardından bu sabah da Maltepe Belediyesi’ne rüşvet operasyonu başlattı. Aralarında belediyenin üst yönetiminde bulunanların da yer aldığı 10’u kamu görevlisi 18 kişi için gözaltı kararı verildi. Gelişme sonrası Maltepe Belediyesi CHP mi AK Parti mi, Maltepe Belediyesi hangi parti merak edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında ‘örgütlü olarak rüşvet almak, vermek’, ‘aracılık etmek’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ suçlarından suç tarihinde Maltepe Belediyesi’nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10’u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye yönelik gözaltı kararı alındı. Maltepe Belediyesi hangi parti? Maltepe Belediyesi CHP mi AK Parti mi?

MALTEPE BELEDİYESİ HANGİ PARTİ?

Maltepe Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir.

Maltepe’de AK Parti aday çıkarmadı. AK Parti MHP’nin adayınu seçimde destekledi. MHP’nin adayı Ahmet Baykan ise oyların 42,87’sini alarak ikinci oldu.

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

Maltepe’nin mevcut Belediye Başkanı Ali Kılıç’tır.

MAltepe’de yapılan en son belediye seçimlerini CHP’nin adayı kazandı. CHP’nin aday gösterdiği Ali Kılıç Maltepe Belediye Başkanı oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.