Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Süleyman Soylu yu Esenyurt’ta ağırladı diye Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden alındı

12.06.2022
131
A+
A-
2020 yılında Mahkeme kararı Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcılığına memur kadrosunda iade edilmiştim.
CHP’li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un onayı ile 10/06/2022 tarihinde  Başkan Yardımcılığı GÖREVİNDEN ALINDIM.
Gerekçe Karadenizliler olarak yaptığımız Hamsi ve horon festivali ile içişleri bakanımız Sn. Süleyman Soylu yu Esenyurt’ta ağırlamamız.
Bizler  Şimdi Kardeşlik Vakti diyerek Programımızda tüm siyasi parti ilçe başkanlarını ağırladık, tüm STK’ları, tüm muhtarları ve kanaat önderlerini; Hemşehrilerimiz ile birlikte ağırladık.
Programımıza hiç bir katkı sunmayan Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve ekibini davet ettik.
Mecliste temsilcisi bulunan siyasi partilerin bölgemizdeki vekillerini davet ettik. Siyaset üstü büyük bir resim verdik. 50 binden fazla hemşehrilerimizi biraraya getirip Esenyurt ‘ta bayram yaşattık. Bu demekki birilerini rahatsız etmiş olmalı ki mahkeme kararına rağmen böyle bir tasarrufta bulunuldu.
Geçmişte dediğimiz gibi bizlerin şer bildiğinde hayır, hayır bildiğinde şer vardır. Biz inancımız gereği herşeyin Allah’tan geldiğine inanırız.
Sabır İle bekleriz. Sabrın sonu selamettir biliriz.Ve yine biliriz ki HAKSIZLIK ve ZORLUKLAR başarıya atılacak adımların, yaşanacak güzel günlerin ve yazılacak büyük bir halk hikayesinin öncüleridir.
Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde;
Alnımız ak başımız dik olarak arşınladığımız Esenyurt sokaklarında halkımız İle olmaya devam edeceğiz.
Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.
Abdurrahman Ada
Görevden Alınan
Esenyurt Belediye Bşkn.Yrd.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.