Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun Erdoğdu istifa etti

29.06.2022
92
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu ve YDK Üyesi Tuba Torun Erdoğdu istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, CHP’den istifa etti.

Yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:

“İstanbul Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu ve YDK Üyemiz Tuba Torun Erdoğdu, gördükleri lüzum üzerine partimizden istifa etmiştir. Sayın Genel Başkanımız, yaşanan süreç ile ilgili kararı, kendi takdirlerine bırakmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendileri üzerinden yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını bildirdiler.”

İstanbul Milletvekili Erdoğdu’nun eski eşiyle yaptığı bir telefon görüşmesinin kayıtları sosyal medyaya yansımıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısı sonrasında konuyla ilgili soruya, “Sayın Erdoğdu’nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz” yanıtını vermişti.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu, sosyal medyada bir konuşma kaydı paylaştı. Paylaşımda, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun ile ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” ifadeleri yer aldı.

Aykut Erdoğdu'dan yeni eşi Tuba Torun için olay sözler! Eski eşi ifşa etti... '50 kişi ile yatmış'Aykut Erdoğdu’dan yeni eşi Tuba Torun için olay sözler! Eski eşi ifşa etti… ’50 kişi ile yatmış’

ESKİ EŞTEN BİR PAYLAŞIM DAHA

Olay yaratan paylaşım sonrası eski eş Özge Erdoğdu’dan bir paylaşım daha gelmiş ve Tuba Torun ile Özge Erdoğdu arasında geçtiği öne sürülen ses kaydında, Torun’un “Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum” dediği duyulmuştu.

Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bir paylaşım daha! Tuba Torun’la olan konuşmasını yayınladı…Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bir paylaşım daha! Tuba Torun’la olan konuşmasını yayınladı…

CHP’DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ”Sayın Erdoğdu’nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Son dakika: CHP'den Aykut Erdoğdu ile ilgili ilk açıklama! Ses kayıtları sosyal medyayı sallamıştıCHP’den Aykut Erdoğdu ile ilgili ilk açıklama! Ses kayıtları sosyal medyayı sallamıştı

AYKUT ERDOĞDU VE EŞİ, CHP’DEN İSTİFA ETTİ

Gündem olan sözler sonrası CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, CHP’den istifa etti.

İSTİFA SONRASI CHP’DEN İLK AÇIKLAMA

Erdoğdu ve eşi, istifa dilekçelerini genel merkeze ilettikten sonra partiden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:   “İstanbul Milletvekilimiz Aykut Erdoğdu ve YDK üyemiz Tuba Torun Erdoğdu, gördükleri lüzum üzerine partimizden istifa etmiştir. Sayın Genel Başkanımız, yaşanan süreç ile ilgili kararı, kendi takdirlerine bırakmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendileri üzerinden yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını bildirdiler.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.