Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Ortaköyde Gece Kulübü önüne gelen Silahlı Gurup 1 Güvenlik görevlisini ağır yaraladılar

24.09.2022
391
A+
A-

Gece kulübü önüne gelen 1 i Bayan 2 si erkek olan 3 kişi (Recep Ç ve İnci Cennet E.) eylence mekanında içeri alınmayınca gelen kişilerden Recep Ç‘nin Eğlence mekanının sokak kapısında bulunan Badigarda kafa atmasıyla yaklaşık 10 kişilik Mekanın korumalığını yapan Badigardlar tarafından  3 kişiyi acımasızca bezbol sopasıyla pert olana kadar dövmeleriyle başladı.

BEŞİKTAŞ, Ortaköy‘de ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi çıkan tartışma sonrası takım elbise giyen güvenlik görevlileri tarafından bezbol sopasıyla dakikalarca dövüldü. Takım elbiseli yaklaşık 10 kişinin Bezbol sopalı dehşeti güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay 8 Eylül Perşembe gecesi 01:30 sıralarında yaşandı. Ortaköy’de ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, Badigartlar  tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine çıkan tartışmada içeri alınmayan Recep Ç,güvenlik görevlilerinden birine kafa attı. Yaklaşık 10 kişi olan takım elbiseli güvenlikçiler kafa atan Recep Ç  ve İnci Cennet E. ve diğer kişiye bezbol sopasıyla vurup yere düşürüp etkisiz hale getirdikleri halde yerde etkisiz hale getirilerek bilinçsiz bir şekilde yerde yatan  Recep Ç  ve İnci Cennet E. ve diğer kişiye  tekme ve yumruklarla hatta bezbol sopasıyla  çok feci bir şekilde darp ettiler.

Daha sonra bir türlü sakinleşmeyen güvenlikler Badigardlar  ellerine geçirdikleri bezbol sopalarıyla hem Recep Ç  ve İnci Cennet E. ve diğer kişi feci şekilde dövdüler. Bazı güvenlik görevlileri ise 3 kişiyi darp eden arkadaşlarına engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yaşanan dehşet anları mekanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bu olaydan bir süre sonra eğlence mekanı önüne gelen silahlı grup ile güvenlikler arasında tekrar kavga çıktı. Çıkan Olayda silahla vurularak ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı.

Güvenlikçilerin Kadına Bayana İnci Cennet E.  Bezbol sopalarıyla feci bir şekilde dövüp vurmaları KADINA ŞİDDETİ bir kez daha gözler önüne getirdi.Erkekler kavga yapabilirler ama videodan seyredince Bir İnsan Olarak gerçekten Durum ve Şartlar ne olursa olsun Kadıana Bayana yani İnci Cennet E.  İsimli Bayana yapılan Şiddet asla ve asla kabul edilemez. 

Kadına Şiddet uygulayan her kimse en ağır dereceden kanun ve yasalarca Emsal olması için ceza alması gerektiğini düşünüyorum.Tabi karar Yüce Mahkeme heyetinin Hakim ve savcılarımızındır.Hukuku en güzel olarak onlar bilirler ve onlar yasa ve kanunlar neyi gerektiriyorsa onu uygularlar.

Eğlence yerlerinin Ruhsatında UMUMA MAHSUS İŞ YERİ yazmaktadır.Kapıda duran Kişilerin buna karar vermesi kanun ve yasalarca ne kadar doğru ve yasaldır.Tabii bu duruma Beşiktaş Kaymakamı ve Beşiktaş Belediye başkanı Ruhsat İptali veya Kanunen yapılması gereken ne ise onu görevleri icabı yapacaktır.

İnsan parasıyla eğlenmeye gittiğ yerlerde bile artık can güvenliği yok.Beşiktaş Kaymakamı bu tür olaylar yaşanmaması için gerekenleri yapması gerekir.

Beşiktaş Kaymakamlığı

Beşiktaş’ta tanınmış bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, çıkan tartışma sonrası güvenlik görevlileri tarafından darbedilmişti. Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kaymakamlığı 5 kişinin adli makamlarca tutuklandığını belirtti.

10 kişinin sopalı dehşeti güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE KAFA ATTI

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.