Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Yunan adalarındaki zırhlı araçlar,Radara yakalanmayan kamikaze hava araçlarıyla 1 dakikada yok edilir

26.09.2022
231
A+
A-

Yunanistan’ın Ege’deki ihlalleri sonrası Yunan basını karıştı: Türkiye ipleri elinde tutuyorYunanistan Ege’de bulunan adalara son yıllarda aşama aşama zırhlı araçlar ve diğer Askeri malzemelerle dolduruyor.Türkiye ise bunu dakika dakika kayıt altına alıyor.Ey yunanistan hükümeti halkını dönüşe olmayan bir duruma sokma.Bizlerin yunanistanda yaşayan  halklarla hiç bir problemimimiz yok onlar adına üzülüyoruz.

Neden derseniz Yunanistan Hükümetinin yanlış politikası ve Abd‘nin gazına gelmesiyle adaları silahlandırıyor!…

Bunun sonucu ne olacak Bir gece ansızın Dünyanın her hangi bir yerinden kalkan kamikaze İhalar sihalar ve en önemlisi henüz kimsenin bilmediği duymadığı hava araçlarıyla Bir dakikada bunlar yok edilecek.

Yunanistan’ın Ege’deki ihlalleri sonrası Yunan basını karıştı: Türkiye ipleri elinde tutuyorYunanistan Silahlı kuvvetleri’nin hiç savaş tecrübesi yok .Belkide Olası bir savaş durumunda çaresiz kalacak Yunanistan askerleri aynı Dağlık Karabağda Ermenistan askerlerinin yaptığı gibi Zırhlı araçları bırakıp kaçacaktır. Bu bir gerçektir.Kaçmalarıda çok normaldir. Çünkü zırhlı araçların Hava araçlarına karşı kendilerini korumak için hiç bir şansları yok.

Türkiye açısından olaya bakarsakta Türk Silahlı Kuvvetleri Gerek sınırları içersinde gerekse sınırları dışarsında Terör örgütleriyle 50 yıldır mücadele ettiği için Türk Silahlı Kuvvetleri Teknik,Taktik ve Yerli Milli Silah Sanayisi ile birlikte Profesyonel ordusuyla Yunanistana çok zarar verebilecek hatta Adaları bir kaç saat içersinde alıp Türk Bayrağını dikecek kabiliyette ve kudredtedir !..

Türkiye’nin asla komşu ülke topraklarıyla ilgili bir düşüncesi veya savaşmak gibi bir düşüncesi olmamıştır.

Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti eğer yapılan anlaşmalara uyulmadığını görürse velakin yukardaki resimden anlaşılacağı üzerede  görüyor !…  O zaman Türk Silahlı Kuvvetleri adalara müdehale etmek hakkını kullanarak Egede bulunan Bütün adaları geri alır.

Basın halkın müşterek sesidir.Ben bu haber yazımda Basın mensubu olarak ve vicdanlı bir insan olarak Yunan Hükümetinin gereksiz olarak adaları Silahlındırması sonucunda oluşabilecek savaş durumunda  Yunanistanda ve adalarda yaşayan insanlara olacaklara üzülüyorum. Ben Yaradandan ötürü yaradılanı yani Ben Yunan halkını severim her ne kadar dedelerimiz atalarımız arasında tarihte savaşlar yaşanmışsada ben bu güne bakarım.

Yunanistan’ın Ege’deki ihlalleri sonrası Yunan basını karıştı: Türkiye ipleri elinde tutuyorBen diyorum ki : Yunanistan Devleti aklını başına al !… Halkını,Milletini düşün Savaşın Kimseye faydası yoktur.Zaten Yunanistanın Ekonomisi çok kötü ,Ünümüzdeki kış zaten Tüm avrupada Doğal gaz sıkıntısına sebeb olacak.Hatta çoğu ülke şimdiden kışın ne yapacağını kara kara düşünmekte dimi ? birde olası Savaşın Yunanistana vereceği zararın ne kadar büyük bir boyutta olacağını düşünün.

Birde oduruma ABD tarafından bakarsak Olası bir savaşa ABD’de taraf olursa Irak,Suriye ve pek çok Coğrafyada bulunan ABD askerleride bu savşta tarihlerinin en büyük zararını görürler.Hatta olası bir savaş durumunda zaten her an İç karışıklık çıkabilecek bir durumda bulunan ABD belkide Böyle biir savaş durumundan dolayı Amerikadaki eyaletler Belki yeni Ülke olarak tarhte yerini alır.Amerika’nı Bölünmesi çok yüksek bir olasılık durmuna gelir.Hatta Amerikan hükümeti kaybedeceği asker ve üslerinin zayiyatından dolayı Amerikan halkına asla ve asla hiç bir şekilde hesap veremez.Belkide Laheyde Önceki savaşlarda yaşananlardan sonra bazı devlet başkanları nasıl yargılandıysa neden olmasın ABD başkanıda yargılanabilir.Her nekadar Ülkelerin sınırları çizilmiş olsada yeni Dünya düzeni durumunuda buradan YUNANİSTAN ve AMERİKAN DEVLETİNEDE hatırlatırım.Neyin nasıl ne zaman olacağı belli olmaz.

 

Yunanistan Hükümeti Ukraynada yaşanılanlardan ders çıkar.

Yazıktır O güzelim adalara ve Sizlerin toprağınıza bir zeval gelmesin.Yunanistan Hükümeti Ukrayna içinde her kes savaş öncesi çok konuştu ama sonuç ne oldu Milyonlarca Ukrayna Halkı evlerinden barklarından vatanlarından oldu. Yazıktır.Savaşın kazananı olmaz.Savaş İnsanlık suçudur.Şu anda olası bir Savaş çıkmasının tek ve tek sorumlusu Yunanistan Hükümetidir.

Türkiye Cumhuriyetinin Devlet Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan her zaman açık açık sizleri ikaz ediyor.Sayın Devlet Başkanımızın ikazını ciddiye alın ve derhal Silahlandırdığınız adalardan Silahları geri çekin.

Eğer Silahları çekmezseniz ne olur derseniz onunda hemen size cevabını yazayım.Bildiğiniz üzere Azerbaycan Topraklarına 29 yıl Önce Ermenistan girdi ve 29 sene o toprakları işgal etti. Peki Geçtiğimiz aylarda ne oldu ?

Dağlık Karabağ ve çevresinde Türk İhaları sihaları S-330 leri ve Tankları tek tek İmha etti.Buna benzer pek çok örnek verebilirim ama vermeye gerek yok.Adalara yerlerştirdiğiniz silahları imha etmek Türkiye için çok basit bir durum.Bu durumu bir kez daha düşünün ve Hatanın neresinden dönerseniz bu sizin için  kardır.

Yazıktır bir tek Yunanistan Vatandaşının burnu kanamasın bizler üzülürüz.Bizler komşuyuz.Türkler Selaniğe ve diğer yunanistanın güzel turizmin şehirlerine tatile gelsin.Yunanistan halkı İstanbula,Antalyaya nereye istiyorsa Türkiyede Tatilini yapsın ne gerek var savaşa veya anlaşmazlıklara.Yapma Yunanistan Hükümeti ona buna inanıp güvenip Adaları Silahlandırma yazıktır günahtır.

Şunu unutma asla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizle baş edemezsiniz bu bir gerçektir.

Ben Haberciyim düşüncemi yazıyorum asla ve asla sizleri kırmak üzmek germek için yazmıyorum.Yazmamın sebebi belki bu yazım Yunanistan medyasına düşer ve Komşu Halkı Yunanistanlılar gerçeği görür ve Hükümetlerine tepki göstererek adalarda silahların çıkartılmasını sağlar ve yüzyıllar boyuncada TÜRK-YUNAN dostluğu bu coğrafyada baki olur.

Türkiye‘nin sorunların diyalog ve uluslararası hukuk kapsamında çözüme ulaşmasına yönelik çabalarını her kes bilsin ama bu çabalar nereye kadar sürer !.. Türkiye’nin  asla kimsenin topraklarıyla ilgili bir düşüncesi olmaz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.