Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

İBB İmar Şube Müdürü Ramazan Gülten saldırıya uğrayarak darp edildi…

30.05.2023
196
A+
A-

Kaçak kafeyi yıkmak için gitmişlerdi, İBB ekipleri saldırıya uğradı! Yüzünden yaralanıp hastaneye kaldırıldı

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Salacak sahilindeki bir kaçak işletmeyi yıkmak için İBB ekipleri bölgeye gitti. Ekiplerin mekan sahiplerinin sözlü ve fiziki saldırısına uğradığı öne sürülürken İBB İmar Şube Müdürü Ramazan Gülten yüzünden yaralanıp hastaneye kaldırıldı.

Üsküdar Salacak sahilini kaçak yapılardan temizlemek için aylardır mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Üsküdar meydan düzenlemesi içinde kalan 431 ada 40 parseldeki kaçak kafeyi yıkmak için harekete geçti.

İŞLETME SAHİBİNİN TALEBİ MAHKEMECE REDDEDİLDİ

Mahkemeye başvuran işletme sahibinin yürütmeyi durdurma talebi, İstanbul 5. İdare Mahkemesi tarafından reddedildi. İBB Encümeninin yıkım kararı ve mahkemenin İBB’yi haklı bulması üzerine yasal görevlerini yapmak için harekete geçen İBB ekipleri saldırıya uğradı.Üsküdar

3 İBB PERSONELİ DARP EDİLDİ

İBB Zabıta ve İBB İmar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler görevlerini yerine getirirken mekan sahiplerinin önce sözlü, sonra da fiziki saldırısına uğradı. 3 İBB personelinin darp edildiği saldırıda, İBB İmar Şube Müdürü Ramazan Gülten yaralandı. Saldırıda yüzünden yaralanan Gülten, zabıta ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Gülten, hastaneye kaldırılırken İBB, saldırıyla ilgili hukuki girişim başlattı. Tabii bu saldırıda hakkında konuştuğumuz üst düzey İbb yöneticileri ve CHP’li dostlarımıza şu soruyu sorduk … ‘İstanbulun gündeminde olan bu yıkım işine İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü sayın Gülten neden her yere giderken ramazan Gülten (1) yanında ve çevresinde Kalabalık bir zabıta gurubuyla önlem alıp gezerken.Bu gün Yıkım için gittiği Üsküdar Salacaktaki kafeye hiç bir güvenlik önlemi almadan sadece bir kaç zabıtayla gidip kendisine yapılacak İtiraz veya Gerginliği önlemek için Önlem almadı sorumuza cevap vermeyip sustular.” Yine Görevini yapmaya giderken arkasında İBB TV kamerasının ne işi var ? Neden Böyle bir yere Kamerayla gidip oradaki insanların tepki vereceklerini gergin bir ortam olduğunu düşünmediler.Acabu bu olayın hemen seçim ertesi günü yaşanması Seçimlerde alınan başarısızlığı perdelemek olabilirmi diyede Bizi arayıp tepki gösteren Seçim başarısızlığına ve Seçim strajesinin yanlış yapılıp uygulandığını ifade eden CHP’li dostlarımızda oldu !… Biz Şiddetin her türlüsüne karşıyız Sayın Gülten’e geçmiş olsun diyoruz.Bu saldırıyı yapanlarıda kınıyoruz.Burası hukuk devleti kanun var yasa var.Eğer Magdur olduğunuzu düşünüyorsanız Mafya gibi adam dövmeyip Hakkınız edilip mağdur edildiyseniz her vatandaş gibi sizde yargıya gidip hakkınızı arayacaksınız.Gerekirse Mağduriyetinizin önlenmesi için Maddi ve Manevi Tazminat Davası hakkınızı kullanacaksınız. ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ ve ŞİDDET UYGULAYAN HER KİM OLURSA OLSUN YÜCE TÜRK ADALETİMİZ MAHKEMELERİMİZ;SAVCILARIMIZ GEREKEN YARGILAMAYI YAPACAKTIR: ramazan Gülten (2)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.