Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Esenyurt’ta ikamet eden Özlem Yıldız’ın Cansız Bedeni Büyükada da bulundu

27.06.2023
959
A+
A-

Büyükada’da geçtiğimiz günlerde ayın 25 Haziran 2023 tarihinde  öğlen saatlerinde Büyükada Rum Yetimhanesinin olduğu Ormanlık bölgede Köpek beslemeye giden Hayvansever Büyükada mukimi iki kişi, ormanlık alanda bir kadına ait cansız bedenini buldu.

Kadın cesedinin bulunmasından ardından Köpek beslemeye gelen vatandaşlarımızın  Polisi telefonla arayıp Ormanlık alanda kadın cesedi var bilgisini verdi.

Olayın İhbarını alan Adalar Emniyet müdürlüğü ivedi bir şekilde Olay yerine ivedi bir şekilde adalar polis ekiplerini ve 112 Acil Ambulansı sevk ettirdiler.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ihbarını alır almaz aynı anda bulunan kadınnın cansız bedeni vakaasını Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bildirmesi aradından Adalar Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma  başlattı.

Olayı İhbar alan Adalar Emniyet müdürlüğünün Polisleri ivedi bir şekilde Büyükada Rum Yetimhanesinin olduğu Ormanlık bölgede kadın cansız bedeninin bulunduğu ormanlık alana gelerek gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra Adalar Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Cinayet masası Polisleri  ve Cumhuriyet savcısının olayla ilgili araştırmaları yapmaya başlamasından sonra ,olay yeri Polisinin gerekli prodüsürleri yerine getirmesinin ardından ve olay yerinin Video ve Resimlerininde çekilmesi bitmesinin ardından olay yeri suç Delilleri ve belgeleri Belgelendikten sonra Kadın şahsın Cansız bedeni Büyükada hastane morguna kaldırıldı.

Büyükada Hastahane morguna kaldırılan Kadın bedeninin daha sonra Adli Tıp kurumuna sevk edilerek ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsisi yapıldı.

Konularında uzman ve tecrübeli Cinayet masası polislerinin başarılı çalışmaları neticesinde,Büyükadada bulunan Kadın cansız bedeninin bulunmasının ardından kısa bir süre içersinde  ölen veya öldürülen Kadının   İstanbul Esenyurt’ta oturan ve üç gün önce ailesi tarafından kayıp ilanı verilen Özlem Yıldız isimli vatandaşımızın olduğu tesbit edildi.

Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda ölen veya öldürülen kadının Esenyurt’ta yaşayan Özlem Yıldız (40) olduğunu tespit etmnelerinin üzerine Özlem Yıldız isimli kadının neden Büyükada Rum Yetimhanesinin olduğu Ormanlık bölgede olmasını detaylı bir şekilde Cinayet masası dedektifleri tarafından araştırıyorlar.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Tecrübeli Cinayet masası Polislerinin Yapacakları Güvenlik kameraları, Mobesa görüntülerinin incelenmesi araştırılması sonucunda Özlem Yıldız’ın ölüm sebebi Cinayetmi yoksa bir başka sebeble ölüm olup olmadığını ortaya çıkacaktırlar.

Büyükada’da ölü bulunan Özlem Yıldız’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan 26 Haziran 2023 tarihinde ailesi tarafından  teslim alındı

İstanbu Cinayet masasının tecrübeli polisleri en kısa sürede Özlem Yıldızölüm  Vakasının sebeblerini çözecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.