Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Başakşehir’de sel sularına kapılan 1 kişi hayatını kaybetti.

05.09.2023
186
A+
A-

İstanbul Valiliği, “Başakşehir’de sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti. Ekiplerimizin, su baskını yaşanan bölgelere müdahaleleri aralıksız devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, sağanak yağışın Arnavutköy ve Başakşehir’de an itibarıyla etkisini kaybettiği duyuruldu.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde sağlık hizmetinin verilmeye devam ettiği vurgulanan açıklamada, “Başakşehir’de sel sularına kapılan 1 kişi hayatını kaybetti. Şahsın cesedine ulaşıldı. Ekiplerimizin su baskını yaşanan bölgelere müdahaleleri aralıksız devam ediyor. Yağışların sabah saatlerine kadar aralıklarla sürmesi bekleniyor” ifadelerine yer verildi.

İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’daki yağış sonrası Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Gül “Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde sağlık hizmetleri sürüyor. Tüm ekiplerimiz sahada. Etkilenen bölgelerimizde metrekareye 128 kg. yağış düştü” dedi.

Bazı metro istasyonları kapatıldı

Metro İstanbul sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise “M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez Metro Hattı’mız kapatıldı

“Vaziyet bu, mahvolduk”

Arnavutköy’de Abdullah Gül Caddesi’nde aracıyla mahsur kalan Serkan Arslan, arkadaşının evini su bastığını söyledi. Arslan, “Vaziyet bu, mahvolduk. Arabanın motoruna su girdi. Arabanın motoru istop etti. Mahsur kaldık” dedi.

Ani su baskınında yolda kaldıklarını belirten Yunus Emre Bozdemir de “Vites, motor arızası verdi. Ne ileri ne geri. Şimdi çekici çağırdım. Arabayı alacağız bir şekilde sudan çıkarıp kuru bir yere bırakacağız. Biz de bırakıp gidemiyoruz. Mal canın yongası. Arnavutköy’e gideceğim. Aşağıdaki dereyi de kapattılar. Dereyi kapatınca olacak olan bu. Yağmur vardı ama bir anda yükseldi” diye konuştu.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.