Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Adalar Kaymakamı  Abdurrahman İNAN Adalar esnaflarıyla bir araya geldiler. 

Adalara seyahat eden İstanbullu veya Turistten Taksi ve Belediye Otobüs ücreti Deniz yolculuğu ücretinin Fazla alınması Kanun ve yasalarca Suçtur.Kimsenin seyahat hakkı fazla ücret alınarak kısıtlanamaz.

27.04.2024
178.444
A+
A-

Adalar Kaymakamı  Abdurrahman İNAN, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ile birlikte, Adalar Kaymakamlığının ev sahipliği yaptığı Büyükada Anadolu Kulübünde gerçekleştirilen Esnaf Toplantısında Büyükada da bulunan esnaflarıyla bir araya geldiler.

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'POLIS POLIS' görseli olabilirKaymakamlık tarafından düzenlenen Esnaflala ilgili Etkinlik yapılması fevk aladenin fefkinde güzel toplantı . Ancak toplantı sonucunda çıkan karar veya sorunlar nelerdir ? Sorunlara Çözümler nelerdir ?

Adalar Belediyesinin Yıllardır devam eden ve Bir kaç milyon TL olan Çöp Borcu Galiba 100 Milyona yakın bir rakam olmuştu en son araştırdığımızda. Adalar Belediyesinde Kamuyu zarara uğratanlar hakkında ki yasal İşlemler ne aşamada ?

Ayrıca Geçen yaz Adalar kıyılarında ve Kumsallara giriş Ücreti olarak Nakit 200 TL ,Kredi kartıyla ödenirse 150 TL ücret alınıyordu. Bu konuda konuştuğumuz Belediye meclis üyesi ise bunu Adalarda her kes biliyor aslında alınması gereken ücret Banka karıyla 75 TL ,Nakit  olursa 100 TL dir diye  bize bilgi verdi.

Adalar Cumhuriyet Savcılığı , Adalar kaymakamlığı veya Adalar Emniyet Müdürlüğü Bu İddialar karşısında Ne gibi Bir yasal işlemler yaptı. ? Bu İdiialarla ilgili olarak açıklama yaparsanız Biz Basın Kuruluşları ve Halkımız doğru bilgiyi işin doğrusunu öğrenmiş olur.

Artık Sistem olarak Kurumlar Basın açıklamalarını duyurularını Sosyal medyalardan yapıyorlar. Buna en Güzel örnekler Sayın Bakanlarımızdır. Eski ve Yeni Bakanlar yani Görevde olan Bakanlar Yaptıkları operasyonları hep Sosyal medyalardan duyuruyorlar.

Bu sebeble Sizinde Buradan halkı Bilgilendirmenizin çok daha olumlu olacağını düşünüyorum .

Bir 4 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Yukarı da iddia edilen Konular İddialar  Şu an Görevde olan Sayın Kaymakam ve Sayın Emniyet Müdüründen önce yaşanılan İddialardır.

Bu durumuda yazayımki yanlış anlaşılmalara sebeb olmasın !,,,,,.

Sayın Kaymakam Abdurrahman İNAN, ve İlçe Emniyet Müdürü belki bu konular hakkında Yasal işlemlerde yapmış olabilirler. Halkıda Basını da bu İddialar hakkında Bilgilendirirlerse yanlış anlaşılmalar önlenir. İddialarda çok büyük rantlardan bahsediliyor .

Kadim Devletimiz bu konuda mutlakaki Yasa ve kanunlar neyse onu uygulayacaklarına olan İnancımız ve güvenimiz vardır. Devletimizin kurumlarına olan inancımız her daim vardır .Her kim bu ülkenin bu Milletin 1 kuruşunu yerse benim gözümde en büyük vatan haini Yolsuzluk yapanlar ve onlara yol varenlerdir. Görevini bilerek veya bilmeyerek yapmayanlardır.

Aziz Şehitlerimiz Birileri bu Cennet Vatanımızı Talan etsin diye Canlarını vermedi ,Gazilerimiz ve Şehitlerimiz adına Bu Ülkede hep birlikte Rant ve Yolsuzluk yapanların Kanun ve Yasalarca Yüce Türk Mahkemelerinde hesap vermelerini hep birlikte sağlamalıyız.

Bir 8 kişi, kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'POLS' görseli olabilir

Adalar Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğününde bu tür olayların önüne geçeceğinden hiç bir kuşkum yoktur. 2024 Yılında yani Yaz sezonunda önceki senelerde yaşanılanların tekrarlanmamasını temenni ederim.

Kaymakamlığın Trafik sorunu , Plajlardaki Rant Sorunu ,Ormanların ve Sahillerin İşgal sorunu ve yazın yapılacak olan İnşaatlara Asla Taviz ve Müsade etmiyeceğine inanıyoruz. Ayrıca Adaların Mobesa Kamera sorunu vardı adalarda pek çok noktada Mobesa kameralarının olmadığı söylenmişti yaptığımız ropörtajlarda .

Kaymakamlık Büyük ihtimalle Mobesa  Konusunuda çözmüştür , artık adaların Güvenliği tamdır diye düşünüyorum.

Deniz yoluylada Geçtiğimiz 100 yıl boyunca Kaçak yollarla gemilerden Elektirikli Motorlar ve 3 tekerlekli elektirikli motorsikletler çeşitli İnşaat malzemeleri ve Kaçak eşyalar gelmiştir. 2024 Yılında Adalar Kaymakamlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı veya yetkili olan kurumlar önlemlerini aldığınada inanıyorum .

Adalarda yanlış olan bir uygulamada Adalar sakini olmayan bir kişi adalara gittiğinde Adalarda Bu kişiden Taksi ve Belediye Otobüs ücreti Deniz yolculuğu ücretinin Fazladan alınması olayıda Kanun ve yasalarca Suçtur. Türkiyemizin her noktasında kim nerede ikamet ederse etsin seyahat ve özgürlük anlamında eşittir ve Fiyat farkı ayrımcılığı asla  yapılmaz !…

Bir 3 kişi, ders çalışan insanlar ve hastane görseli olabilir

Adalar da ikamet eden veya Adalar dışından dışından Adalara gezmeye gelenlerden alınacak Ücrette Fahiş fiyat farkı alınması olmaz ,Yolcu taşımacılığı ücreti  ne ise her kesten aynı ücret alınır. Ancak Adalarda 100 Senedir Farklı bir uygulama olarak İstanbul’un işçesi olan Adalara gelen İstanbul’ludan  veya Turistlerden adalarda Yol parası ücretinin fazla alınmasının önlenmesini Sayın İstanbul Valisi ve Sayın Adalar Kaymakamının  kanun ve yasaları uygulayarak fiyat farkı alınmasının düzelteceğini umut ediyoruz.

Burada paylaşılan Bilgiler zaten Cimer üzerinden Kadim Devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla paylaşılmıştır. Bu sayfayı zaten Devletimizin ilgili kurumlarıda büyük ihtimalle takip ediyordur.

Sonuç olark 2024 Yaz sezonunda Adalarımızın Daha huzurlu ve daha yaşanılır bir yer olacağına Önceki yıllardan çok Farklı olarak Mutluluğun ,Huzurun ve Hizmetin olduğu Bir adalar olacağına İnancım tamdır.

Amacımız asla kimseyi eleştirmek veya karalamak değildir.Amacım tamamen Kurumların bilgilendirilmesini sağlamaktır. Basın Halkın müşterek sesidir . Vatan Toprağımızın her köşesinde  Kanun ve yasalara saygılı olmak koşuluyla yorum yapılabilir. Adalar Halkına Ana Karadan Saygılarımı sunarım. Kadim Devletimizin  Tüm Kurumlarında Fedakarca çalışan Tüm Çalışanlarınada çalışmalarında Başarılarının devamını dilerim. Ne mutlu Türk’üm diyene.  Her şey Vatan için. Türkiye Cumhuriyetimiz 72 Millet bir arada kardeş olarak yaşıyan Dünyanın En Kadim Ülkesidir. En Özgür ülkesidir. Polisimiz, Askerimiz , Mahkemelerimiz Dünyanın en başarılı ve çalışan Kamu kurumlarıdır.

Not: Haberde İsmi geçen veya geçmeyen her kes bizimle iletişime geçip cevap haklarını kullanabilirler . İletişim cesur@cesurtv.com  mail adresimize mail atabilirsiniz. Basın Halkın müşterek sesidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.