Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Çin Uyruklu Türk Uluslararası rapor yayınlamak için Strateji Araştırma derneği kurdu …

Ben ilk başta Uygur olduğunu sandığım kişinin daha sonra aslında Çin uyruklu olduğunu fark ettim ama onun amacını çözmek için ona karşı salağa yatarak hiç bir şeyi anlamamış gibi salağı oynamaya devam ettim .

08.06.2024
571.593
A+
A-

Haber merkezimize gelen Telefonda ki kişi sohbet arasında daha önceden tanıdığım 6 Kişiyle birlikte 2023/Aralık ayında bir Dernek kurduklarını daha sonra 2024 Yılında Kurucusu olduğu Dernekten İstifa ettiğini söylemesi üzerine bende kim bu diğer 6 kişi Kurucu üye diye sorduğumda isimleri tek tek saydığında bende Strateji Araştırma Derneğinin  kurulduğunu bu şekilde öğrenmiş bulundum.

Daha sonra Kurucusu olduğun Derneğin ünanını hatırlıyormusun  ? diye sorduğumda tabiyki hatırlıyorum diyerek  hemen Whatsap haber hattınızaDernek ünvanını yazmazarak yollaması sayesinde , bende İstanbul Sivil Toplum kuruluşlar il müdürlüğüyle iletişime geçerek dernek kurucularının ismini ve kuruluşunun teyidini aldıktan sonra , Kurucunun Bir tanesinin Çin Pasaportuyla Türkiye ye giriş yapan daha sonra Türk vatandaşı olan tanıdığım bir kişi olduğunndan emin olunca bu dernek hakkında derinlemesine bir araştırma yaptım.

Tabiyki söz konusu Dernek Strateji ve araştırma Derneği olduğu için şimdilik Derneğin kurucularını ve Derneğin ünvanını yazmıyorum . Her şeyin yazılacağı bir zaman vardır.

Daha sonra Yeni kurulan dernek başkanı telefonla arayıp dernek hakkında görüşmek istediğimi söylediğimde Bana Bu konuda da görüşmek için Ofisime gelebileceğini söylemesi üzerine bende artık ofiste görüşme yapmıyorum dışarda bir yerde görüşelim deyince , İncirli E/5 Üzerindeki Büfe tarzı Dönercinin bana konumunu atarak orada buluşalım demesi üzerine Konumdaki yere gittim ve  yaptığım yüz yüze konuşma da  bana derneklerinin faaliyete geçtiğini ve İnternet sayfalarını kurduğunu ve ilerleyen günlerde Uluslar arası konularda ve Teör ile ilgili Stratejik araştırmalar yapıp daha sonra bu raporları kurmuş olduklerı wep sayfalarında raporlarını yayınlıyacaklarını ifade etti .

Bende sorumlu bir gazeteci olarak onların güvenliğine ve yapacakları araştırmalara bir zeval gelmemesi için ve çalışmalarını veya Bilmediğim faaliyetlerini devam ettire bilmeleri açısdında İnternet sietelerinde yayınlıyacaklarını ifade ettikleri Raporları yayınlayana kadar Derneğin ismini ve kurucularını yayınlamıyacağımı ve  bekleyeceğimi bizzat Derneğin kurucu başkanına söyledim.

Basın ahlak ilkeleri gereğince de Etik olanda zaten Derneğin Kurucularına ve çalışmalarına zarar gelmemesi açısından Dernek kurucularını ve Dernek adresi ve diğer bilgleri yayınlamamamın sebebi ve doğru olanda budur.

Ancak Kadim Devletimizin ilgili kurumları bu haberi okuduktan sonra şayet bu konuyla ilgili bir şey sorarlarsa tabiyki bu konuyla ilgili bildiğim her şeyi Devletimin kurumuna belgelerinide teslim ederek doğru ve dürüst bir şekilde yasalarca yapmam gerektiği gibi her şeyi anlatırım ve Bana ne sorarlarsa da cevabını doğru olarak veririm. Beni tanıyanlar benim bu huyumuda çok iyi bilirler..

Ben hayatım boyunce kimseye yanlış yapmadım , Kimsenin de işine burnumu sokmadım ama neden se çevremde bulunan pek çok kişi benim kimseye yapmadıklarımı bana yapıyorlar , Yapmalarıda çok önemli değil benim için  , Yapsınlar . Yaparlar sa da bana bir şey olmaz kaybeden onler olur . Neyi kaybederler diye düşünmeyin benim gibi gerçek dostlarını veya beni kaybederler. Parayı bulabilirsin ama gerçek dostu bulamayabilirsin dimi ? Paradan daha kıymetli şey benim için dostluk kardeşlik arkadaşlıktır.

Aslında itiraf edeyimki Gerçekten onlar beni hiç tanımamışlar diye gerçekten  çok ÜZÜLDÜM , çünkü ben her zaman onlara gereken sevgiyi ve saygıyı gösterdim . En basitinden Ofisimi evimi sevgimi saygımı insanlığımı elimden gelen her şeyimi onlarla paylaştım . Ben onların ne evine gitmedim . Çünkü davet etmediler. işte onlarla benim aramdaki hayat yaşam farkı budur.

Elbet zamanı gelince onlarda yaptıklarına inanıyorum  vicdanen pişman olacaklardır.Buna Eminim ama iş işten geçti bu saatten sonra , Son Pişmanlık neye yarar dimi ?

Bu durumu ben 40 senedir yaşıyorum benim açımdan bana yanlış yapılması veya benim işime engel olunması hiç önemli değil . Aslenda bana yanlış yapan acaba bana mı yanlış yapıyor ? yoksa kendilerine mi yanlış yapıyorlar ? zamanı gelince anlıyacaklar , çünkü artık ben onları asla ofisime ve çevreme yaklaştırmam işte önemli olan budur !…

Bırak isteyen yaptığını yapmaya devam etsin Adalet her zaman yerini bulur ve beni satanlar, arkamdan iş çevirenler eninde sonunda bir birlerine düşerler ve yeniden bana gelirler . Bunu neden diyorum çünkü 40 senedir ben bu durumu belki 100 kere yaşadım.

Sorun yok ben onlara kardeşim demişim bir kere o yüzden bana yaptıkları hiç önemli değil !… Allah onlara sağlık sıhhat ve başarılı bir hayat versin . En azından yaptıklarını bildiğim için benim onlara karşı ne kadar dürüst ve mert olduğumu ve onları sevdiğimi şimdi daha iyi anlıyacaklar ve eninde sonunda bana yaptıkları yanlış yüzünden Vicdanları hep sızlayacak. İşte bana bu yeter !…

Çünkü her insanın vicdanı olup illa ki bir gün her insan ne yaptığının vicdan muhasebesini yapar.

Onlar asla sen bana yanlış yaptın diyemezler çünkü ben onlara asla olumsuz bir şey yapmadım , aslada yapmam.

Şimdi geri gelelim konumuza ;  Yeni kurulan Derneğin aslen Çin Uyruklu kurucusu olan Türk Vatandaşını çok iyi tanıyorum ;

Yaklaşık 2 sene evvel Uygur Mafyası Uygur Türkünü dövdü diye bir haber yapmıştım bu haberde Dünya genelinde çok ses getirmişti . Aradan yaklaşık 1 yıl sonra Dayak yiyen kişi Sefaköyde tekrar Uygur Mafya  yapılanması mensupları tarafından komaya sokulana kadar dövülmesinden sonra beni araması üzerine , dayak yiyen Uygur Kardeşimizi telefonla hastahanedeyken Ölümle tehditleri alması sonucunda konuyu İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bizzat ben telefonla aktarınca Polis Müdürlerimiz ve Polislerimiz anında ivedi olarak her türlü güvenlik önlemlerini alarak Uygur Türkü kardeşimizin Güvenlik önleri alınarak hastanede tedavisinin yapılması sağlandı ve bu durumda Hukuki sebeble bizzat benim tarafımdan Savcılık makamına yansıdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün duyarlılığı olmasaydı o gece büyük ihtimalle Uygur Mafyası veya Onu Tehdit edenler Acil serviste belkide öldürülerdi.Bu dediklerimin İspatı Terör Savcılığının ve Terörle Mücadele Şubesine teslim edilen İfade tutanaklarının içersinde sesli ve görüntülü kayıtları vardır ve soruşturmada hala devam etmektedir. Bu konuyla ilgili bu sitede ve diğer sosyal medyalarımızda bolca haberleri videoları yapılarak yayınlanmıştır. 

Benim Yaptığım haberlerden sonra Çin Konsolosluğunun Resmi Vize Temsilcisi olan Zeynure Kirem İsimli Jade Turizmin sahibi bayanda Radikal Dinci Uygurların ve İslami Terör örgütlerinin olduğu Bir gurubda bana hakaretler ederek resmen beni Terör örgütlerinin hedefi haline getirmesi münasebetiyle bende Zeynure Kirem isimli Uygur Bayanı İspatlı bir şekilde Terörle Mücadele savcılığına şikayet ettim . Ben Mazlum Uygur kardeşime Elimden Geldiğince Terör örgütlerini ve Uygur Mafyalarınada karşı çıkarak Aslanlar gibi yapılması gerekeni yaptım .

Ancak Ben Ölümle tehdit edilen Mazlum uygur kardeşimi korurken her nedense Hiç Bir Uygur Derneği veya Uygur STK’sı bu uygur Kardeşimize sahip çıkmadı,Korumadı veya Destek olmadı Bu durmda çok enteresan dimi ? Bu dernekler neden Ölümle tehdite edilen ve komaya kadar dövülen bir Kandaşına soydaşına gurbetteki insanına sahip çıkmıyorlar.Bu dernekler sadece Protesto eylemi yapmak içinmi varlar bu konuda bir açıklama yapsın bu dernek başkanları.

Bu gelişmeler yaşanırken hemen hemen hergün yaptığım haberlerden dolayı Pek çok ülkeden ve Türkiyemizin değişik illerinden yaptığım haberlerle ilgili çok Telefonlar ve Whatsap mesajları almaktaydım.

Yukarıda yazdığım Haberden sonra Beni İstanbul dışındaki bir ilden arayan Polis kardeşimiz bana Haberle ilgilendiğini ve İstersem bana bir uygur arkadaşını yollayabileceğini söylemesi üzerine bende numaramı ver ve o Uygur kardeşimizlede görüşeyim dedim.

Aradan bir iki gün geçtikten sonra beni Polis kardeşimizin arkadaşı olan Uygur uyruklu olduğunu söyleyen kişi aradı ve benle görüşmek istediğini söylemesi üzerine bende haber merkezimize davet ettim Uygur olduğunu İddia eden şahısta haber merkezimize geldi.

Daha sonra Uygur olduğunu İddia eden şahısla sık sık görüşmeye başladık ve daha sonra yoğun bir şekilde Haber merkezimize gidip gelmeye başladı. Ben ilk başta Uygur olduğunu sandığım kişinin daha sonra aslında Çin uyruklu olduğunu fark ettim ama onun amacını çözmek için ona karşı salağa yatarak hiç bir şeyi anlamamış gibi salağı oynamaya devam ettim .

Antalyada Polis olarak görev yapan kardeşimizde Uygur olduğunu sandığı kişinin aslında Çinli olduğunu bilmediğimden adım gibi eminim . Ancak onu bu konuda ikaz edemezdim çünkü benim bütün planlarım bozulurdu .

Ofise kendini Uygur olarak tanıtarak gelen Çin Uyruklu kişi artık benim onu uygur sandığıma iyice emin olduğu için artık bana çeşitli tekliflerde bulunmaya başlamıştı ben onun güvenini kazanmıştım .

Benden her geldiğinde beni defalarca deniyerek bana devamlı yoklamalar çekerek benden bir takım talepleri oluyordu bende ne isterse ne yapalım derse hep he he tamam tamam diyordum ama istediklerini hiç birini yapmadım.

Bana yaklaşmak için bana göye çok büyük zest yaptığını ispat etmek için bir gün bana Çin  – Uygur sorunu ile ilgili b Çinde yayınlanan bir video verdi .

Bana verdiği videoyu ben zaten daha evvel defalarca izlemiştim ama ona her zaman olduğu gibi onu çözmem için salağı oynamaya devam ederk çok mutlu olduğuma inanması için vay canına gibi kelimeler söyleyerek salağı oynamaya devam ettim .

Verdiği videoyu aynen olduğu gibi üzerine cesur haberin logosunu ekjleyerek montaj yaparak ona seyrettirdim. Benden videoyu  yayınlamamı istediğimde bende şu an bilgisayarlar dolu yapamam deyince bir baktım bu Uygur Olduğunu İddia eden Çinli kişi bir gün sonra Haber merkezimize Çin malı son sistem bir bilgisayar getirerek abi montajı bu bilgisayarda yap montaj bitince ben bilgisayarı geri alırım dedi

Bende  o videonun montajını onun getirdiği bilgisayarda yaptım Tabiyki . O ofise o Bilgisayarı neden getirmişti bunu anlamıyacak kadar salak değilim.Ofise kimler geliyor gidiyor?Ofiste biz neler yapıyoruz ? Biz kimlerle konuşuyoruz gibi benim ve Cesur Haberi hem görüntülü hemde Ses kaydı yapmak için Ofisimize PC’yi soktuklarını zannettiler.

Ben ne yaptım sizce Onlara salağa oynamaya devam ettim ama 7/24 O PC’de Youtube den Kovboy Filmi açarak arkada kullanmadığım odada onlara günlerce belki ytüzlerce saat KOVBOY filmi seyrettidim.

Bir gün Kovboy filmi seyretmekten bıkan Kişi veya arkasındaki kişler benim her şeyin farkında olduğumu anlayınca bu sefer Ofise getirdikleri PC’yi nasıl geri alırız diye kara kara düşünmeye başladılar.

Ben benle oynamaya kalkanla hayatım boyunce öyle güzel oynarımki o benimle oynadığını sanarken ben ona bol bol KOVBOY FİLMİ izletirim veya ona yanlış bilgiyi Salağa yatarak veririm ve onun amacını planını bir güzel onun ruhu bile duymadan bozarım .

Ben onun planını ve düşüncesini artık çözdüm o ve arkasındakilerde belli oldu. Kısacası ava gideni avladım. Dünkü bebeler 40 senelik Tilkiyle oynamaya kaltılar . Tabii onlar aslında güzel bir ders aldılar ama eminim aldıkları dersin farkına bu yazıyı okuyunca anlıyacaklar. Çünkü onları hep bilerek yanlış yönlendirip hedef saptırdım ve oyunlarını bozdum.

Benim işim oyunu kurmak ve Bozmaktır !….

Tabii konumuza geri dönersek ben  daha sonra o kişinin Benim ofisimde tanıştığı kişilerle Bir takım işler çevirdiğini bildiğim için salağa yatarak Dört gözle onun tekrar benimle iletişime geçip Bilgisayarı istemesini bekledim ve bir iki ay filan sonra artık Kovboy filmi izlemekten bıkan Çin uyruklu kişi beni arayarak  Yeni İşyeri açtığını ve PC’nin ona lazım olduğunu söylemesi üzerine derhal hemen gel PC’ni al kardeşim demem üzerine bir kaç saat sonra Ofise gelerek Hiç bir şekilde kendi işimde kullanmadığım ve Arka odada duran PC’yi ona geri verdim

O Bir an evvel PC’yi alıp ofisten çıkma kafasında olduğu için ben Ona Daha Derneği kurmadan onun Dernek kuracağını hissttiğim için ona açık ve net bir şekilde Kimlerle beraber olduğunu PC’yi nerede kullanacağını söylediğim halde o hala her şeyi bildğimin farkına varmayıp bana yalan atarak.Abi ben onlarla asla hiç görüşmedim ve aslada benim onlarla İŞİM OLMAZ diye yalan atsada ben onların çevirdiği tüm filimleri biliyordum aslında.

Çinli bu yazıyı haberi okuyunca bir düşünürse  PC yi teslkim ederken ona söylediğim ve sorduğum Bak sen kiminle görüşüyorsun dediğimi hemen hatırlayacaktır.

Neyse konumuza dönersek bilgisayarı bize emanet olarak Çin ve Uygurlarla ilgili haber yapalım diye getiren Çin uyruklu  kişinin bizzat  kendisine getirdiği PC’yi kutusuyla birlikte tam ve eksiksiz olarak iade ettik.

Gelen Çin Uyruklu kişinin asıl  amacı o bilgisayar sayesinde bizim bilgilerimizi ve arşivimizi ele geçirmek olabaileceğini düşündük .Belkide yanılmışta olabiliriz asla demem meden derseniz bu kişi bende Uygur Dernekleriyle irtibat kurmamı ve O dernekleri Takip etmek için O derneklere sıfır Bilgisayar veya yazıcı hediye etmemide teklif etmişti . Tabii o bunları söylediğini unuttu çünkü bena ettiği tekliften sonra benim o PC’yi ofisimde odama koymam Enayiliğin Hıyarlığın en büyüğü olurdu. Genç çocuk heyacandan ne konuştuğunu farkında değil belli …..

Yukarda yazdığım gibi  Ufak bir ihtimalde olsa ofisimiz dinlenmesin diye Youtubedan Filim açıp 7/24 o Bilgisayarda Eski Kovboy filimlerini izliyormuş gibi sesinide sonuna açarak eğer kayıt yapılıyorsa canları sıkılmasın diye kovboy filmi seyrettirdik onlara . Yaptığım Komik dimi ? Kimse böyle bir Planı tersine çevirmez bende başka .Yani tecrübemlede gurur duyma benim hakkımdır.

Benim Kardeş dediğim hemşerilerimde aslında bu oyunun parçası olup onları devamlı ikaz etmeme rağmen O çinli ile dernek kurmalarınada asla k8ızmadım oda onların tercihidir.Umarım ilerleyen zamanlarda Kurucu ortakları Çinli olan kişiyle Başarılı Raporlara imza atarlar . Allah yollarını açık eylesin diyeyim yani ne diyeyim yazayım diye gülüyorum kendi kendime ,yaşanan olaylar aklıma geldikçe.Ben her kese açık açık konuştum yapacak bir şey yok.

Şimdi Yeni açılan dernek konusuna geri dönersek bu derneği kuran kurucuların hepsi benim ofisimde benim sayemde bir birlerini tanıdılar ama benden sır gibi saklayarak ve aniden hepsi ofise gidip gelmeyi kestiler ama sonrasında ben her şeyi her zaman olduğu gibi öğrenipte her zaman olduğu gibi direk olarak yüzlerine karşı söylediğimde Önce inkar ettiler ama bende Whatsaptan Kurulan Derneğin ekran görüntülerini atınca abii nerden gbuldun bu belgeleri dediler ve sonunda artık yalan söylemenin bir faydası yok dediler ve Bir Kardeşlik ,Bir Dostluk sebgiiHemşerilik ,arkadaşlığında böylece sonu hiç iyi olmadan Biti.

Bana sorarsan üzüldünmü diye ? Ço üzüldüm o güzel hemşericilik,dostluk,arkadaşlık neden bu şekilde bitti diye. Ama insanların hırsları işte bazen böyle güzel dostlukları bitiriyor.Buda benim kaderim diyeyim ne yapayım.

The End . Filmin sonu böyle bitti.

Gazetci yazar  : Gökhan Gülmez

TİP TERÖR ÖRGÜTÜ HASTANEDEYKEN BİLE ÖLÜMLE TEHDİTE DEVAM ETTİ

Uygur Uyruklu Abdulkadir Yapçan kendi Mahkemesini kurup uygurları yargılıyormuş

uygur Türk’ünü Darp edenler Tip ve Deaş Terör Örgütü Türkiye Yapılanmasını ?

TİP Terör Örgütü elamanı 5 Uygur, Mazlum Uyguru Demirlerle ölümüne dövüp kaçtılar

Zeynure Kirem Gazeteciye Hakaret ederek Uygurları ve Terör örgütlerini kışkırtan sesli mesajlar yayınladı

Uygur Organize Suç Çetesinin ölümle Tehdit ettiği Uygur ile Gökhan Gülmezropörtajı

Çinlilerin Türkiye Temsilcisi Zeynure Kirem’in amacı Nedir ?

Zennure Kirem Çin Devletinin Türkiye Temsilcisiymiş

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.