Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Mustafa Destici Fransa’da Kurulan Doğu Türkistan Milli Meclis Toplantısına Fransa’da katılmış

Seyit Tümtürk Bu seferde kameramıza verdiği ropörtajada BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’de Bu toplantıya katılarak Başkanı olduğum Toplantıda seçimlerde oy kullanmıştır dedi .

08.06.2024
178.574
A+
A-

02 Haziran 2024 tarihinde İstanbul Çin Başkonsolosluğunun Cemal Reşitbey de Düzenlediği Kültürel etkinliği ,Protesto eylemini Haber için Videosunu çekmeye gittiğimizde Protesto eyleminde Konuşan Seyit Tümtür Başkanı olduğu Doğu Türkistan Milli Meclisinin    2018 Yılında Fransada Fransada Fransız devlet yetkilileriyle birlikte kurulduğunu daha önceki videolarında söyleyen Seyit Tümtürk Bu seferde kameramıza verdiği ropörtajada BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’de Bu toplantıya katılarak Başkanı olduğum Toplantıda seçimlerde oy kullanmıştır dedi .

Bu konu hakkında sayın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi bilgilendirip cevap hakkını kullanmak isterse ve bu haberi yayınlamadan önce Basın ahlak İlkeleri gereğince derhal ivedi bir şekilde  Büyük Birlik Partisi İstanbul İl başkanlığıyla diyaloğa geçip Seyit Tümtürk’ ile yaptığım ropörtajın videosunu İstanbul İl Başkanlığına Whatsap yoluyla ulaştırdık ve il Başkanlığına Sayın Genel Başkanla Ropörtaj talebimizin olduğunu ilettik.

Aynı  gün Haber merkezimize dönüş yapan İstabul İl başkanlığı Protokol Müdürüne ropörtaj konusu hakkında bilgi verdik. Büyük Birlik Partisi İstanbbul İl Özel kalemide Sayın Mustafa Destici ile  ropörtaj yapılması konusunun Genel Merkezin yetkisinde ve Bilgisinde olduğundan dolayı bana siz Büyük Birlik Partisi Genel merkezini arayarak görüşme talebinde Genel Merkeze  bulunun diye gayet Kibar bir dille izah etmesinden dolayı kendisine teşekür ettik.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici ne zaman isterse Cevap hakkını kullanabilir.  İsterse Video ropörtajı yaparakta yayınlarız. İsterlersede Yazılı olarak mail ile  gönderdikleri yazılı metnide yayınlarız .

Basın halkın müşterek sesidir. Protesto eylemine gittiğimiz zaman Biz Seyit Tümtürk’e Fransada kurulan Milli Meclis hakkında konuşurmusunuz diye sorduk. Sayın Seyit Tümtürkte kameramıza ve mikrofonumuza  Direk olarak videonun izlenmesindende anlaşılacağı üzere söz konusu toplantıya Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı sayın Mustafa Desticide katıldı deyince ben yanlış olmasın diye bir daha sordum ve Seyit Tümtürk videoda bulunan cevabı tekrardan aynı şekilde verdi. 

Amacım asla Büyük Partisi hakkında en ufak bir şaibe yaratmak olamaz çünkü 1990 lı yıllarda bende Büyük Birlik Partisi Çatısı altındaydım. O zamanlar Siyaset ile uğraşanlar iyi bilir 1999 yılı Seçimlerinde Tekirdağ’dan Millet vekili adayı olarakta seçimlere katılmıştım .

Yukarıda da dediğim gibi Basın Halkın Müşterek sesidir. Basın elindeki Bilgi ve Belgelere göre haberini Basın ahlak ilkelerine uyarak yapar .

Haberde ismi geçen kişilerde her zaman Haberle ilgili cevap haklarını benimle iletişime geçerek kullanabilirler.

Doğu Türkistan Milli Meclisi’nin, Fransız güvenlik birimleriyle birlikte kurulduğu ortaya çıktı.

Seyit Tümtürk’ün Fransayı hiç eleştirmemesi dikkatlerden kaçmamış.

Seyit Tümtürk,Oğlun Türk gençlerini zehirlerken, sen neyin temsilciliğini yapıyorsun?

Fransada kurulan Doğu Türkistan Meclis Başkanı Seyit Tümtürk’ün HDP-PKK ilişkisi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.