Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Ali Koç Aziz Yıldırıma , Neden dışarısı Kurtlar vadisi gibi ,ayıramadık arkadaşları dedi !..

Ali Koç Rakibi Aziz Yıldırıma Dışarsı Kurtlar Vadisi gibi 10 sakika Ayıramadık Arkadaşları derken Proğram öncesi Aziz ve Yıldırımın arkadaşları veya Korumalarının bir birine mi Girdiler.?

09.06.2024
264
A+
A-

Fenerbahçe spor Kulübünün Başkanlık seçimi öncesinde Bir Televizyon kanalında karşılıklı konuşa Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylarından Ali Koç Rakibi Aziz Yıldırıma Dışarsı Kurtlar Vadisi gibi Ayıramadık Arkadaşları derken Proğram öncesi Aziz ve Yıldırımın arkadaşları veya Korumalarının bir birine mi Girdiler.? Aziz Yıldırım bu açıklamayı Milyonlarca kişinin izlediği yayını hiç önemsemeden boş ver diyerek Kimlere güvendi ? Fenerbahçe içersinde Kurtlar Vadisindeki gibi mafya veya başka bir örgütlenme mi mi var ? Para baronları güçlerini bu şekildemi koruyorlar.

Spordan sorumlu Cumhuriyet savcıları bu açıklamaları dikkate alarak o canlı yayın öncesibde o odada bulunan gurubları ivedilikle mercek altına almalı ? Kim bu birbirlerine Rajon kesen kişiler ? Bu Kişilerin Kamu kurumlarıyla bağlantısı nelerdir ? İnsanlar yarın ne yapacağım diye düşünürken Halk evine Et alamazken bu para Baronları 300 Milyon veya 600 Milyon dolar gibi rakamları sanki manavdan 1 kilo soğan alıyormuş gibi nasıl bir rahatlıkla telafuz ediyorlar. Bunların Türkiye Cumhuriyeti Halkına hiç mi saygıları yok.Milyonlarca seyirci karşısında Aynı Mafya filimlerinde olan uslupla İnsanlar üzerinde Korku İmparatorluğu kurmalarına sessiz mi kalacağız. Emeklinin 10 Bin Tl aldığı bir ulusta bu türkişilerin hırsları için Milyon dolarları konuşurken bu kadar rahat tavırları hiç ho ve Etik değil.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.