Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Seyit Tümtürk Küfür Hakaret ve tehdit ederek gerçek yüzünü gösterdi !…

Gazeteci haberci olmak dünyadaki en zor mesleğidir. Habere konu olan kişiler kendileri, bazende Terör örgütleri veya Mafyaları devreye koyarak Gazeteciyi korkutup tehdit edip veya küfür ve hakaretler ederek zorbalığa baş vururak haberi kaldırmak isterler.

12.06.2024
168.318
A+
A-
Seyit Tümtürk Küfür Hakaret ve tehdit ederek gerçek yüzünü gösterdi !…

Dünya genelinde ve ülkemizde pek çok gazeteci suikastlere uğrayarak öldürülmüş,yaralanmış veya dövülmüştür. Bunu sık sık görmekteyiz. Benim için bu durum dert veya sorun değil ben işimi yapıyorum. Köpekler havlayan , Kediler ise miyavlıyan canlılardır.

Bir canlının havlaması,miyavlaması veya konuşması benim hiç umurumda olmaz. Ben onların anlıyacağı dilden konuşmasını bilmeseydim 40 senedir Gazetecilik  mesleğini yapmazdım.  Şimdi Seyit efendi Bağırarak küfür ederek İftira ederek gerçek karakterini gösterdi.

Aslında Bir beyefendi gibi arasaydı Mafyacılık yapmasaydı benimle düzgün konuşarak derdini anlatsay dı her şey değişik olabilirdi . Ama bu saatten sonra İş artık Yasal Sürece girdi HUKUK  önünde bu konuda karşılıklı mücadele edeceğiz. Adaletin kestiği parmak acımaz. Bende Adaletli bir insanımdır bunu beni tanıyanlar bilirler.

Bu Konuda Yurt İçinden ve Yurt dışından bütün basınında   Savcılık ve Mahkeme süreçlerini takip edip Basın Ahlak ilkeleri gereğince Basına  ve Basın Çalışanlarına Uygulanan şiddetin önlenmesi için Basının tehdit edilmemesi için Belkide Ülkemizin Sevilen Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Diğer Tüm Siyasi Parti Genel Başkanlarımız hep birlikte TBMM’de Basına Şiddet konusunda ortak akılla hareket ederek  kanun ve yasal düzenlemeyle Basının can güvenliğinin ve çalışma şartlarında iyileştirme sağlanması için   Basına Şiddetin önlenmesi açısından Cezaların Caydırıcı olması için Cezaların artırılmasına ve Ağır müeyyideler getirilmesine sebeb olacaktırlar.

Uygur Ayrılıkçısı ve eylemcisi Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan ve aynı Zamanda Fransada Kurulan Doğu Türkistan Milli Meclisi Başkanı da olan ve Kayseride Sağlık Müdürlüğünde Teknisyen olarak çalışan Seyit Tümtürk ,Cesur Haber ve Vizyon Ege İnternet Haber siteleriyle haberler yapan 40 Senelik Araştırmacı Gazeteci Gökhan Gülmez‘e Telefonda Ağıza alınmayacak Küfür, Hakaret, Tehdit, Aşağılama  ve Türk Ceza Kanununca suç olan suçları işledi.

Gazeteci Gökhan Gülmez 40 senedir yayınladığı hiç bir haberi asla yayından kaldırmayan ,Kimsenin Tehdit ve Hakaretine pabuç bırakmayan,Kendisine karşı işlenen suçları derhal Devletin ilgili kurumlarına bildiren Kanun ve yasalara her daim uyan ve Kimsenin cesaret edemediği haberleri gidip bizzat yerinde çekimini yapan Cesur Bir Gazeteci olarak tanınır.

Gökhan Gülmez’in en büyük özelliğide hiç bir menfaat beklemeden Tamamen Devletinin menfaati için Yolsuzluk – Uyuşturucu – Terör – Siyaset hakkında yayınlar yapan ve asla bu yayınlar yapmasının asıl sebeb aslında Devletinin ilgili kurumların işlenen suçu görmesini sağlamak olup Belgeleriyle Hem Halkı hemde kurumları bilgilendirmesidir.

Kısacası Cesur Haberin asli Görevi Özgür Dürüst ,Tarafsız basın olarak tamamen İnsanların doğru ve Tarafsız haber almasını sağlayan bir haberci ve yayıncıdır.

Gözü karalığıyla bilinen tanınan Gökhan Gülmez’e  KÜFÜR HAKARET eden Telefon Kabadayısı ve Gerçek yüzü menfaatler üzerine kurulu olan ( Bu konuyu İspat ederim Belgeleriyle ) devamlı olarak eylemler yapan SEYİT TÜMTÜRK‘e karşılık vermeyip Onun Cahilce ve Ahlak dışı tavırlarına cevap vermemesinin sebebi olarak Bütün Dünyanın İşte Eylemci Aktevist olan ve her eyleminde AĞLAYAN SIZLANAN Seyit Tümtürk ün aslında ne kadar ZALİM ve KÜFÜRBAZ  İnsanlara Kabadayılık  Mafyavari  birisi olduğunun görmesi için sabır ettim ve sustum. Zaten Uygur diasporasındada çok kişi Dernek yani Uygur STK’ları yaptıkları eylem veya organizasyonlara davet etmezler ve Uygurlar arasında Uzak durulan bir işimdir. Dikkat edin nerede bir eylem var gelip tek başına katılır hemen bir şekilde telefonu eline alır kendi reklamını yapar.

Sosyal medya paylaşımlarındada Devlet büyükleriyle geçmiş yıllarda tesadüfen çekilmiş resimleri ni kullanarak her siyaset.iyle görşerek kendi reklam ve piarını yapan bir kişidir.Uygur Diasporası Seyit Tümtürkten uzak durur.

Amerikan Konsolosuyla ve sık sık amerika seyahati ve diğer Avrupa ülkelerinede sık sık ziyaret yapan ve Fransada kurulan Meclisin başkanı olması durumu ve Kayseride ki Derneğin Başkanı olmasından dolayı yaptığı Yurd dışı harcamalarının Finasını nasıl sağlıyor bu biz haberciler tarafından hep merak edilmektedir ?

Seyit Tümtürk ‘ün yaptığı iş çalıştığı iş bellidir.Acaba Masak veya Çalıştığı kurum Seyit Tümtürk’ün mal varlığını hiç araştırmışmı ? Adına ve aile bireylerini adına İstanbul Kayseri ve diğer illerde kaç adet Tapu bulunmaktadır ?  Bu tapuların finasını nasıl sağlamıştır. ? Ne kadar Vergi ödemiştir. Bize gelen bilgi iddia doğruysa çok enteresan bir durum var MAL VARLIĞI hakkında Umarım Seyit bey Fransada Kurulan meclis Başkanı ,Kayserideki Dernek başkanı olarak ve Sağlık Teknisyeni olarak Kendisinin ve ailesinin Mal varlığını hakkında açıklama yapar. Masak veya Gelir İdaresi Başkanlığıda Vergi Kaçakçılık Başkanlığı Müfettişleride bu konuda bir inceleme yapıp yasalarca gereğini yaparlar. Sahibi olduğu Tapuların ve Mülklerin kaynağını Yurtdışı harcamalarının kaynağı gerçekten halk arasında merak edilmekteir bize bu konuda Whatsap yoluyla bazı evraklar gönderilmektedir.

Haberimize dönersek İşte Mazlum olduğunu İddia eden Gerçek SEYİT TÜMTÜRK bu videoda gerçek Karakterini ve yaşam tarzını ettiği Küfürlerle,hakaretlerle İnsanı aşağılamasıyla, Tehdit etmesiyle ölenkişiye Pezevenk demsiyle ortaya koymuştur. Bak seyit efendi sen küfür ederken sabrettim neden Çünkü senin Babanın ananın karının kızının hiç bir suçu olmadığı için ben senin gibi Pezevengin çocuğu demedim.Senin pezevenk dediğin bu Ülkenin ŞEREFLİ Bir Komutanı olarak Görev yapıp Emekli olup Ölen bir kişidir.Seni asla AF etmicem Allah seni inşallah Kahreyler sana diyeceğim budur . Seni Önce Yüce Allaha sonrada Yüce Türk Adaletine havale ediyorum. Engüzel cezayı Yüce Allahım ve Türk Adaleti verir.

Söz Konusu Telefon konuşması Savcılık Makamına ve Gerekli Resmi Kurumlara Gökhan Gülmez tarafından Yasal Hakkı olarak Seyit Tümtürk hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.

Kadim Türkiye Cumhuriyetinin Savcısı , Polisi ve Mahkemeleri Hakimleri Adil bir şekilde konuyu araştırıp İnceleyip gereken kararı verecektir.

Ben Yüce Türk Devletinin Hakim ve Savcılarına her zaman verdikleri kararlarında Adaletin Terazisine göre Doğru ve Gerçek karar verdiklerini Makamı mevkisi konumu ne olursa olsun Kim Kime zorbalık yaparsa küfür ve Hakaret ederse, Türk Ceza Kanununun ilgili maddelerince hukuka uygun olan en doğru kararı vereceklerine İnanıyorum.

Hiç Bir Suç Cezasız kalmaz Yüce Türk adaleti sayesinde. Bana Kalkmış Videoda ”LAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN  ŞEYİNE SIĞINMA ”diyorsun !….

Tabi Türkiye Cumhuriyetine Sığınacağım. Ben Türk vatandaşıyım.Her zamanda Türk Kanun ve yasalarına uyarım. Eğer ortada bana karşı yapılan bir SUÇ varsa Bunun cezasınıda ben değil Yüce Türk Hakimlerimiz verecektir.

Ey Seyit sözde Mazlum Tümtürk İşine gelince ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyorsan eğer ozamanda Türkiye Cumhuriyetinin  KANUN ve YASALARA uymasınıda bileceksin.

Eğer Türk Kanun ve yasalarına Uymazsan işte o zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti  sana kanun ve yasalara Uymasını Öğretir.

Seyit Tümtürk Hakkında daha önce yapılan haberlerimiz..

Basın Halkın Müşterek sesidir. Basın elindeki Bilgi ve Belgelere göre haberini Basın ahlak ilkelerine uyarak yapar .Haberde ismi geçen kişilerde her zaman Haberle ilgili cevap haklarını benimle iletişime geçerek kullanabilirler. Tabii Tehdit etmeden küfür etmeden hakaret etmeden Medeni bir şekilde konuşarak

Fransadaki Meclisi Fransız Devletinin izniyle kurduğun Yalanmı ?  Türk vatandaşı olarak, Türk Devletinden izin aldınmı Fransadaki kurulan  meclisin başkanı olmak için ?

 

SEYİT TÜMTÜRK OĞLUN HAKKINDA YAPTIĞIMIZ HABER YALANMI ?

 

Daha bir sürü haber var merak eden sitemizden inceleye bilirler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.