Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Büyükada’da 10 eylemci aktevist gözaltına alındı

Adalardaki kara Para Trafiğine,Korsan Yolcu Taşınmasına ve Korsan Yolcu yapanların Kaçak olarak çalışmalarından dolayı Devletin Milyonlarca TL vergi kaybının önüne geçeceğinden dolayı Adalar Kaymakamlığı ve Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğünün böyle eylemlere müdehale etmesini doğru buluyoruz.

16.06.2024
98.691
A+
A-

Adalar da İETT’nin Büyükada’ya götürdüğü 10 elektrikli minibüs dün sefere başladı. Minibüslerin önünü Korsan araçlarla kesip Resmi Plakalı aracın önüne geçip  geçip İBB’yi protesto ettiğini söyleyenler Aktevist Eylemciler Kanun ve yasaları uygulayan Polis’imizede sözle müdahale etmesi üzerine 10 Eylemci gözaltına alındı.

Ben Burdayım hadi beni ezip geçin diyen Eylemci Aktevist Kişi Kanun ve yasaları çiğnedi .

Adalar’da minibüs protestosuAdaların en büyük sorunlarından bir tanesi aslında Korsan Yolcu taşıyan, Vergi Ödemeyen Kaçak çalışan  Elektirikli araç sahipleridir.  Günlük 20 Bin Tl kazançları olduğu idda edilen nu Korsan Taşımacılara destek veren Bazı Aktevist ve eylemciler dün faaliyete başlayan İETT araçlarının önünü kesip Trafiği aksatan eylemcilere Adalar Polisi doğru bir şekilde Kanun ve Yasalarca yapılması gereken Göz altı uygulamasını yaptı.

Nedense her eyleme aynı Aktevist ve Eylemcilerin katılması ve sanki Adalarda Devlet yokmuş Kanun yokmuş gibi davranaran Ben İstemiyorum edalarıyla eylem yapmaları artık insanlara gına getirdi. Bu eylemci Aktevistler neden se Ulaşıma çözüm arayan İBB’yi protesto ediyorlar ama ortada bir gerçek var seçimlerde CHP’ye oy verende bu eylemci aktevistler.

Bunların amcı Korsan Taşımacılıkta Sağlanan Yılda Milyarlarca TL kazanan kendi yakın çevrelerinin Rantının devam etmesini sağlamaktır.Aslında yaptıkları eylem Ada sevgisinden değil Korsan Taşımacılık Rantının devam etmesini sağlamaktır.

Biz Cesur Haber olarak İBB’nin bazı faaliyetlerini eleştirsekte İETT’nin Adalardaki kara Para Trafiğine,Korsan Yolcu Taşınmasına ve Korsan Yolcu yapanların Kaçak olarak çalışmalarından dolayı Devletin Milyonlarca TL vergi kaybının önüne geçeceğinden dolayı Adalar Kaymakamlığı ve Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğünün böyle eylemlere müdehale etmesini doğru buluyoruz.

Bu eylemcilerin derdi Korsan  Bisiklet ve Korsan Yolcu taşımacılığının gizli bir şek,lde devam etmesini sağlamak Ranta ve Ranti,yecilere haksız para kazanan kişilere destek olmalarıdır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İETT Genel Müdürlüğü’nün Adalar halkının tüm itirazlarına ve direnişlerine rağmen, sit alanı olan ve koruma altındaki Adalar’a getirdiği 10 elektrikli minibüs dün sefere başladı. İlk uygulaması Büyükada’da başlayan toplu taşımanın Adalar’ın yapısına uygun olmadığını, Adalar’ın “yaya bölgesi” olduğunu vurgulayan Adalılar, “halkın rızası olmadan bu araçların çalıştırılmayacağı” sözü verilmesine rağmen, minibüslerin trafiğe çıkarılmasına karşı engelleme eylemi yaptı. Adalar sakinlerinin de aralarında bulunduğu grup, Büyükada Çankaya Meydanı’nda toplanarak İBB yönetimini protesto etti. Ellerinde “Yürünebilir Adalar için Adalar’da minibüs istemiyoruz” yazılı pankart taşıyan grup, çeşitli sloganlar attı. Bu sırada bazı grup üyeleri “Azmanbüs” olarak adlandırdıkları minibüslerin geçişine engel olmaya çalıştı.Bu Kadın ben İstemiyorum diyerek  Bu aracın önüne oturması yolu kapatması,Polisin Görevini engellemesi Türk Ceza Kanuna göre suçtur.Adalar Cumhuriyet Savcısı derhal Bu konuda yasal işlem yapması gerekir.Bu konunun arkasında Korsan Taşımacılıkta sağlanan Kara Para ve Vergi Kaçakçılığı suçu işleniyormu işlenmiyormu bunu araştırsın.Biz geçen sene Adalarda yaptığımız Ropörtajlarda Ak Partili Meclis Üyeleri ve Adalar İyi Parti İlçe Başkanlığı siyasetçileri Adalarda Korsan Taksi Taşımacılığı ve Bisikletçilerin Yüz Milyonlarca Lira RANTI olduğunu ve Devletin çok büyük vergi kaybı olduğunu kameramıza ropörtajlarda dile getirmişlerdi. Savcılık makamı Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yöneticilerinede Korsan taşımacılık hakkında Bilgi alabilir. Gerekirsede Cesur Haberden Ropörtaj kayıtlarını isterse Biz Kara Para ve Korsan Taşımacılığa kerşı olduğumuz için Her Daim Devletimizin yanında olduğumuz için Videoların CD’sini derhal teslim ederiz.
EYLEMCİLER KORSAN YOLCU TAŞIMACILIĞINI VE DEVLETİN VERGİ KAYBINI DESTEKLİYORLAR MI ?
Kanun ve Yasaları Uygulayan Polisin haklı olarak  müdahalede bulunduğu gruptan 10 kişi gözaltına alındı. Minibüsler de Korsan Taşımacılığa göz yuman Eylemcilerin protestonun ardından adada seferlere başladı. Gözaltına alınanların daha sonra sırayla serbest bırakıldığı öğrenildi. Heybeliada Mahalle Meclisi Girişimi’nden yapılan açıklamada “İETT, adalarda  Korsan Taşımacılığı ve Devletin Vergi Kaybını önlemek için minibüs getirmesini Hiçe sayılıyoruz demekle aslında Bu İşin arkasında Milyarlarca TL Kara Para Trafiği ve Korsan Kiralama ve Korsan Yolcu taşımacılığı var.
Bir Kaçtane Eylemçi Aktevist Adalılar İBB yönetiminden araçları geri çekmesini istemişti. Adalar Sivil İnisiyatifi minibüslere karşı 4 binden fazla imza toplamış, ancak Korsan Taksive Bisiklet RANTI Devletin Vergi kaybına karşı her nedense hiç bir açıklama yapmıyorlar. Maden adalarda Yaya yolu olarak kalsın diyorsunuz O Zaman Korsan Taksicilerinde önünü kesin Devletten Vergi kaçıran Korsan taksicilerle ve Bisikletçilerlede mücadele edin işte o zaman bizde size haberci olark destek verelim. Hiç kimse Devletin yolunu kesemez ,Devletin Polisinin ,Kaymakamının Görev yapmasını engelleyemez. Adada yaşamanız demek Kadim Türkiye Cumhuriyetinin kanun ve yasalarını çiğnemek hakkı vermez sizlere.
YORUMLAR