Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Adalarda her gün CHP-Ekrem İmamoglu ve Ercan Akpolat Protesto eylemleri yapılıyor

Adalarda neler oluyor ? Ekrem İmamoğlu ve Ali Ercan Akpolat Başkanlar Adalarda neden isimleri verilmeden protesto ediliyorlar ?

18.06.2024
312.834
A+
A-

Adalarda neler oluyor ? Ekrem İmamoğlu ve Ali Ercan Akpolat Başkanlar Adalarda neden protesto ediliyor ? 5 Senedir İBB’yi yöneten Ekrem İmamoğlu Adaların Trafik sorununa neden Çözüm Bulamıyor ?

CHP seçmeni neden devaölı İsim vermeden Protesto ve Eylem yapıyor ? Bu Protesto ve eylemlerin arkasında Kimler var ? İBB Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu ve Ali Ercan Akpolat Belediye başkanı neden susuyorlar ? Ekrem İmamoğlu neden Adalara gidip Seçmenine oy veren halka açıklama yapmıyor ?

EKREM İMAMOĞLU ve ADALAR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ERCAN AKPOLAT PROTESTO EDİLİYOR.

Adalar’dan bugünlerde protesto sesleri geliyor. Adalar’da yaşanan minibüs isyanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP seçmenini hem de bayram günü, bu Kurban Bayramındaki bir uygulama nedeniyle karşı karşıya getirdi.

Bayram arifesinde İBB’nin adalara sevk ettiği minibüslere itiraz eden protestocularla İETT yetkilileri arasında çıkan olayda polis Haklı olarak kanun ve yasaları uygulayarak 9 protestocuyu gözaltına aldı.

31 Mart seçimlerinde Adalar Belediye Başkanlığını kazanan Ali Ercan Akpolat , daha önce yine CHP’ye ait belediye yönetiminden duyulan hoşnutsuzluğa rağmen CHP’li Ali Ercan Akpolat seçimi yüzde 55,5’le, açık farkla kazandı.

Ancak Ercan Akpolat ve İBBB sayın Ekrem İmamoğlu hemen hemen her gün CHP’ye oy veren seçmenler tarafından İsim vermeden Protesto ediliyorlar.

Bu arada Adalarda görev yapan Polislerimiz vatandaşlara karşı ne kadar sakin ve sabırlı davransada Adalarda Kanun ve yasa tanımayan bazı eylemci aktevistler Resmi araçların Görevlerini yapması engellemeye kalkınca Polis Kardeşlerimiz Kibar ve Nazik olduğu sürece ortamı geren Eylemci Aktevislere sonunda Yolu Yasadışı eylemle kapatanlara karşı Göz altı uygulaması yapmak zorunda kalıyor.

Polislerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Adalar Cumhuriyet Savcılığı Yolları kanun dışı Kapatan Eylemciler hakkında da ivedi bir şekikde soruşturma açmalıdır.

Kanun ve yasalarda Kimse üstün değildir . Kanun ve yasalar Adalarda da Her yerde aynı uygulanır. Her kim kanun ve yasalara uynazsa o zaman Devletimizin İlgili kurumlarıda bir gece ansızın gelir sessiz bir şekilde Halkın Huzurunu bozan ve Devletin yollarını kapatan kişilere kanun ve yasaları uygular.

Adalı olmak ayrıcalık değildir . Türkiye’mizde kanun ve yasalar her kese eşit bir şekilde uygulanır. Kimse Kanunlardan üstün değildir.

Buradan Adalar Kaymakamlığını ve Adalar İlçe Emniyet müdürlüğünü gösterdiği hassasiyet ve Kanun ve Yasaları uygulayarak Trafik düzenini sağladıkları için kutluyorum ve Her daim Başarılarının devamını diliyorum.

Kimse Ülkenmizin ve Adaların Huzurunu bozamaz izinsiz eylem gösteri veya Devletin resmi araçlarının görev yapmasını engelleyemezler. Adalar da yaşamak gezmek dolaşmak  her kesin hakkıdır. . Adalar sadece adalarda yaşayan halkımızın değil Tüm Türkiye’de yaşayan halkımızında hakkıdır.

Adalar da İETT’nin Büyükada’ya götürdüğü 10 elektrikli minibüs dün sefere başladı. Minibüslerin önünü Korsan araçlarla kesip Resmi Plakalı aracın önüne geçip  geçip İBB’yi protesto ettiğini söyleyenler Aktevist Eylemciler Kanun ve yasaları uygulayan Polis’imizede sözle müdahale etmesi üzerine 10 Eylemci gözaltına alındı.

Büyükada’da 10 eylemci aktevist gözaltına alındı

 

YORUMLAR