Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Kobra Murat Protez Peruk yüzünden kafasında enfeksiyon oluştu

Kobra Murat’ lakaplı Murat Divandiler peruğu yüzünden kafasında enfeksiyon oluşunca kafa derisi soyulunca peruk kullanmaua ara verdi.

28.06.2024
207
A+
A-

Kobra Murat’ın peruğu yüzünden başına gelmeyen kalmadı! Konserlerini bile iptal etti

Kobra Murat'ın peruğu yüzünden başına gelmeyen kalmadı! Konserlerini bile iptal etti‘Kobra Murat’ lakaplı Murat Divandiler kendisiyle bütünleşen peruğu yüzünden zor günler geçiriyor. Peruk yüzünden kafasında enfeksiyon oluşan Kobra Murat bu yüzden konserlerini de erteledi.

Eğlenceli kişiliği ve farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kobra Murat sık sık biriktirdiği paraları açıklamasıyla gündeme geliyordu. Kazancını altına yatıran Kobra Murat aynı zamanda peruklu tarzıyla da tanınan bir isim…

Kobra Murat olarak tanınan ünlü şarkıcı Murat Divandiler, protez saç bandı nedeniyle yaşadığı sağlık sorununu Onur Akay’a anlattı.

ssAslan yelesi saçları gerçek olmayan Kobra Murat sürekli peruk takması yüzünden zor günler geçiriyor. Kobra Murat, Onur Akay’a açıklamalarda bulundu.

“DOKTORU PERUĞU YASAKLADI”

Onur Akay, konu hakkında şunları söyledi:

“Canım dostum Kobra Murat’ın saçkıran hastalığına yakalandığı söylentileri çıkınca, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek için aradım. Murat bana böyle bir rahatsızlığının olmadığını, uzun yıllardır protez saç kullandığını ve en son protez saç için kullandığı bantlardan dolayı kafasında enfeksiyon oluştuğunu söyledi. Doktoru, bir ay boyunca peruk takmasını yasaklamış ve tedavisine başlanmış. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve bu süre zarfında konserlerini ileri bir tarihe ertelediğini belirten Kobra Murat, herkese selam ve sevgilerini iletti.”

PROTEZ SAÇ ZARARLI MIDIR

Son zamanlarda protez saç kullanımının zararlı olup olmadığı merak edilen konular arasında yer almaktadır.Protez saçın en belirgin zararı uzun süre çıkarılmaması veya bakımının aksatılması halinde kafa derisinde yapacağı etkidir.

Çoğu zaman kaliteli ürünler ile kafa derisi nefes alsa da zaman içinde kullanılan bandın zarar vermesi de mümkündür. 4hc Protez Saç 4hc İlk Deneyim Sonuç Hüsranprotez saç kullanan kişinin cildinde de sonu gelmeyen kaşıntılara yol açması da yüksek ihtimaldir. Saç protezleri hava ve su geçirgenliği yönünden zayıf kalabilir. Bu da cildinizin yeterince hava almasına engel olacağından zarar verebilir.

Protez saç kafa derisine ‘’Dünya Sağlık Örgütü’’ (FTI) onaylı yapıştırıcılar ve su bazlı solüsyonlar aracılığı ile yapıştırılmaktadır. Protez Saç Uygulaması doğru kişiler tarafından yapılır ve doğru malzeme kullanılırsa insan kafasında oluşacak rizkleri sağlıksız durumları minimuma indirilmesini sağlar.

İnsan sağlığı şakaya, oyuna gelmez kendi sağlığınızla oynamayacağınız gibi, başkalarının da sağlığınızla oynamasına izin vermeyin. 

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.