Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Masak raporunda Adalar Belediyesi Hakkında Yaptığımız haber var

Masak Haberimize konu olan olaylar hakkında Müfetişlerce inceleme başlatmış olup Adalar Eski Belediye Başkanı Erdem Gül , Belediye Eski Başkan Yardımcıları ve Bazı Meclis üyeleri ve İhale işine bakan Belediye personeli ve aileleri hakkında gerek mal varlığı tespiti gerekse İhale mevzuatı ve diğer konularda denetimler ve incelemeler yapmaya başladığı ve Denetimin son aşaması olan Denetim raporunun yazıldığı bilgisi tarafımıza gelmiştir.

24.07.2024
387.448
A+
A-

Geçtiğimiz yıl Adalar Belediyesi Meclis toplantısını haber çekimi için gittiğimizde Adaların sayısız problemi olduğunu görmüştük !…

Adalar Belediyesi Basın Müdürlüğünün milyonlarca TL Bütçesi olmasına rağmen Gazeteci olan Eski Belediye Başkanı sayın Erdem Gül her nedense Beş yıl Görev yaptığı Adalar Belediyesinin hiç bir Belediye Meclis Toplantısını Belediye ye ait wep sitesinde ve Belediye ye ait sosyal medya platformlarında yani Youtube, Facebook ,İnsteğram ,Tiktok ve diğer medyalarda canlı veya video olarak yayınlamaması da çok ilginç bir durumdur !….

Hatırlarsanız Erdem Gül’ün  , Terör örgütü Fetullah Gülen Cemaatinin Darbe kalkışmasının öncesinde ve Sonrasında Firari Sanık Gazeteci Can Dündar ile Birlikte yargılandığı Mit Tırları davasından dolayı adı yıllarca Türkiye gündemine düşmüştü ,halada gündemdedir..

Erdem Gül Bilinen tanınan Bir gazetecidir ve Basın işi konusundada uzmandır . Yılların Habercisi,yorumcusu proğram yapımcısı ve üst düzey yöneticisidir. Bu kadar Basın üzerine tecrübesi bilgi ve birikimi olan bir gazeteci neden Başkanı olduğu Belediye meclis toplantıları ve Belediye ile ilgili konuları Belediyenin yayın organlarından yayınlamaz ? bu sorunun cevabını yıllardır Bütün Türk basını Eski Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’den cevabını beklemektedir.

Madem Basın müdürlüğü Belediyenin meclis toplantılarını yayınlamıyor neden 2 kamera ve bir foğrafçı Meclis toplantılarını kayda alıyor ? Dürüst bir Başkan eğer Meclis Toplantılarını ve diğer haber konusu olan durumları halka bildirmiyecekse bunları haber olarak paylaşmıyacaksa o zaman 5 sene boyunca Basın Müdürlüğünü lav etmesi gerekirdi Basın müdürlüğü personeli adı altındada kimseye maaş ve SGK ödemesi yapmaması gerekirdi.Kamu Zararı uğratmaması gerekirdi.İsrafı önlemesi gerekirdi.Eğer bir belediyenin Basın Müdürlüğü olupta Meclis toplantılarını yayınlamıyorlarsa O Müdürlük ne işe yarar bize bunun cevabını versin derim.

Benim yorumum Adalar Belediyesinde çok yolsuzluk ve usulsüzlük olduğu için İhalelerde de alengri işler döndüğü için Adalar Belediyesininde Yüz Milyon TL’den fazla olduğu iddia edilen ve belgeleri geçtiğimiz yıllarda bizim medyalarımızda yayınladığımız Çöp İhalesi ve İcra Mahkeme evraklarının halktan daha doğrusu Türkiye den gizlenme amacı olduğu için adalar belediyesi Basın Müdürlüğü Meclis toplantılarını yayınlamamışlardı hiç bir zaman.Halada 31 Mart seçiminden sonra yönetime gelen Yeni Belediye başkanıda Erdem Gül gibi Adalar Belediyesi Meclis toplantılarını Canlı veya Video olarak yayınlamamaktadırlar.

Zaten 31 Mart seçimlerinden sonra Adalar halkı artık İsyan ederek hemen hemen her gün adalarda ve İstanbulun muhtelif yerlerinde Metrolarda, Metrobüslerde,ve Yollarda, Ekrem İmamoğlunun makamı olan İBB Saraçhane önünde ,Valilik önünde ve her ortamda sesli olarak yeri gelip Şarkı Türküler Eşliğinde yeri gelip sloganlarla Adalarda Yapılan Yolsuzluklara ve haksızlıkları alanen dile getirmektedir.

Adalarda  Eski ve yeni Kaymakamlar , Adalarda eski ve yeni Emniyet Müdürleri ve Adalarda faaliyet gösteren Cumhuriyet savcıları neden görevlerini Bilerek veya Bilmeyerek yapmıyorlar ? Adalarda her kesin dilinden düşürmediği Vergi Kaçakçılıklarına, Korsan Elektirikli araçlarla Korsan Taşımacılığa, Vergi kaçakçılıklarına ,Adalar sahillerinin Ruhsatsız İskelelerine , adalarda  Deniz kenarlarına ve ormanların içine yapılan Beton yapılaşmalarına , Adalrda sahilin Halkınolduğu halde neden Bir kaç Rant odağına Plajların ruhsatsız olarak çalıştırılmasına ve Buralarda Fatura ve fiş kesilmeden Vergi kaçakçılığının bizzat uluorta yapılmasına  Görevleri ve Makamlarının verdiği yetkiyle işlemler yapmamaışlar veya yapmıyorlar ?

Adaların Yolsuzluk Rantını Toplanan Havuzdan Kimler paylaşıyor ?

Bakanlıklar,Valilik,Kaymakamlık, Gelir ideresi Başkanlığı ,Masak ,Adliyeler ,Savcılar ,Polisler neden vatandaşın Feryadını duymuyor neden asli görevlerini yapmıyorlar ?

EY KADİM DEVLETİMİN DÜRÜST YETKİLİLERİ NEDENYILLARDIR ADA HALKININ SESLERİNİ DUYMUYORSUNUZ ?

Neler oluyor adalarda ? Ses ver Devletim  artık Adaları Rant odaklarından Rüşvetçi ve menfaatçi Siyasetçilerden temizle. Yolsuzluğun siyasi partisi olmaz. Her kim yolsuzluğa veya kanunsuz işlemlere bulaştıysa Devletin yapması gereken Derhal Kanun veyasaları Uygulamaktır. 2 senedir haber yapıyoruz ama adalarda hala aynı Mafyatik ve örgütlü suçlar devam ediyor. Polisimiz ,Jandarmamız , Savcımız ,Valimiz ,Kaymakamımız ,Adalet Bakanımız , İçişleri Bakanımız neyi bekliyorsunuz hala suç ve suçlunun üzerine gitmek için.

Yani İlla bu konuyu Cumhurbaşkanımıza götürülmesini bekliyorsanız Emin olun Devletimizin Başkanıda bu konuyu biliyor artık. Zaten sizler gereğini yapmadığımız için Sayın Devlet Başkanımız yürekten inanıyorum en kısa sürede Adalarda Neler oluyor ? Sorumuzun cevabına yakışan ADALAR TEMİZ ELLER OPRESYONU talimatını verecektir, belkide vermiştir. Gün ola harman ola bekleyip göreceğiz.

Hiç kimse bu ülkenin vatandaşından üstün değildir kimsede yetimin fakirim fukaranın hakkını parasını yiyemez çarçur edemez İSRAF edemez gün ola Sabah ola Bir gece ansızın Kadim Devlet her zaman yaptığı gibi Adalarda da Süpürme Operasyonunu elbet yapar.

konu Masakken ben nerelere gittim neler neler yazdım Bari kısaca açıklama yapayım.

Masak Haberimize konu olan olaylar hakkında Müfetişlerce inceleme başlatmış olup Adalar Eski Belediye Başkanı Erdem Gül , Belediye Eski Başkan Yardımcıları ve Bazı Mevlis üyeleri ve İhale işine bakan Belediye personeli ve aileleri hakkında gerek mal varlığı tespiti gerekse İhale mevzuatı ve diğer konularda denetimler ve incelemeler yapmaya başladığı ve Denetimin son aşaması olan Denetim raporunun yazıldığı bilgisi tarafımıza gelmiştir.

Bu ülke hepimizin ,Hep Birlikte Siyasi partisine bakılmaksızın her kim görevini suistimal ediyorsa İhale ve diğer konularda suç işliyorsa Vatandaş olarak hepimizin Devletin ilgili Kurumlarına Suç duyurunda bulunmamızdır.Tabii ki Sizler biz şikayet ediyoruz ama Savcı Polis bir şey yapmıyor demeyin Eğer yapmıyorlarsa onlarıda şikayet edin.Adalılar olarak Adalar Savcılığına da Şikayet edebilirsiniz Anadolu Savcılığınada şikayet edebilirsiniz bu sizlerin Vatandaşlık görevinizdir. Cimerede E-Devlet üzrenden dilek ve ya talepte şikayette buluna bilirsiniz.

İstersenizde bize Cesur Haber whatsap haber ihbar hattımıza veya mail olarak ulaşıp bize de Haber ihbarında buluna bilirsiniz .

e-Mail : ihbar@vizyonege.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.