Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Anne ve Kızına şiddet cinsel İstismar şantaj ve ölümle Tehdit eden Torbacıyı Polis Gözaltına aldı

Cesur Haber Whatsapp Haber ihbar hattımıza Gece 00:59 sıralarında bir mesaj geldi . İhbar ve yardım istemek için mesajı yollayan Anne ve Kızıydı . Mesajı okuyunca YENİ Bir KadınaŞiddet vakası mesajda yazıyordu.

27.07.2024
429.519
A+
A-

İSTANBULDA KADINA ŞİDDET  CİNSEL İSTİSMAR, ŞANTAJ, ÖLÜMLE TEHDİT , UYUŞTURUCU İMALATI VE TİCARETİ İDDİASI
Haber Merkezimizde Gündüz yaptığımız haber videolarının montajını yaparken Gece 00:59 sıralarında bir mesaj geldi.Gelen mesajı yollayan Anne ve Kızıydı.Mesajı okuyunca YENİ Bir Kadına Şiddet vakası daha mesajda yazıyordu.
Bildiğiniz üzerine daha önce Tüm Türkiye olarak Bir çok Bayanlar Şiddete uğramış ve çok sayıda Bayan vatandaşımızda  Öldürülmüştür.
Bir haberci olarak bu olayları çok yakından takip ettiğim için ve sonuçlarınıda bildiğim için Telefonla Görüştüğüm  Anne ve Kızına eğer Yazdıklarınız doğruysa Buyrun gelin haber merkezimize ropörtaj yapalım sesinizi  Türkiye’ye duyuralım sonrada Devletimizin ilgili Kurumlarına ben Bir Büyüğünüz olarak sizi bizzat kendim götüreceğim demem üzerinden yaklaşık olarak 2 saat sonra Mağdur  Anne ve  Kızı ürkerek Korkarak çaresiz bir şekilde Haber merkezimize geldiler ve Kameramızın karşısına geçerek yaşadıkları olayı bizzat detayıyla belgeleriyle anlattılar.
Mağdur Bayan Kardeşlerimizin yaşadıkları olay aynen aşağıda yazılı bulunmaktadır.
ANNE VE KIZININ AYLARCA YAŞADIKLARI KABUS VE MÜCADELELERİ
Ben Boşanmış 4 çocuk annesiyim.3 Kızım 1 de Oğlum var. Şu an Kızım ile beraber yaşamaktayım.
T.D. isimli şahısla Facebook vasıtayla Tanıştım. Zaten kendisi ile aynı semtte oturmaktaydık.  Facebookta arkadaş olduktan sonra yazışmaya başladık ve ilerleyen zamanlarda  Evlenmeye karar verdik.
Evlenmeye Karar verdikten T.D. bana zaten evleneceğiz boşu boşuna kira ödeme diyerek teklifi üzerine bende Kızım ile birlikte T.D.ya ait olan boş eve Kendi evimde bulunan Mobilya,Beyaz eşyalarımızı ve Benim , Kızımın özel eşyalarınıda alarak taşındık ve Birlikte Yaşamaya başladık.
İlk zamanlarda her şey iyiydi ancak kısa bir zaman geçtikten sonra Gece ilerleyen saatlerde evimizin kapısına devamlı tanımadığımız değişik hareketlerde hatta bazen kapıya zorla dayanan yani Uyuşturucu krizine girmiş kişiler veya uyuşturucu Kullanan kişiler gelmeye başladı.
Bende bu durum üzerine de T.D.’ye evimiz Genç kızımız olduğunu ve Bu şekilde insanların sabaha kadar kapımıza gelip gitmelerinden rahatsız olduğumu T.D.’ye söylemem üzerine aramızda tartışmalar kavgalar bu sayede başlamış oldu.
Genç kızım olduğu için ilk başta bu durumu ondan saklayıp T. D.ye sık sık yapma bu kötü işleri kapıya gelen genç kızları hatta küçük yaştaki çocukları görünce çok üzülüyordum ve diğer taraftan kızımında bu işlere bulaştırılmasından korkuyordum.
Şikayetçi bulunduğum T.D. isimli şahısla artık devamlı olarak her gece kapıya gelen Çocukları ve gençlerin Uyuşturucu batağına düşmeleri bir anne olarak beni çok üzüyordu ve her gece Şüpheli T.D. ile Kavgalarımız başlamıştı.
Kısacası Evlenme düşüncem bitip artık kendimi ve kızımı düştüğüm bu bataklıktan kurtarmaya çalışıyordum, Mücadele ediyordum.
Yaşanan olaylar sebebiyle kendisi de Madde Bağımlısı olan Ve Dilekçem Ek’inde bulunan resimden de anlaşılacağı üzere T.D Jiletle veya Kesici aletle Kendi vücudunu kesen bir Piskopat olduğu için çok korkuyordum.
Korktuğum içinde Beni veya sevdiklerimi öldürür endişesiyle mecbur İlişkiye girmek zorunda kalıyordum.
Yaptığımız kavgalarda T.D artık bana Şiddet Uygula maya başlamıştı .Beni sık sık dövmeye başlayıp ve Bana ikide bir Meşhur Şarkıcı Bergenin ismini anarak yani Yüzüne Kezzap atılarak işkenceyle öldürülen Bir zamanların ünlü şarkıcısı BERGEN’i hatırlıyormusun veya Cinayete Kurban Giden diğer Kadınların İsimlerini söyleyerek En çokta Münevver Karabulut Cinayetini hatırlatıp ,Bunlar Orospu Bunları öldürmek lazım sende bunları medyadan görüyorsun senide bunlar gibi yaparım diyordu.
Aylarca bana bu şekilde Pisikolojik baskı ve aileni öldürürüm Tehditi, Şiddet uygulayarak ve Pisikolojik baskı yapıyordu.Bak senin sonunu Bergen gibi Münevver Karabulut gibi yaparım diyordu.
Çaresizdim korkumdan tepki veremiyordum ama artık kızımda yaşadığım olayları kavgaları ve bu şahsın Uyuşturucu İmal edip sattığını ve Bana şiddet uyguladığını öğrenmişti.
Kızımın Kılık Kıyafetine Özel yaşantısına müdehale ederek evde kızıma Kalın Elektirik kablosuyla kızıma Şiddet uyguladı saldırdı vurdu Kızım onu Polise şikayet edeceğim demesi ve ben araya girerek kızımı elinden alarak kurtardım.
Daha sonraki günlerde ben ve kızım Baskı Şiddet Küfür Hakaret işittiğimiz aşağılandığımız için ayrıcada Evin içinde Bahçesinde Tavan arasında Plastik kablar içersinde Uyuşturucu dikip büyüttüğü İmalatı ve uyşturucu Satışı yaptığı evde yaşayamıyacağımız için onun evinden gizlice ayrılarak ayrılarak Anne kız kendimize başka bir Ev Kiraladık ve yeni kiraladığımız eve taşındık.
Resmen Şüpheli T.D’nin evinden Canımız zor kurtararak ayrıldık.
Bu sebepten dolayı Bütün ev Eşyalarımızı Mobilyalarımızı,Beya eşyalarımız kısacası her şeyimiz onun evinde kaldı.
Daha sonra Şüpheli T.D. Taşındığımızı öğrenince bizi aradı ve Özel Eşyalarımıza Mobilyalarımıza,Beyaz eşyalarımıza kısacası her şeyimize el koyduğunu söyleyerek bize hiçbir şekilde vermeyeceğini yani Gasp ettiğini söyledi.
Yeni taşındığımız evimizde maddi durumumuz iyi olmadığı için bir şey alamadık eşyalarımız yoktu bom boş eve taşınmıştık.Bu durumumuzu gören duyarlı Komşularımız yaşadığımız olayları bildiği için bize acil ihtiyacımız olan güçleri ve imkanları doğrultusunda hayatımızı idame ettirebilmemiz için Yorgan Yatak ve Az miktarda mutfak eşyası verdiler.
Daha öncede Şahıstan şikayetçi olduğumuz için Polis kayıtlarında ifademiz olan olayda Küçüksü merkezinde ana cadde üzerinde Karşılaştığımız T.D. Kızıma Şiddet uygulayarak Saldırarak saçından çekip Tekme ile ağzına vurması yani Saldırması Kızımı Darp etmesi olayı gerçekleşmiştir.Kızımın bu saldırı sonrasında Devlet Hastahanesinden alınan Raporuda Polis ve Savcılıkta Şikayetimiz bulunmaktadır.
Kavacık Polis Karakolunu olaydan sonra aradığımda T.D’nin yakalandığı İfadesi alındığı ve Savcılık makamı tarafından T.D’ye Uzaklaştırılma kararı verildiği tarafıma söylenmiştir.
Bu konuyla ilgili Daha sonra daha Çok baskı ve ölüm Tehditleri aldığım için çocuklarıma aileme bir şey olmasın diye korkudan Cumhuriyet Savcılığına giderek Şikayetimden vaz geçtim.Çaresizdim.
T.D. İsimli şahıs Uyuşturucu İmalatı ve Ticareti yaptığı için Para durumu iyi haldedir.Kavacık Polis karakolunda ve Beykoz Adliyesinde çalışan arkadaşları bulunmaktadır.
Uyuşturucuya karşı olan duyarlı vatandaşlar Polis 155 i arayarak T.D.’nin Uyuşturucu İmal ettiği ve sattığına dair İhbarlar yapmaktadır.
Ancak Yapılan İhbarlar İkametgahı sınırları içersinde bulunan ve yetkili olan Kavacık Polis merkezine geldiği için orada çalışan ……… ve ……… İsimli Polis Memurları tarafından vatandaşların yaptığı İhbarlar T.D’ye Telefonla veya evine gelerek Bak senin hakkında gene İhbar var diye Bilgi verilmektedir.Bu Bilgi sayesindede T.D. derhal polisin verdiği bilgiden dolayı Evinin içinde veya Bahçesinde Bulunan Güvercin Kuşlarının Yaşadığı Kafes veya Kulube gibi bulunan yerlerden veya Mariana,Bonzai,esrar gibi uyuşturucuları derhal oradan alarak başka güvenli bir adrese taşıyor ve Tanıdık polisleri aramaya geldiğindede evinde veya Evin Bahçesinde veya Güvercinlerin olduğu yerde kutular içersinde bulunan Uyuşturuculara rastlanmıyor diye Şikayeti olumsuz bir şekilde olayı ört bas ediyorlardı.
Ve yine Bir şekilde Savcılığa düşen bir dosyası olduğundada Beykoz Adliyesinde Çalışan ………… isimli mübaşir tarafından suç dosyası bir şekilde Menfaat karşılığı İptal ediliyor olaya takipsizlik verilmesi sağlanılıyordu.
Yukarıda kısaca anlattığım ama dilekçem uzun olmasın diye yazmadığım bu konularla ilgili pek çok detaylı olaylar yaşamış bulunmaktayım.
Sayın Savcım Bir anne olarak Bir Kadın olarak tam bir Bataklığın içersinden Kendimi ve Kızımı çok zor şartlar altında kurtardım. Ancak Şu an benim ve Tüm ailemin Can Güvenliği tehlikededir. Türk Ceza Kanununun İlgili maddeleri gereğince,
1-) 11541. #AİLENİNKORUNMASI VE #KADINAKARŞIŞİDDETİN. ÖNLENMESİNE DAİR KANUN Gereğince
2-) 5237 sayılı Kanunun 188. maddesinde tanımlı olan Türk Ceza Kanununun Madde . 188’de tanımlı uyuşturucu madde imalatı suçu,
3-) TCK 183 Maddesi Uyuşturucu Madde Temin Etme (Başkasına Verme, Sağlama) Suçu,
4-) TCK 148-149). Yağma Suçu, diğer adıyla gasp suçu, zilyetliği başkasına ait bir menkul malın “cebir” veya “tehdit” kullanılarak alınmasıyla oluşur. TCK’nın 148. Maddesi.
5-) 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair. Kanun.
6-) 5237 sayılı Türk Ceza Yasası m.109’da düzenlenmiştir. 765 Sayılı mülga Ceza Yasası’nda yer alan birçok suç tipini bir araya getiren bir hükümdür.
Cezalandırılması ve yarğılanmasını arz ederim.Tarafıma ve aileme Koruma kararı verilmesini arz ederim.
SONUÇ VE İSTEM : Şikayet dilekçesi ile ayrıntılı bir şekilde açıkladığımız olguların araştırılması için savcılık tarafından soruşturma başlatılarak;
Suç delillerine ulaşılabilmesi için, şüpheliye ait konutta ve bahçesinde arama yapılmasını, Sulh Ceza Hakimliği’nden bu konuyla ilgili arama kararı alınmasını,
Soruşturma neticesinde şüpheli hakkında TCK’nın İlgili mevzuatları gereğince cezalandırılması istemiyle davası açılmasını talep ederek Can Güvenliğimizin sağlanmasını ve Gasp edilen Eşyalarımızın tarafımıza verilmesini arz ederim.
Diye yasal işlemlerde yapılmıştır.
olay Savcılığa yansıyınca Duyarlı Savcımız ve İstanbul Polisi ivedi bir şekilde kanun ve yasalarca yapılması gerekeni yaparak.Anne ve Kızını Taciz eden ,Şantaj yapan Kaba kuvvet uygulayan Torbacıdan kurtarmıştır . Torbacıda yargılama sonucunda hak ettiği cezayı alacaktır. Yüce Devletimiz var olsun . Allah Tüm Güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun . Ben neden kimseye sosyal medyalarda Polisimize veya Güvenlik güçlerimiz hakkında olumsuz yazı yazanlara anında müdehale ediyorum ? Çünkü Benide Polis kardeşlerim 35 senelik meslek hayatımda defalarca Ölümden veya yaralanmamdan suikastlerden kurtarmışlardır . Ben aslan parçası pollis ve Jandarma Gardaşlarım Görevlerinden fazlasını yaparak ,fedekarlık yaparak kardeşlik yaparak her zaman Dürüst ve Adaletli Gazetecilik yapmamı sağlamışlardır .  Her şey ülkemizin huzuru ve İsbali içindir. Her kim Kadına veya bir insana kaba Güç kullanırsa ben buna asla müsade etmem . Ülkemizin kanunları var yasaları var. Kimse kaba kuvvete baş vurup suçlu duruma düşmesin . Beni tanıyanlar bu huyumu iyi bilirler . Kadına Şiddet yapanın hakkında  derhal hukuki işlemler yaptırırım.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.