Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Adalarda Susuz Belediye bina yıkımı

13.08.2024
359.590
A+
A-

Adalardır yıllardır Kentsel dönüşümden dolayı yıkım kararı olan ancak 5 senedir Eski Belediye Başkanı Erdem Gül tarafından bir türlü yıkılmayan belediye binasının yıkımına başlanıldı. Ancak her şeyde eksiklik yapan adalar belediyesi binasını yıkan Şirkette Binayı İş makanasıyla yıkarken her nedense Su kullanmadan yıkınca Yıkım alanı çevresi Toz altında kaldı. Bu durumdan rahatsız olan Adalar sakinleri Cesur haber whatsapp haber ihbar hattımıza budurumla ilgili 2 tane video yolladılar.Haber Başlığı olarakta Adalarda SUSUZ yıkım diye not düşmüşler . Haberi yollayan ve her zaman arayan Adalar halkına ana karadan selamlarımı ve saygılarımı yolluyorum.

Adalarda da Yakında her şey çok güzel olacak bu sefer çünkü Kadim Devletimiz Adalıların bütün sorunlarını çözüm getirip adalardaki Kanunsuz olaylar hakkında gereği çok yakında yapılacağı Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Bir gece ansızın Adalardan güzel haberler duyarız  diye düşünüyorum. Ubutulmasın Devletimiz her zaman Hak ve Hukukun üstünlüğü gereğince yapılması gerekeni yapar. Bilerek veya Bilmeyerek görevlerini yapmayanlarada Yar saçların lülü lüle yar sana Güle güle şarkısınıda hediye edeyim.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.