Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

CHP’li Hasan Akgün Ropörtaj yaptığı Gazeteciye Küfür, Hakaret ve Tehdit etmiş

Hasan Akgün Mehmet Mert yaptığı Ropörtajın ses kaydının bazı bölümlerini kendi sosyal medyalarında  yayındıktan sonra Belediye Başkanı Hasan Akgün Tarafından Telefonla arandığını ve Hasan Akgünün kendisine Küfür,Hakaret ve Tehditler ettiğine dair İddialarda bulundu.

13.08.2024
382.834
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesini 30 yıldan fazladır yöneten Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Damga İnternet Haber sitesinden Mehmet merte verdiği ropörtajda Mehmet Mert Ropörtajın ses kaydının bazı bölümlerini kendi sosyal medyalarında  yayınladıktan sonra Belediye Başkanı Hasan Akgün Tarafından Telefonla arandığını ve Hasan Akgünün kendisine Küfür,Hakaret ve Tehditler ettiğine dair İddialarda bulundu.

Metin mert’in Sosyal medyalarda ve Damga İsimli internet sitesinde neler yayınlanmış ve Mert’in iddialarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Eğer Hasan akgün Mehmet Merte Küfür Hakaret ve Tehdit ettiyse bu onun 30 yıllık Siyaset Hayatını rizke sokar çünkü şayat Mehmet Mert olayı Cumhuriyet Savcılığına Şikayet ederse bu Konudada İspat edebilirse ve olayla ilgili Şahitleri varsa Büyükçekmece Belediye Başkanı bu durumda TCK’nunun ilgili maddeleri gereğince Ceza alabilir.

Ancak birde durumun tersi var Hasan Akgün bu yayınlanan haberlerden sonra Mehmet Mert hakkında Cumhuriyet savcılığına Şikayet ederse ve Habersiz Ses kaydı alındığını beyan ederse veya İddialar doğru değilse bu seferde Mehmet Mert ceza alır.

Aslında olaya baktığımızda taraflar birbirlerinden şikayetçi olmasalar bile bu durmdan dolayı Kamu davasıda açılabilir. Her iki durumda da Mahkemelerden Ceza yönünde bir karar çıkması her an için olması mümkündür.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.