Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, emekli ediliyor

İçişleri Bakanlığı, 65 yaşını geçen Çetin’i emekli etmek istiyor. Çetin ise hukuken devam edilebileceğini savunarak, karara itiraz etse de bakanlık aynı görüşte değil. Çetin, eğer bir son dakika değişikliği olmazsa emekli edilecek.Arkasında tartışmalı bir fotoğraf albümü bırakacak.

16.08.2024
99.202
A+
A-

Gazeteci İsmail Saymaz, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın olduğu öne sürülen Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’in İçişleri Bakanlığı tarafından emekli edilmek istendiğini iddia etti.

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, emekli ediliyor
Jandarma Genel Komutanlığı atma ve terfi kararnamesi hala çıkmadı.

Halktv.com.tr’den İsmail Saymaz’ın aktardığına göre İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’i yaş haddinden dolayı emekli etmek istiyor. Çetin ise görevini sürdürmek istiyor.

Saymaz, bugünkü köşesinde “Çetin, eğer bir son dakika değişikliği olmazsa emekli edilecek” diye yazdı.

Çetin, Ak Gençlik Ocağı Başkanı ve Alaattin Çakıcı’nın eski danışmanı Ferhat Aydoğan’ı ağırlamş, Paramount Otel’in sahibi Cihan Ekşioğlu ile fotoğrafı ortaya çıkmış, Gürcistan’a kaçan Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün evinde misafir olması ile de gündeme gelmişti.

Saymaz, yazısında şunları ifade etti:

İçişleri Bakanlığı, 65 yaşını geçen Çetin’i emekli etmek istiyor. Çetin ise hukuken devam edilebileceğini savunarak, karara itiraz etse de bakanlık aynı görüşte değil.

Çetin, eğer bir son dakika değişikliği olmazsa emekli edilecek.

Arkasında tartışmalı bir fotoğraf albümü bırakacak.

Çetin, İçişleri Bakanlığı adına kart bastıran AK Gençlik Ocağı Başkanı ve Alaattin Çakıcı’nın eski danışmanı Ferhat Aydoğan’ı makamında ağırlamıştı.

Organize suç örgütü liderliğiyle suçlanan Selahattin Yılmaz’ın oğlunun antika dükkanını ziyaret etmişti. Yılmaz da iki kez Çetin’in makamına gelmişti.

SOYLU’YA YAKIN BİR İSİM

‘Demir Yumruk’ adlı operasyonda suç örgütü liderliği iddiasıyla gözaltına alınan Hüseyin Eryılmaz’ın Hatay’daki fabrikasını ziyaret etmişti.

Cinayetten ceza aldığı için Gürcistan’a kaçan Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün evinde misafir olmuştu.

Çetin’in Paramount Otel’in sahibi Cihan Ekşioğlu ile de fotoğrafı var.

Çetin, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın bir isim… Görünürde yaş haddinden emekli ediliyorsa da bu albüm, kararda etkili olmuş olabilir.”

9.05.2023 Tarihinde yayınladığımız haber aşağıdadır.

Jandarma Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in enteresan dostlukları

Jandarma Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in enteresan dostlukları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.