Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Janvak Başkanı Savaş Karabali Emekliye Sevk edilen Arif Çetin hakkında Suç duyurunda bulunacakmış

Jandarma Genel Komutanlığı’na atanan Sayın Ali ÇARDAKÇI paşamı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Türkiyenin ilk ve tek Jandarma adını taşıyan Şehit-Gazi aileleri vakfı olan JANVAK’ın Jandarma genel Komutanlığımız ile yan yana koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ederek hizmetlerimizi şahlandıracağımıza inancımız sonsuzdur.

16.08.2024
1.874.976
A+
A-

Janvak – Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı Mütevelli heyeti Başkanı sayın  Savaş Karabalı Vakfın yayın organı olan   (jandarmaatak.com.tr) internet sitesinde ARİF ÇETİN EMEKLİYE SEVK EDİLDİ… Haber manşetiyle yayınlanan haberin içeriğinde  yaptığı yazılı açılamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararnameye göre Emekliye ayrılan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin hakkında açıklamalrda bulunarak , Jandarma Komutanlığının başına getirilen Orgeneral Ali Çardakcı Paşamın yeni görevi Vatanımıza, Milletimize ve Jandarma teşkilatımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Jandarma Genel Komutanlığı döneminde Kanun Ordusu sloganı  ile görev yapan Jandarma teşkilatı içerisinde bir çok kanunsuzluğa karışan çetin, Türkiyenin en güzide kurumlarından birisi olan jandarma teşkilatının güvenilirliğini defalarca zedelemişti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Jandarma Mensupları Şehit Gazi ve Aileleri Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Savaş KARABALİ ; ‘

’Jandarma Teşkilatımız ülkemizin güzide kurumlarından birisidir. Fakat Arif ÇETİN, yıllarca bu teşkilatı ve oturmuş olduğu makamın gücünü kendi çıkarlarına kullandı. Başkalarının adına kurdurmuş olduğu şirketler ile Jandarma Genel Komutanlığının ihalelerini alarak nemalandı.

Uluslararası suç örgütü liderleri ile yakın temasta olarak nemalandı . Vakfımızdan da çeşitli taleplerde bulundu fakat tarafımızdan o talepler red edilince bizim yapmış olduğumuz hizmetleri de makamının gücünü kullanarak hukuksuz yollardan engellemeye çok çalıştı ama bunu başaramadı.

Biz kuruluş Misyonumuz ve Vizyonumuz çerçevesinde dimdik ayakta durarak yolumuza devam ettik, hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Arif ÇETİN’in bu güzide teşkilatın başına gelmiş en büyük felaket olduğunu düşünüyorum.

Daha önce Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yazılı müracaatta bulunarak Arif ÇETİN’in yapmış olduğu yolsuzlukların araştırılmasını istemiştik . Fakat görevde olduğundan dolayı bu talebimiz red edilmişti. Artık hukuk karşısında hesap verme zamanı geldi. Arif ÇETİN artık sivil bir vatandaş ve biz hazırladığımız suç duyurusunu tekrardan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımıza teslim edeceğiz. Görevde olduğu sürece yapmış olduğu tüm yolsuzlukların hesabını hukuk karşısında vereceğinden eminiz.’’ Dedi

Sözlerine devam eden Karabali; ‘’ Jandarma Genel Komutanlığı’na atanan Sayın Ali ÇARDAKÇI paşamı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Türkiyenin ilk ve tek Jandarma adını taşıyan Şehit-Gazi aileleri vakfı olan JANVAK’ın Jandarma genel Komutanlığımız ile yan yana koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ederek hizmetlerimizi şahlandıracağımıza inancımız sonsuzdur.

Sayın Çardakçı paşamdan en kısa sürede randevu talep ederek hayırlı olsun ziyaretine heyet olarak gideceğiz. Çardakçı paşamın yeni görevi Vatanımıza, Milletimize ve Jandarma teşkilatımıza hayırlı olsun’’dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.