Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Büyükada Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, Eskiden otel olan VENEZİA oteli yangını açıklaması

Büyükada’da Eskiden otel olan VENEZİA otelinin metruk binasında çıkan yangın söndürülüp Adalar İtfaiyesi , Kartal İtfaiyesi ve Maltepe İtfaiyesinin syangın söndürme çalışmaları yapılırken çıkan yangının ilk dakikalarında olay yerine gelen Adalar Belediye Başkanı Çıkan yangınla ilgili sosyal Medya Platformundan açıklama yaptı.

Adalar Belediye Başkanı Çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada yangının detayı hakkında Yangının Neden , naıl niçin çıktığı veya Kim ,Kimler tarafından yangın çıkartıldığına dair her hangi bir bilgi vermedi .

Zaten Adalar Belediye Başkanı veya Kaymakamı , adalar Emniyet Müdürü çıkan yangınla ilgili detaylı bir bilgi verme şansları yok çünkü Adaların pek çok noktasında Güvenlik kameraları yani Mobesa sisteminin olmadığını ve bu sistemin yıllardır olmamasından dolayı Adalarda hiç bir polisiye olayın genellikleri failleri bilinmiyor veya dosya bir şekilde bekletiliyordur her halde.

Çıkan yangın Adaların en merkezi caddesin de Tam Kaymakamlık ve diğer resmi kurumların yanında olduğu için belki oralarda güvenlik kamerası varsa o kameralardan yangının neden çıktığı tespit edilebilir.

Adalara Mobesa Sistemleri her köşesine veya olması gereken şekilde  olana kadar devamlı Mobesa Sisiteminin kurulmasını yıllardır sağlamayan İstanbul Valisi , İstanbul Eski ve yeni Emniyet Müdürleri , Adaların Eski ve yeni Kaymakamları , Adaların Eski ve yeni Emniyet Müdürleri ve Eski Belediye Başkanları Bilerek veya Bilmeyerek görevlerini Mobesa Kamera sistemlerinin tam kurulmalarını sağlamadıkları için Görevlerini İhmal etmişler veya Yapmamışlardır. Bu gayet alanen açık bir şekilde ortadadır.

Belediyeler ve Kamu kurumlarının Milyarlarca TL Bütçeleri varken bu basit Mobesa işini neden yapmadılar bu sorunun cevabını bir türlü ben bulamıyorum.

Amacım birilerini Eleştirmek değil Kurumları yönetenler Maaşlarını tıkır tıkır alıyorlar.Her türlü imkanları var.Mobesa sistemi için Bi İmzacık atsalar bu kamera Sistemi yıllar önce kurulurdu.

Sayın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı kredi için Altı senedir Cumhur Başkanımız için Bi İmzacık atmadı diye 7/24 Şov yapıyor Her platformda.

Şimdi Bende Sayın belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul dışında Milyonlarca Paralar ödeyip devasal projelere İstanbullunun paralarını çar çur ediyorsun,İSRAF Ediyorsun yahu sayın Bay Başkan E.İMAMOĞLU neden Bİ İMZACIK atıpta Şu Adalarımızın MOBESA SİSTEMLERİNİ Altı senedir kurmadın yaptırmadın. Bİ İMZACIK ATMAK ZORMU ? Sayın E. İmamoğlu !…..

Sizler Bu mobesa sistemlerini tam olarak yapıp bitirene kadar her Adli olayda sizlere buna benzer yazıları yazmaya devam edeceğim bunuda bilin.

Şu Mobesa sistemini lütfen yapıp bitirin ki bende böyle bilgisayar başında Bozuk Plak gibi hep aynı şeyleri yazmıyayım.

Amacım Kimseyi üzmek kırmak eleştirmek veya İftira atmak değil.Ben sizlerin hepinizi Görevinizi yapmaya davet ediyorum.

Bakın Jandarma Genel Komutanı Emekli oldu ve Bir kaç gün sonra o Makama Başka Bir Paşamız geçecek.Ancak Jandarma Komutanımız artık Emekli paşa dimi Hiç bir yetkisi makamı yok artık .Bir gün gelecek sizlerde O makamlardan gideceksiniz ancak Benim yaptığım haberler tarihe not düşecek ve belki 50 sene 100 sene sonra bu haberler ozamanki Kuşaklar gençler tarafından okunduğunda Sizler hakkında iyi şeyler düşünmezler.

Tekrar yaıyorum Lütfen ilk Önceliğiniz Adaların Mobesa kamera sistemlerini kurun.

Mobesa olursa Hırsızlık,Kaçakçılık veya Trafik kazası veya pek çok Asayiş veya Doğal olay Belkide bir kaç dakika içersinde çözülür. Mobesa Hayat kurtarır. Adalı bir kardeşimiz spor yaparken veya her hangi bir sebebten dolayı Tenha bir yerde Yaralansa veya Cinayete kurban girse olayın Failini nasıl bulacaksınız ,Zaten bulamıyorsunuz bari bu günden sonra bulun.Vatandaşlarımız rahat huzur içinde yaşasınlar dimi ? Artık Şu Mobesaları yaptırın. Vallahi Param olsa hiç bir karşılık beklemeden  zengin olsam Yeni kaybettiğim Merhum Cennet Kuşum Kızımın anısına ben Adalara cebimden Mobesa sistemini kurdurur ve Bağış yaparım. Çünkü adalarda yaşayan Hiç bir evladımın,kardeşimin,ablamın,abimin yani Adalar halkının üzülmesini istemiyorum.

Suçu Lisan ettiysem Af ola. Basın Ahlak ilkeleri gereğince Adları ve makamları geçen Görevini yapan veya Yapmayan her kes cevap HAKKLARINI benimle iletişime geçerek kullanabilirler.

Büyükada’da Valantiya Köşkü yandı

Heybeliada Orman Yangınının sorumlusu İstanbul’un ve Adaların Atanmış ve Seçilmiş Yöneticilerdir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.