Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Doğu Türkistan Uygurlarında artık Arkadaşlık Evlilik Platformu var !…

Söz konusu sayfayı incelediğimde Sayfanın Hakkında yazan kısmında Kelnur.com, Uygur Projeleri Vakfı tarafından kurulan ve Uygur Bilgisayar Bilimleri Derneği tarafından sürdürülen bir Uygur çöp çatanlık ve arkadaşlık platformudur .diye yazmaktadır. 

26.08.2024
729.801
A+
A-

Doğu Türkistan Uygurlarında artık Arkadaşlık Evlilik Platformu var !… Artık evlanmek isteyen Uygur kadınlar veya erkekler bu platformdan eşlerini bulabilirler. Tabi sevgili arayanlarda bu Platformdan Kız arkadaş veya Erkek arkadaşını bulabilirler. Ancak Bu platformdan Kadın veya Erkek bulanlar Yardım Bağış adı altında Ücret ödemek zorunda .

Siteyi kuranlar Yardım bağışı da Güya yardım hayır işlerinde  kullanacaklarmış . Hadi artık Bekar  Uygur Erkeklere ve  Uygur kadınlara bu site hayırlı olsun. Ama Ben Uygurların Tepkilerini merak ediyorum. Bu Evlendirme Çöpçatanlık sitesine ne gözle bakacaklar. Bu konuda Cuma günleri Uygur Camilerinde Din adamları ne Fetvası verecekler ? Uygur STK’ları Nasıl bir Basın açıklaması yapacaklar.

Haber için Amerikadaki ve Çeşitli ülkelerdeki Uygur Kanaat önderleri veya Uygur Diasporasındaki kişilerin sosyal medya sayfalarını Haber için incelerken Çok önemli Bir Uygur Diasporası yani Uygur Kanaat önderinin sayfasındaki bir domain dikkatimiz çekti.

Hemen Domain adresi olan siteye girdiğimizde gerçekten çok şaşırdım. Çünkü Bu wep sayfası Uygur Diasporası tarafından kurulması çok tuhafıma gitti bakalım bu Habere Türkiyede yaşayan Radikal İslamcı Uygurlar ne yorumlar yapacaklar.

Söz konusu sayfayı incelediğimde Sayfanın Hakkında yazan kısmında Kelnur.com, Uygur Projeleri Vakfı tarafından kurulan ve Uygur Bilgisayar Bilimleri Derneği tarafından sürdürülen bir Uygur çöp çatanlık ve arkadaşlık platformudur .diye yazmaktadır.

Haberimizi aşağıdaki videodan detaylı olarak İspatlı bir şekilde izleyip dinleye bilirsiniz .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.