Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Polislerimiz planlarını bozdu ve İstanbul’u kana bulamayı planlayan Teröristi yakaladı

Emniyet güçleri teröristin yakalanması için harekete geçip , Titiz bir çalışmanın ardından deaş’lı teröristin kaldığı yer tespit edip ,Teröristin Attığı her adımda Polis ekipleri peşindeydi. Teknik ve fiziki takip sonucu terörist Bağcılar’da saklandığı adreste yakalandı. Başarılarından dolayı Polislerimizi Tebrik ederiz.

30.08.2024
197.677
A+
A-

DEAŞ’lı teröristin kanlı planı bozuldu

İstanbul’da bombalı saldırı hazırlığındaki terörist emniyet güçlerinin takibine takıldı. Adım adım izlendi. Megakenti kana bulamayı planlayan DEAŞ’lı terörist saklandığı adreste kıskıvrak yakalandı.

Suriye’de bomba yapımı eğitimi aldı, kaçak olarak Türkiye’ye girdi. Kanlı bir saldırı hazırlığındaydı ancak polis izin vermedi.

Terörle mücadele ekipleri terör örgütü DEAŞ’tan saldırı talimatı alan şüphelinin İstanbul’da olduğunu belirledi.

Örgüt tarafından saldırı için özel olarak eğitilen terörist megakenti hedef alacaktı ama planladığı gibi olmadı.

Bomba eğitimi alıp saldırıya hazırlanan terörist Bağcılar’da yakalandı

Emniyet güçleri teröristin yakalanması için harekete geçti. Titiz bir çalışmanın ardından kaldığı yer tespit edildi. Attığı her adımda ekipler peşindeydi.

Teknik ve fiziki takip sonucu terörist Bağcılar’da saklandığı adreste yakalandı.

Adreste yapılan aramada çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ile bir kılıç ele geçirildi.

Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi, “terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklandı.

POLİS HALKIN HUZURU GÜVENİNİN TEMİNATIDIR . ALLAH POLİSLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. BAŞARILARI DAİM OLSUN. cesur Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.