Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Atakent Toplu 1Etap 3cü Bölge Yönetimi Hakkında Dava açılmış ,Neler oluyor Toplu Konut Yönetimlerinde ?

Atakent Toplu 1Etap 3cü Bölge Yönetimi 500 Milyon Tl değerinde 12 Km Boru hattı olan Kalorifer Merkezi Isı Sistemini Bir Milyona satacağı kararı üzerine yönetime karşı Açılan Mahkeme konusu İddialar vahim Neler oluyor Tür kiye genelindeki Site Yönetimlerinde ? Site Yönetimlerini Denetliyecek Bir kurum Yokmu Ülkemizde ?

TOPLU YAPI YÖNETİMLERİ KAT MALİKLERİNİN MADDİ VE MANEVİ HAK KAYIPLARINA DEVLETİN VERGİ ZARARINA UĞRAMASINA NEDEN Mİ OLUYORLAR ?. SİSTEM NASIL İŞLİYOR ?

Atakent Toplu 1Etap 3cü Bölge Yönetimi Hakkında Açılan Mahkeme konusu İddialar vahim Neler oluyor ?

Toplu yapı yönetim hiyerarşisinin imar adaları üzerine kurulu olduğu , Önce her blok kendi temsilcisini seçiyor. Seçilen bu temsilciler o blokların ait olduğu adanın yönetimini oluşturuyor. Ada yönetimi başkanları ise etap temsilciler kurulunu meydana getiriyor. Temsili demokrasi işliyor gibi gözükse de aslında burada çarpık bir durum söz konusu. Her adanın temsilciler kurulunda 1 oyu var.

……….TOPLU YAPI BÖLGE YÖNETİMİ ../../,,,,  DÖNEM SONU İTİBARİYLE 1. DÖNEM DENETİM RAPORU Denetim  kurulu ……….Ağır kusurlu olarak düzenledikleri Denetim Raporları hakkında ;  V.U.K, İmar K ,5216 sayılı İ.B.B K., 5393 saylı Belediye K., TCK 181-184, TCK 154 Hakkı olmayan yere tecavüz Kamu yollarına Güvenlik kulübeleri ve bariyerlerle kapatmak ,Güvenlik adı altında Gözetmen Çalıştırmak, 5188 sayılı Özel Güvenlik K, TMK, TBK,KMK,5711 sayılı Toplu Yapı K., 5912 sayılı K., TCK 214 Suç işlemeye tahrik, TCK 217 Kanunlara uymamaya tahrik, , TCK 157 Dolandırıcılık,TCK 155 Güveni kötüye kullanma. TCK 109 Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, T.C.K 204,205,206,207 maddeleri, bir çok YOLSUZLUKLARA  neden olunmuştur. Vergi kaçakçılığı suçlarının ceza yargılaması neticesinde uygulanan yaptırımın bir yılın üzerinde olması sebebiyle VUK 359 kapsamında işlenen suçların adli para cezasına çevrilmesi imkan dışıdır.

Ağır ihmal, herkesin gösterilebileceği en basit bir özenin, tedbirin gösterilmemiş olmasıdır. 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu’nun 153 ve devamı maddelerinde düzenlenmiş olan zamanaşımını durduran ve kesen sebepler, kamu zararından doğan alacaklar bakımından da uygulanır (KMYKK m.74, Yönetmelik m. 20).

 —–“Toplu yapılarda; yapıların konumları, ortak nitelikteki yerler ve tesisler, bunların kullanılış amaç ve şekilleri, toplu yapı kapsamındaki parsel veya parsellerin tamamını kapsayacak şekilde, bir bütün olarak ilgili makamlarca onaylanmış imar plânı hükümlerine uygun olarak hazırlanmış vaziyet plânında ve projelerde belirtilir.” KMK Md. 68

—-) Toplu Yapı olmayan  yerde Toplu Yapı Yönetimi, Toplu Yapı Yönetim Planı ve Toplu Yapı Kararları da olmaz. Kendilerini kanun ve hukuka aykırı oluşum ile yetkili kılan……….. BÖLGE YÖNETİM bu yönü ile de yasal ve yetkili bir yönetim olmadığı gibi anayasa ve kanundan gelen bir hak olan mülkiyet hakkı kapsamında her bloğun Maliki kendi blok gelir giderini kendi belirleyip kendi karşılaması gerekli olduğu bunlara ait paraları kendi blok banka hesabında toplaması gerekli iken tüm bu gelirler  sözde yönetimlerin tekelinde tek hesapta toplanmakta ve güç olarak kullanılmaktadır.

—-) Yukarıda açıklandığı ve kesinlik kazanmış yerleşik Yargı kararları ile de sabit olduğu üzere Kanun’un emredici şartlarını taşımayan birden fazla parsel üzerinde Toplu Yapı kurulamayacağı, kanun ve hukuka uygun Toplu Yapıya geçişinde sağlanmadığı davaya konu yerde, davalı tarafça Kanuna ve Hukuka aykırı yüksek miktarlı İşletme Projesi (bütçe) ve harcamalar yapılarak bunlara ilişkin ödeme yapmak istemeyen Kat Maliklerinden icra müessesesini  kullanarak haksız tahsilat yapıldığı, blok ortak alanlarında mülkiyet hakkına aykırı Kat Maliklerinin haklarını kısıtlayıcı tasarufi işlerde bulunulduğu sureti ile mağduriyetler oluşmaktadır. 

——634 sayılı KMK’nın 66 ve 70. maddeleri kapsamında oluşturulmuş ve tapuya tescil edilmiş usulüne uygun bir toplu yapı yönetimi oluşturulmadığı gibi, anılan Kanun’un geçici 2. maddesi uyarınca da Kanun’un yürürlük tarihinden önce kurulan toplu yapılara ait yönetim planlarının, bu Kanun hükümlerine uyarlanması amacıyla yapılmış ve tapuya tescil edilmiş değişiklik planı da söz konusu değildir.

—–‘ Bölge Yönetimi ”    Toplu YAPI unvan ile   YÖNETİM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ OLUŞTURULUYOR !!

—–  BÖLGE YÖNETİM KURULU” Unvan adı altında DENETİM RAPORU DÜZENLENİYOR ama MAALESEF DEFTERLERİN KARŞILIKLARI BİRBİRLERİNİ TUTMUYOR !

YÖNETİM ADINA KESİLEN İRSALİYELER VERGİ DAİRESİNDE KAYIDI OLMAYAN ” ……….. BÖLGE YÖNETİM” UNVAN ADINA KESİLMESİ NAYLON FATURA OLARAK DEĞERLENİP DENETİM YAPILDIĞINDA ÇOK BÜYÜK DEVLETİN VERGİ KAYIPLARI OLDUĞU GÖRÜLECEKTİR.!!

—. BÖLGE YÖNETİMİ ../../….  DÖNEM SONU İTİBARİYLE 1. DÖNEM DENETİM RAPORU Denetim  kurulu olan ……….kişiler  Ağır kusurlu olarak düzenledikleri Denetim Raporları hakkında ;  V.U.K, .,  TMK, TBK, KMK,5711 sayılı Toplu Yapı K., 5912 sayılı K., TCK 214 Suç işlemeye tahrik, TCK 217 Kanunlara uymamaya tahrik, , TCK 157 Dolandırıcılık, TCK 155 Güveni kötüye kullanma. TCK 109 Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, T.C.K 204,205,206,207 maddeleri, bir çok YOLSUZLUKLARA  neden olunmaktadırlar . 

Yargıtay HGK. 2.4.2014 T. E.2013/11-1048, K.2014/430 sy. kararında; “…Mutlak butlanla batıl kararlar, baştan itibaren hükümsüz olan, sonradan geçerlilik kazanma olanağı olmayan, emredici kurallara, kamu düzenine veya ahlaka ve adaba aykırı ve yahut konusu olanaksız olan kararlardır. Bu tür kararlar, baştan beri hüküm ifade etmezler ve mahkemece re’sen üzerinde durulması da gerekir.” yasaya aykırı yetkisiz yönetimce Alınan kararlar, bütçe ,bütçe harcamaları  YOK HÜMÜNDEDİR.

………… BÖLGE YÖNETİM KURULU” Unvan adı altında DENETİM RAPORU DÜZENLENİYOR.
 RAPORDA  GİDERLER  KISMINDA BELİRTİLEN  DOĞALGAZ ISINMA  GİDERİ 354.642,00TL  ISI PAY ÖLÇER OKUMA GİDERİ ÜZERİNE  26.659,32 TL KAT MALİKLERİNDEN İGDAŞIN KESTİĞİ FATURANIN KAT KAT FAZLASI İLE VATANDAŞTAN TAHSİLAT EDİLEN BEDEL  ………….. BÖLGE YÖNETİMİ GİDERİ OLARAK GÖSTEREREK HAKSIZ MENFAAT ,ZİMMET ŞUÇU V.S İŞLEMEKTEDİRLER.bU SEBEBTEN DOLAYI KAT MALİKLERİDE KULLANDIKLARI dOĞAL gAZ MİKTARINDAN FAZLA OLARAK HASIZ HUKUKSUZ BİR ŞEKİLDE FAZLADAN PARALAR ÖDEMEKTELER.
 MAALESEF DEFTERLERİN KARŞILIKLARI BİRBİRLERİNİ TUTMUYOR!!!!  YÖNETİM ADINA KESİLEN FATURALAR VERGİ DAİRESİNDE KAYIDI OLMAYAN ” ………….. BÖLGE YÖNETİM” UNVAN ADINA DENETİM RAPORU DÜZENLENMESİ VE  FATURALAR KESİLMESİ BAHSE KONU YÖNETİMİN ÇİFT (İKİ) TANE KARAR DEFTERİ KULLANMAKTA OLUP BÜTÜN HARCAMALARIN TETKİK EDİLDİĞİNDE BİR ÇOK ÇELİŞKİLERİN VE HATALARIN OLACAĞI GÖRÜLECEKTİR. 
​–İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İKİTELLİ UYGULAMA MÜDÜRLÜĞÜ ‘nün 02.01.2023 tarih 024361417417 BENZERSİZ KOD  ile E- YOKLAMA FİŞİ Ekinde ……… Enerji Firmasının kesmiş olduğu ……….. tarihli Faturanın Gerçek olup olmadığı, 
–Bahse konu Firmanın bunu  Gelir üzerinde kayıt edip etmediği  Direniz tarafından İRDELENMESİ,
–Bahse konu Firmanın E- Arşiv Fatura olarak düzenlendiği Ancak Faturayı düzenlediği Yönetimin VERGİ Dairesi Kayıtları ile Vergi Numarası ile UYUŞMAMAKTADIR.
–Kötü Yönetimden dolayı VERGİ KAYIPLARINA ve YOLSUZLUK OLUP OLMADIĞI YOĞUN VE TAŞKIN İNCELEME SONUCU BELLİ OLACAKTIR.
YÖNETİM ve YÖNETİM KURULU KESİNLEŞMİŞ MAHKEME KARARI İLE YOK HÜKMÜNDE OLDUĞU VE ALDIKLARI KARARLARIN BÜTÇE ,BÜTÇE HARCAMALARI ,KAT MALİKLERİNDEN PARA TOPLAMA YETKİLERİ OLMADIĞI HALDE İCRA VE YÜKSEK GEÇİKME FAİZLERİ İLE  OLDUKÇA YÜKSEK PARALAR TOPLAYARAK BİNLERCE KAT MALİKİNİN MAĞDURİYETİNE,DEVLETİNDE VERGİ KAYIPARI İLE ZARARA SOKMAKTADIRLAR

Ropörtajın Yazılı Metni

Alo merhabalar , Cesur haberden Gökhan Gülmez .

Merhaba adım Sultan Urlu Atakent 1 de oturuyorum Alarko bloklarında ………  Bey beni yönlendirdi ,
Doğrudur ben haber yapacağım da sizin orada bu ısıtma sistemleriyle problemler var başka sorunlar da var mahkeme olayları da var 3 gün evvel de yanlış hatırlamadım sa bilirkişiler Gelecekti Ama yağmur çıkınca gelemedik çok yağmur yağdı tabii kameralarımız Islanacağ için gelemedik konuyla ilgili haber için bize bildiklerinizi yaşadıklarınızı anlatırsanız çok faydası olur yayınlarız .
Tabii Zaten Tuncer Bey buranın en eskilerinden Ben burada 12 yıldır oturuyorum Bu yıl Denetçi oldum bu olayların içerisinde olma durumunda kaldım  Ben aslen görev olarak sosyo psikoloğum çevreme duyarlı olduğum için kabul ettim fakat gördüm ki burada bazı olumsuzluklar var müdahil olmak durumunda kaldım burada yapılan işlem Anladığım kadarıyla şu ısı sistemine  müdahil olmak durumunda kaldım burada yapılan işlem  Anladığım kadarıyla ısı merkeziyle ilgili iptali daire var bunların  her blokta Denetçi  bir blok yöneticisi ve yardımcısı artı bunların üstünde de kendilerin seçmiş olduğu 45 kişinin bir yönetim Üst Kurulu var 5 kişi bu üst yönetim eee kabul edildiğinde Bir yıl boyunca istedikleri her şeyi yapabilme yetkisine sahipler .
Fakat bu görevi kötüye kullanıyorlar uygunsuz olmayan giderlerinin denetlenmeyen defterlerini incelemeye tabi tutulmayan bizlere dahi karar defterini denetçilere blok yöneticilerine göstermeyen gibi gibi problemlerle karşılaşıyoruz şu andaki sorun şu e burada 837 Malik yaklaşık 4.000 kişi oturuyor burada ısı merkezi Bizim gibi be bölge var Bunlardan biri biz bu beş bölgenin içerisinde hiç kimse ısı merkezini normal bireysel ısıya çevirmek gibi durumu söz konusu değilken bizim Yukarıdaki yöneticilerimiz bizim verdiğimiz aidatlarla bizi mahkemeye vererek buradaki ısı merkezini İptal ediyorlar çok böyle karmakarışık çok anlamsız bir şey Ödediğimiz aidatlarla bizim yönetimdeki Avukat e tutulan Avukat bir muhasebeci 5 te çalışan gibi insanlara verdiğimiz parayla yönetimdeki Başkan Gaye hanım bizim itirazımız karşısında bizi dava edebiliyor nasıl bir döngüye bir bakar mısınız ne diye dava ediyor sizi ne gerek şöyle Biz ısı merkezini iptal edilecek dedi o ısı merkezini 12 Kilometre boru hattı var 837 malike dönen büyük bir alan burası bu yeşil alanların geçen boru hatlar e yerleri terk edilmiş alan olarak kalması için mücadele ediyor Anladığım kadarıyla belediyeyle bir işbirliği içerisinde ısı merkezi iptal olduğunda ilk taşında zaten yazısı var elektriğimiz ve suyumuzu keserler Biz burada Kaçak durumuna düşeriz ve Biz buradaki insanlar mağdur olur buradaki ısı merkezindeki olay insanları kentsel dönüşüme zorlayarak Burası tokinin yeri kentsel dönüşüme zorlayarak bir şekilde bu kanala sokmak anladığımız proje bu hamle bu fonla bu şekilde ilerliyorlar diyorlar E biz tabii böyle bir şeyin olumsuzluğu karşısında biz itiraz ettik e Tedbir kararı koydurduktan olduk burasının satışını Yok yere Yani şu anda yapılacak olan işlem 500 milyona yapılmazken belki daha fazla bir değeri var buradaki kazanların ve Boru hatlarını  1 milyona hurdaya verecekleri için Kağıt yazdılar gönderdiler Biz bunu tabii ki itiraz ettik mecburen bunları mahkemeye vermek durumunda kaldık buranın Satışı ve huraya verilmesinin engeli için tedbir konu şimdi Buradakiler de her gün dilekçe verdiler  Tedbiri kaldırın Biz satacağız Tedbiri kaldırın Biz satacağız işte burası kazanlar çalışmıyor gibi mahkemedeki hakim de o zaman birir kişiy atıyalım dedi birir kişi İşte ayın 28’inde saat 10 da geldiklerinde çok yanlı bir şekilde oradaki görev alan çalışanlar Nevzat Bey ve İbrahim Bey oradaki kazanlardan sorumlu çalışanlara izin vermişler göndermişler yönetimdeki insanlar oradaydı Biz oradaydık işte B kişleri oradaydı her nasılsa hakim bizim Özgül hanımı konuşturmadı ya şöyle izin verilmeden konuşmayın gibi o da burada çalışanlar yok itiraz ediyorum çağrılıp gelsin izin vermeden Konuşmayın diye Özgün Hanım’a bir tavır takıı Eee sonra hiç gereksiz bir eleman çağrıldı oraya  o da   doğruyu söyledi boru hatlarında bir problem var mı Yok efendim boruların hepsi dedi gayet değiştirildi Hepsi de yeni dedi O kadar sonra oradaki hakim hala Burası iptal olduğunda nasıl ısınacak var Nasıl ısınacak var yani e kendisini sorumluluk Evet diyor Ben buradaki iptal edeceğim Ama bu insanlar da Sonra benim başıma bela olmasınlar diye siz nasıl bir sistem çalışacaksınız   bunu hali hazırda projesi yok belediyeden almış olduğun bir çalışma yok ayrıca buradaki Eee insanların ait olduğu insanların Buradaki herkesin hakkı olan II merkezinde yerel olarak tokinin ama kullanım hakkı buradaki  maliklere ait yer burası ve 5 te 4 oranında oy çokluğu olmadan oradaki 23 kişinin aldığı kararla Burayı iptal edemezsiniz Çünkü ısı merkezi Eee hem tasarruflu hem de buradaki blok yönetimleri 4 katlı 72 daireden oluşuyor metrekareleri 100’den çarparsanız 2000’in üzerinde olduğu için 2000 metrekarenin üzerinde olan yerlerde ısı merkeziyle ısınması gerekiyor Bu Kanuni gerekçe bunu bile hiçe sayarak buradaki bilir kişiler yanlı olarak Eee Muhtemelen olumsuz rapor verilip hemen halihazırda buranın Eee satışı yani hurdaya verilmesi için çok büyük bir mücadele var biz bunun haber yapılmasını istiyoruz hiçbir Kat maliki bunu istemiyor ve bizi yok sayıyorlar bunun haberi niteliği çok önemli Siz de bu konuda duyarlı olur bizimle bu haberi paylaşırsanız gerekli olursa ben direk yayınlayacağım her yerde yayınlayacağım bunu şu an sizi dinliyorum O yüzden farkındaysanız biz bu konuların üzerine giden bir oluşumuz çok teşekkür Bakın ben Bun Belediyeye gittim Dedim ki bakın burada bir kaymakam büyük bir olay yaşandı Eee ben buradaki duyarlı yöneticilerle beraber Kaymakam şey muhtarlığa gittim muhtarlık dedi ki Kaymakam bey de gelecek bu konu e Kaymakam bey de konuşun Biz bununla da konuştuk ya buradaki yerel yönetimde halkın huzurunu sağlayabilecek bütün insanlara gittiğimizde şunu söylediler elinizi kaldırmadan önce yönetimi seçmişsiniz bizim size yapacak bir şeyimiz yok mahkeme yola açıp gidin Belediyeye gittim aynı şeyi söyledi yani İyi de kardeşim yani bir 80 100 milyon niçin mahkemeye kendi oturduğumuz sitede 00 lira Ödediğimiz güvenliğimizi bile kaldırdı yönetim Bizi buradan Hani site yönetiminin e insanları burada huzursuz etmek için herkes girebiliyor çıkabiliyor bizi huzursuz etmek için böyle bir olay da Yaşattılar bize ve bizim topladığınız aidatlarla bize sizin yanlışlığını söyleyen yöneticileri de bizim paramızla   mahkemeye verdiniz ya böyle bir tezat bir durum söz konusu olamaz üzlük e değil hani cebimizden silah alıp sizi vurmak gibi bir şey bugün öyle bir tesis yap değeri nedir ? veyahut da oradaki zarar nedir Siz ne güzel anlattınız 500 milyonluk yaklaşık  yer 1 milyona satılıyor burada büyük bir rant var yani rant var Çok büyük var Artı orada çalışanın 1.800  lira yazmış
450 L SSK’sı var ama bu kişiler bu parayı vermiyorlar Şimdi bunu kimse denetleyemiyor yani burada Bu yönetim kendisine E bu sene Ekim ayında Eee tekrar bir seçim olacak Biz Hanımefendiyi iptal etmek için yani yönetimden indirmek için mücadele eder ettiğimiz için kendisi bir karar alıyor e tekrardan bir toplantı olmayacak yönetim fes edildi diye benim amacım bu bu şu bu hanımefendinin buradaki yönetimine e son verilmesi sizin gibi tabii biz burada Eee namuslu dürüst insanlar gittiğinde sizin gibi dürüst insanlar bize bir avukat bir mali müşavir Çünkü 4.000 kişi var burada 837 Malik var bir mali müşavir bir avukat ve işte çalışan 3 tane de Kazan dairesi 56 kişi karotlar alındı karotlar Sağlam çıktı zaten hani 30 yıllık eski diye de e burayı yıktırmak istiyor yönetim de oradan da gen vurmak istiyor ama karot raporları sağlam Burası Çünkü perde betona yapılmış dört katlı bir binalar sığınakları söz konusu gayet de sağlam binalar şöyle 10 yıldır 12 yıldır topluyorlar her Ekim ayında 750 lira topluyorlar işte her yıl ayrı ayrı işte 200 -300 -500 en son 750 çok Bir saniye  ve şöyle bir olay oldu 750.TL istediler sonra bunları tekrar iade etmek şartıyla alınıyor bu avans diyorlar buna iğdaşa verildiğini söyleniyor Bu avansları 3 ay sonra sizin  aidatlarınızı düşeceğini söylediler geçen sene düşmedik deri gibi 2023’te sonra dediler ki bizim çalışanımız var işte Sezai Bey bunun geçmiş dönemlerde yöneticiler kıdem tazminatını ayırmam e 600.000 lira e 750’ye vermeyeceğiz 600.000 L 600.000 lir da herkes para verecek Kimisi verdi Kimisi vermedi Bilmiyorum kimler verdi yani 00 lirayı 8372 malikten hiçbir toplantı yapmadan hiçbir kimsenin kararı olmadan aldılar almayan vermeyenleri de icraya verdiler kendi paralarıyla avukatları onu onları icraya verdi zaten bu bu yıl için Denetçi oldum ben burada daha önce yönetimde çalışan arkadaşlarımız var Selçuk Bey var Muhammet Bey var yani sene içerisindeki bir karar alındı karar neydi ısı merkezinin iptal edilmesi bu kararı Biz kabul etmedik bu karara ne yazıldığını da görmedik defterde Zaten ondan sonra biz mahkemeye verdik karara ne yazdılar görmedik öyle 8 Mart’ta 16 Bakarım şimdi tarihine olağanüstü bir toplantı istedi üst yönetim üst yönetim dedi ki biz ısı merkezini iptal edeceğiz olağanüstü toplantı çağırdı denetçileri yöneticileri bu 45 kişiyi bu 45 kişi toplandığında Biz 16 kişi Hayır dedik diğerleri evet dedi ve karar defterini boş bıraktılar yazı yok Herkes imzasını attırdılar Biz toplantıdan kameralı olduğu için hani biz oradayız kabul etmiş gibi düşündüğümüz için biz toplantıyı terk ettik itiraz ettik ve buraya bir karakol karakoldan bir polis çağrılmasını istedik Çünkü tartışma çıktı ve şerh düştük deftere işte ismimizi soy ismimizi yazarak karar defterinde Bu karar defterinde yazı var bizde Yani onların elindeki karar defterinde Bu yazı var Bir dakika şimdi şöyle soracağım size boş karar defterini önce imzalattılar doğru mu Siz de o biz imza Biz imza atmadık yani o oradaki kişiler yani bize muhalif olmayanlar ne imza neye imza attıklarını bilmiyorlar sadece bunu yönetim biliyor Biz bunun parmak kaldırarak dedim ki yönetim başkanına dedim ki Hanımefendi bu dedim 45 kişinin alacağı bir karar değildir burada 837 kişi 4.000 kişiye yaşıyor bizim şu anki 23 kişinin Evet demesiyle ısı merkezi iptal edilemez İkincisi o zaman baktım ki iş biraz daha çığrı çıkıyor çirkinleşiyor müsaade edin dedim bir avukat var Muhammed Bey iki avukatları bir nayan var bir de tekrar Muhammed beyi tutmuşlar dedim ki bize müsaade edin biz dedim blok yöneticisi denetçisi olarak gidelim e toplantı yapalım Bu toplantıda çıkan kararı size sunalım bu 23 kişinin alacağı bir karar değil hayır dediler bir galeyana biz karar verdik ısı merkezi iptal olacak dediler Bizi de orada bir zaten Kamera kaydı illaki istenirse bulunur ellerinde var tartışma çıktı insanlar birbirleriyle kavga etti Ben tek bayanım O zaten toplantı açık bir alanda olduk kamera vardı Biz toplantıda olduğumuz için evet denme diye toplantı olan sandalyeleri terk ederek ayağa kalktık ve karar defterine şer düştük .Tanıştığımıza  memnun oldum Saygılar , Ben de Saygılar Sunarım hoşça kalın.
NOT : Haberde ismi geçen her kes ve Kurum yetkilileri söz konusu adreste ikamet eden kiracılar veya tapu sahiplaeri Yöneticiler ve Yönetim Kurulu yetkilileri ,Çalışan personeller Basın Ahlak İlkeleri gereğince cevap haklarını kullanmak isterlerse veya bu konuda ellerinde bilgi belge varsa açıklamak isterlerse benimle Whatsap : 05370178587 nolu Whatsap haber İhbar hattımızdan veya ihbar@vizyonege.com mail adresimiz üzerinden bana ulaşıp Yazılı veya Ropörtaj olarak Cevap haklarını Kullanabilirler.
Basın Halkın Müşterek sesidir. Haber:Gökhan Gülmez 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.