Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Türkiye’de bir ilk !…. Açık Büfe Kahvaltılı Belediye Meclis Toplantısı Adalarda gerçekleşti.

Adalar Meclis toplantıları resmen Piknik partisine çevirdiler. Yahu Kanun diyorki Ayın İlk Haftası Belediye ile ilgili sorunları ve Yapılması gerekenleri Meclis toplantılarında yapın . Adalar Belediyesi ise Meclis toplantısının ne olduğunu hala idrak edemeyip Meclis Toplantısını Halk toplantısına çevirmiş.

02.09.2024
184.984
A+
A-

Bir 9 kişi ve masa görseli olabilir

Her nedense sebebini bir türlü anlıyamadığımız vede Belediye Başkanlarına ve Belediye Meclis üyelerine Adalar Meclis toplantılarını sosyal medyalardan  Canlı olarak yayın yapmamalarını bir tarafa koyun , artık Adalar Meclis toplantıları resmen Piknik partisine çevirdiler .

Yahu Kanun diyor ki Ayın İlk Haftası Belediye ile ilgili sorunları ve Yapılması gerekenleri Meclis toplantılarında yapın . Adalar Belediyesi ise Meclis toplantısının ne olduğunu hala idrak edemeyip Meclis Toplantısını Halk toplantısına çevirmiş.

Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat yeni seçildi acemi desem diyemem çünkü yıllar evvel Belediye Başkan yardımcılığı yapmış ve görevinden istifa etmiş veya alınmış bu konuda net bir bilgim yok Tecrübeli bir Siyasetçi . Yani Çiçeği burnunda Yeni Belediye Başkanı değil.

Ayrıca Adalar Belediye Başkanı Adalarda Yıllarca CHP İlçe Başkanlığı görevini yapmış bir kişi. Hatta sosyal medya paylaşımında geçen ay eski Belediye yönetiminide birazcık eleştirdi ama Erdem Gül zamanında sende CHP İlçe başkanıydın.Eğer bir eksiklik bir usülsüzlük varsa Erdem Gül zamanında sende Erdem Gül kadar   Başarıdan veya Başarısızlıktan sorumlusun Çünkü sen CHP İlçe başkanıydın Dimi ?

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilirBelediye Başkanı  Adalar Belediye meclis toplantısı yaptık diye sosyal medya sayfasında yazı ve resim paylaşmış .

Ancak Halka hesap ve Bilgi vermesi gereken Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat Yaptıkları Meclis Toplantısıyla ilgili hiçbir bilgi belge Toplantıda neler konuşuldu? Ne kararlar alındı ? Yani hiç bir bilgi vermedi.

Zaten resimlerdende anlaşılacağı üzere açık büfe Kahvaltılı Piknik yapmışlar belli. Galiba Bir sonraki Meclis toplantısındada Yemekli ve Müzikli olr Meyteran ekibi pardon onlar mehteran getirmezler Çalgılı yemekli Meclis toplantısı pardon ,Halk toplantısı yaparlar.

Evet Adalarda durmlar böyle adaların sorunları asla bitmez bu zihniyet ve Böyle Halka hesap vermeyen İdareciler olduğu sürece maalesef adalarda her türlü yaşamsal sorunlar olur.Daha Mobesa kamera sistemleri bile olmayan Bir Belediyeden veya Kaymakamlıktan ne bekliyeceksinki. ?……

Belediye meclis toplantıları, yerel yönetimlerin en önemli karar alma süreçlerinden biridir. Bu toplantıların amacı ve önemi şu şekilde özetlenebilir:

  1. Karar Alma ve Yönetim: Belediye meclisi, belediyenin politika ve stratejilerini belirler. Bu toplantılarda, belediye başkanı seçilir, bütçe onaylanır ve yerel hizmetler yönetilir.
  2. Yerel Demokrasi: Belediye meclisi, belediye sakinlerinin temsilcisi olarak onların çıkarlarını korur ve yerel demokrasinin işleyişine katkıda bulunur.
  3. Denetim ve Şeffaflık: Meclis toplantıları, belediye faaliyetlerinin ve personelinin performansını değerlendirmek ve denetlemek için önemli bir platform sağlar.
  4. Toplumsal Katılım: Bu toplantılar, halkın yerel yönetim süreçlerine katılımını teşvik eder ve toplumsal sorunların çözümüne yönelik kararlar alınmasını sağlar.

Bu toplantılar, yerel yönetimlerin etkin ve şeffaf bir şekilde çalışmasını sağlamak için kritik öneme sahiptir.

Tabii Adalarda yapılan Açık Büfe Kahvaltılı Belediye Meclis Toplantısı hangi katogoriye giriyor bunuda sayın Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat bizi arayarak anlata bilir .

 

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Adalar Belediye Başkanı Ercan Akpolat’ın Meclis Toplantısı hakkındaki Halkı Müthiş Bilgilendirme yazısı …..

Her Ada’da, halkımızla birlikte yaptığımız Belediye Meclis Toplantılarımız devam ediyor. Bugün, Sedef Adası halkımızın huzurunda gündem konularımızı değerlendirdikten sonra Sedef Adalı komşularımızın talep ve önerilerini dinledik, sorularını yanıtladık. Özellikle de İSKİ ile ilgili konularda, toplantımıza katılan İSKİ Abone İşleri 3. Bölge Daire Başkanı Mehmet Zeki Bal ve Adalar İşletme Şube Müdürü Şahin Pur detaylı bilgilendirme yaptı. Ev sahipliği ve misafirperverliği için Sedef Adalı komşularımızla Sedef Adalılar Derneği Başkanı Ertuğrul Erdoğan’a, Meclis toplantımıza katılarak bizlerle olan tüm halkımıza ilgileri için teşekkür ediyorum. Ekim ayı Meclis Toplantımızın 1. Birleşimi Büyükada’da yine halkımıza açık olarak yapılacaktır, tüm halkımız davetlidir.

Ercan Akpolat veya Adalar Meclis üyeleri beni 05370178587 Whatsap haber ihbar hattımızdan arayarak cevap haklarını kullanabilirler. Basın Halkın Müşterek sesidir.

ADALAR BELEDİYESİ WEP SİTESİNDE EYLÜL MECLİS AYI TOPLANTISI OLARAK SADECE AŞAĞIDAKİ BİLGİ VAR

Bir 9 kişi, ders çalışan insanlar ve masa görseli olabilir

2024 Yılı Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi

13.07.2005 tarih ve 25874 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393
sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereğine “her ayın ilk haftası” toplanacak olan Adalar
Belediyesi Meclisinin, 9.Seçim Dönemi 1.Toplantı yılı, 2024 yılı Eylül ayı toplantıları
yapılacaktır.

2024 yılı Eylül ayı toplantılarının 1.Birleşimi 02.09.2024 Pazartesi günü saat 11.00’de
Sedefadası’nda (Yasemin Toplantı Alanı) yapılacağından belirtilen gün ve saatte katılımınızı rica
ederim.

Bir 6 kişi ve kalabalık görseli olabilirGÜNDEM
Yoklama, Açılış, Geçen Toplantı Karar Tutanağının okunması.

Müdürlük Teklifleri
Mali Hizmetler Müdürlüğünün 29.08.2024 tarih ve 8557 sayılı yazıları ile “Ücret Tarifesi”
hakkındaki teklifi.

Komisyon Raporları
Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı 28.08.2024 tarih ve 2024/09/04 sayılı raporun
görüşülmesi.

Bir 7 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.