Site Rengi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Smiley facehttps://cesurtv.com/
''Janvak ''Smiley facehttps://www.jandarmavakfi.com.tr/

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’i darbeden saldırgan gözaltında!

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’in saldırıya uğramasında büyük bir güvenlik zaafiyeti var.Ülkemizin en önemli kurumu olan Yargıtay Başkanlığının Savcılık makamı çok değerlidir ve Önemlidir.Bu Makam sahipleri Rizk almamak bakımından Üst seviyede Güvenlik tedbirleri alarak hayatlarını sürdürmeleri gerekir. Maalesefki bizim için çok değerli olan Kıymetli Savcılar hainler tarafından Canlarına kast edilmişken ,Darp edilmişken Güvenlik seviyeleri onlar için çok önemlidir.Bizlerde Sayın savcımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Savcılarımıza uzanan Kirli eller ve bu sldırıları her kim yaparsa en ağır ceza ile yargılanmaları gerekir. .Bu işin arkası detaylıca araştırılmalı.

02.09.2024
245.982
A+
A-

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Kadıköy’de 30 Ağustos Cuma Günü oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra otoparkta bir saldırganın tekme ve yumruklu saldırısına maruz kaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sonrasında 3 gündür aranan saldırganın bugün yakalanarak gözaltına alındığı duyuruldu.

 

AW278938_03Savcı İşçimen maç sonrası otopark çıkışına geldiğinde arkasında kornaya basan sürücüyü uyarmak istedi. Bu sırada aracından inen şahıs, savcı İşçimen’e saldırarak defalarca yumrukladı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sakinleştirilen şahıs, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, polis tarafından aranan saldırganın 7 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

BAKAN TUNÇ’TAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ: “ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Açıklamada, “İstanbul Kadıköy’de Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e yapılan fiziksel saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer vermişti.

SALDIRGAN YAKALANDI

AW278938_04İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırganın yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.